מישהו יודע מי הולכת השבוע? זה דחוף!

Snow white2

New member
וואי עדי אולי גוף פצצה ../images/Emo58.gif

אבל פנים אחרי הפצצה
...ממה שהספתקתי לראות היא מכוערתתתתתתתתתתתת

swirrrly

New member
לטעמי זה בדיוק ההפך:p ../images/Emo118.gif

יש לה גוף של בת 11 מקסימום

כן העונה ה-3 מאכזבת...../images/Emo58.gif

רוב הבנות שם לא היו יפות בכלל נקווה שזה ישתפר בעונה הרביעית! מצורפת תמונה של אחת המתמודדות מהעונה ה-3 בשם אמנדה והיא עיוורת למחצה היא רואה צללים ובגיל 30 היא תהיה עיוורת לגמרי ויש לה בת והיא הגיעה ל4 המתמודדות הסופיות...

כן היא מסכנה... ../images/Emo58.gif

אחרי הסינונים הראשונים בפרק הראשון היא אספה את כולם ואמרה להם כזה "לא הייתי לגמרי כנה אני עיוורת למחצה אני רואה רק צללים ובגיל 30 אני אהיה עיוורת " ואז כל מיני בנות התחילו לחבק אותה ולבכות חבל על הזמן מה הלך שם ... אבל יחסית למישהי עיוורת היא ניראת ממש טוב במצלמה כל השופטים אהבו אותה...ויש לה בת "אלייז'ה" קוראים לה והיא אמרה שאחרי שהיא הספיקה לראות את הבת שלה מחייכת היא הסתפקה בזה....

../images/Emo58.gifמה זאת אומרת

'יחסית למישהי עיוורת היא נראת ממש טוב במצלמה'? אם הכוונה להיסתכל למקום הנכון וכאלה אפשר להישתמש בקול ואם למישהי יש את זה.. יש את זה

אשו6

New member
יו....

איזה באסה..... מה והיא לא אמרה לאלה שעשו את המבחני קבלה? כי לדעתי אם היא הייתה אומרת להם אז לא נראה לי שהיו בוחרים אותה.. ואמאלה איך יודעים שהיא תהיה עיוורת לגמריי כשהיא תהיה בת 30?... וואי זה מפחיד לאללה.... מסכנה....

עושים כול כמה זמן בדיקות ראיה

(הייתי כמעט עיוורת בעין שמאל כשהייתי קטנה.. הייתי הרבההההה בבית חולים לבדיקות) ולפי כמה המצב משתנה.. משערים...

אמממ..../images/Emo58.gif

אווה.. הזוכה של העונה השלישית.. מכוערת לדעתי.. יש לה אף כמו לא יודעת מה.. ובאמת אין ממש יפות בעונה השלישית..

אשו6

New member
צודק/ת 10000000000000000% !!! |ספו

אני ממש מסכימה!! כולן היו מכוערות, אבל היו איזה 3-4 כאלה שהיו נורמליות.. אבל האבה הזו הייתי בין ההכי מכוערות לדעתי... אין לה לא פנים ובטח שלא גוף יפים.... איזה שופטים מטומטמים רק את ההכי גרועות ומכוערות הם בוחרים למנצחות... כמו בעונה הזאתי, שנייה, את יואנה התרנגולת.. בעע...

עכשיו מי שמתלונן על איך שאני מדברת,

אתם יכולים בבקשה להגיד לי אם זאת שמגלה מי עפה בתכנית הקרובה ב-כ-ו-ת-ר-ת היא פוסטמה או סתומה? תודה.

למעלה