מישהו יודע מזה מודיעין קרבי?

LSD-J

New member
תצפיתנים, זה מה שזה

סתם ג´וב משעמם. אבל יש יציאות טובות. חבר שלי שירת בחרמון והיה לו שבוע-שבוע.

OutOfControl

New member
לא רק תצפיתנים, כנראה

אני מכיר מישהו שממוין לאיזשהו מסלול קרבי ולא ברור במודיעין. סביר להניח שלא תצפיתנות (עבר יום סיירות למטכ"ל, נפל בפסיכולוג, ואז פנו אליו ממודיעין). לי אין מושג מה התפקיד, גם לא לבחור שממוין עליו (למיטב הבנתי הוא עבר ראיון או שניים מאז שהפסיכולוג שמטכ"ל הפיל אותו)

כל מי שמסיים יום סיירות

ולא קיבל אף גיבוש, שלא יהיה בלחץ או באכזבה. יש לזה סיבה. לחלק מהמקרים לפחות. והמבין יבין.

צודק, תן לי לתקן את עצמי...

מה שאני מתכוון זה שכל מי שמסיים יום סיירות ולא קיבל אף גיבוש, זה לא אומר שהוא יילך ישר ליחידות שדה או דברים אחרים. זה שסיימתם יום סיירות והגעתם עד לסוף, זה עשוי לתרום לכם בדברים אחרים.

לכל שרופי המודיעין..

שלום לכולם ! אני משרת במודיעין שדה. אחרי דילמה קשה, החלטתי לעזור לציבור שלם של מורעלים ולפרסם פה את אשר כולכם ביקשתם לדעת... נשאלתי רבות הודות "מה להגיד, ואיך להתנהג בצו ראשון בשביל להתקבל למודיעין קרבי (מבצעי, אם תרצו)". הנה הרשימה... ובעיקרון, למרות שהיא לא סודית, אתם לא אמורים לדעת אותה. 1)יכולות פיזיות(קפיצה,ריצה,טיפוס, וכו´). 2)אינטליגנציה גבוהה, וכושר הבחנה גבוה. 3)אישות שקטה ורגועה (אפילו אפטית במקצת), בכדי לעמוד בלחצים נפשיים ופסיכולוגיים כגון הרג ב"ע נשק קר. 4)יכולת לשמור סודות (זה החלק היותר חשוב). 5)אומץ. 6)יכולת לקבל החלטות במהירות,ע"פ תוכנית. 7)יכולת לעבוד במצב לא מוגדר, וסבלנות (בצו ראשון, תענו על השאלות לאט..תחשבו...). ב-ה-צ-ל-ח-ה לכולם !! ותזכרו...זה לא מי שאתם...זה איך שאתם מציגים את עצמכם.

Acid454

New member
"כגון הרג בנשק קר"?

תסביר לי באיזה סיטואציה יצא לך להרוג מישהו בנשק קר?

פ ו מ י

New member
"כפתור הקסמים" של המנהל

לדעתי זה אחד הפעמים כשהוא פשוט מבקש שילחצו עליו.

leucistic

New member
למה אתה מתכוון כשאתה אומר...

הרג ב"ע נשק קר.????? --------------------------------- סתם מורעל על סיירת יעל ---------------------------------

פ ו מ י

New member
"כפתור הקסמים" של המנהל

לדעתי זה אחד הפעמים כשהוא פשוט מבקש שילחצו עליו.

השרות מעניין מאוד, לטעמי.

חבר´ה.. ציפיתי לתגובות כאלו. ואני מבין אותכם, אבל זה מה יש, ואין לי שום סיבה לשקר פה. אני עונה בגלל שנשאלתי ע"י כמה וכמה אנשים. ואני אישית לא הרגתי אף אחד...:)

BigMax

New member
אפשר להגיע לשם עם משקפיים?

אם אתה עומד בקריטריונים שכתבת? כי הבנתי שזה כמו תפקידים כמו תצפיתן שדורשים ראיה טובה

אפשר להגיע עם משקפיים

אני בטוח שליחידה שלי, אפשר להגיע עם משקפיים (אני עם משקפיים). לגבי תצפיתן...אני לא ממש יודע.

yoavson

New member
איזה עוד יחידות יש במודיעין קרבי

חוץ מתצפיתנים ויחממם???? לי יש משקפיים והציעו לי תצפיתנם ויחממם במנילה, זה משנה או שעדיין אי אפשר עם משקפיים?

למעלה