מישהו יודע מזה מודיעין קרבי?

Grand_T

New member
מישהו יודע מזה מודיעין קרבי?

כלומר זה משהו בחיל המודיעין שמתקבלים אליו גם אנשים עם 97

Acid454

New member
אתה מתכוון אולי למודיעין שדה

זה לא בחיל המודיעין. אסור לדבר על מה שהם עושים.

ישנם גם קרביים בחיל המודיעין.

לא חיל מודיעין שדה, אלא חיל המודיעין עצמו, ויותר מזה אסור להגיד.

מה זה אסור לדבר?

מותר אבל המידע הוא מאוד חסר. יש כל מיני תפקידים יש תצפיתנים מפעילי מערכות מכ"ם יחמ"ם שמתצפתים באמצעות מכשירים אופטים ואת 869 שזו היחידה המובחרת עד כמה שידוע לי של המודיעין שדה. החיל עוסק באיסוף מידע על האויב. ע"י סיורים תצפיות מכ"מים ועוד כמה שיטות שמן הסתם אני לא יודע עליהם.

מותר לדבר, עלק.

בלה, אסור לדבר על זה. הסיבה שהמידע חסר הוא כי הוא סודי. וסודי אומר שזה מידע, שאתה ושאר המתגייסים לא אמורים לדעת עליו. לכן. אין מה לדבר. וההודעה שכתבת עכשיו היא עבירה על בטחון שדה. כמה שזה לא נראה לך - זה כן. אסור לדבר על זה. נ ק ו ד ה.

leucistic

New member
בקשר למה שבלהבלה אמר

מותר לדבר על זה. אתם מוזמנים להכנס לאתר של אכא, ולמצוא שם ים חומר על מודיעין קרבי. יחמ"ם, 869, מכ"ם.... יש שם הכל וכלום לא סודי. אחרי שנכנסים לשם נתגלים הסודות האמיתיים. 869 זה באפשרות שנייה שלי בהעדפות לרגע זה. (עוד לא קיבלתי מנילה). --------------------------------- סתם מורעל על סיירת יעל ---------------------------------

חה חה חה חה חה

אני חייב לומר שהצחקתם אותי בבורות שלכם עוד יותר מהשרשור הקודם שלי לגבי הקב"א.

Acid454

New member
אסור לתת מספרי יחידות אלא אם כן זה

ממש PUBLIC KNOWLEDGE

mto

New member
גם אני מציע שתמחק גל

כי הבן אדם יותר מידי גלוי . אני בכלל הייתי מגרש אותו מהפורום אבל זה אני . ובלה בקשר להודעה שלך לגבי דפר וקבא ציטוט :" אם לא אמרתי קודם על הודעות שאני רושם לא ניתן לערער " למה מי אתה שאי אפשר לערער עלייך מה אתה חושב שיש לך קשרים... ?? כל קצין זוטר יכול להוציא לך את המידע הזה אז תפסיק עם ההתנשאות הזו .

ofirgaon

New member
תקשיבו!

מה שכתוב באייסיירת הוא לא סודי. ואם זה כתוב באייסיירת אז אפשר לכתוב את זה כאן. וכן, כתוב שם על מה שהוא דיבר.

טוב שים לב

וחבל שאני צריך לענות לכל אחד פה באופן אישי , המידע שנתתי לא חסוי וכמו שאמרת בעצמך כל קצין זוטר יכול להוציא את המידע . אני בסך הכל נתתי לכם מידע, תגידו תודה וסתמו תפה. אני לא התנשאתי וחבל שגם לך אין מושג בהבנת הנקרא. בכל מקרה לגבי הציטוט שלי שלא ניתן לערער עליו הוא מאוד מדויק מכיוון שאלו נותנים מדויקים ולא ניתנים לערעור , זה לא בא משום נימה של התנשאות אלא להקדים תרופה למכה שתגידו שהנתונים לא נכונים.

mto

New member
ובכל זאת אמרו

שהנתונים לא נכונים כלומר <??

Bellerophone

New member
בלה בלה בלה ....

ממש עצוב לי שאתתה כותב שכל קצין זוטר יודע על הפעילויות שלהם ... כי אז אני חושש שאתה קצין דבר ראשון ודבר שני אני מ ב5 חודש הראשונים שלי ידעתי על דברים יותר מסווגים מזה ודבר שלישי בקשר לכל הבטחון שזה הזה ... מנסיון עכשיו... אם הצבא לא רוצה שידעו משהו אז הוא דואג לזה ... ואני לא אפרט בדיבור.

F1R3-St^R

New member
מספרי היחידות הן סודיות

ואני לא מדבר בכלל על מה שאתה כתבת ואל תתווכח והמידע שכתוב באיסיירת הוא כן סודי וגם הוא לא צריך להיות ברשת האינטרנט, למנהל הפורום אני הייתי מציע שתוריד את ההודעה שכוללת מספר יחידה. ושוב אסור לזרוק מספרי יחידות סתם

papa roach

New member
מה המספר

יחידה של 669?!?!
סתם... סתם.. לא מצחיק...

leucistic

New member
869 זה לא מספר סודי

--------------------------------- סתם מורעל על סיירת יעל ---------------------------------

למעלה