רוב הבנות שם לא היו יפות בכלל נקווה שזה ישתפר בעונה הרביעית! מצורפת תמונה של אחת המתמודדות מהעונה ה-3 בשם אמנדה והיא עיוורת למחצה היא רואה צללים ובגיל 30 היא תהיה עיוורת לגמרי ויש לה בת והיא הגיעה ל4 המתמודדות הסופיות...
אחרי הסינונים הראשונים בפרק הראשון היא אספה את כולם ואמרה להם כזה "לא הייתי לגמרי כנה אני עיוורת למחצה אני רואה רק צללים ובגיל 30 אני אהיה עיוורת " ואז כל מיני בנות התחילו לחבק אותה ולבכות חבל על הזמן מה הלך שם ... אבל יחסית למישהי עיוורת היא ניראת ממש טוב במצלמה כל השופטים אהבו אותה...ויש לה בת "אלייז'ה" קוראים לה והיא אמרה שאחרי שהיא הספיקה לראות את הבת שלה מחייכת היא הסתפקה בזה....
איזה באסה..... מה והיא לא אמרה לאלה שעשו את המבחני קבלה? כי לדעתי אם היא הייתה אומרת להם אז לא נראה לי שהיו בוחרים אותה.. ואמאלה איך יודעים שהיא תהיה עיוורת לגמריי כשהיא תהיה בת 30?... וואי זה מפחיד לאללה.... מסכנה....
אני ממש מסכימה!! כולן היו מכוערות, אבל היו איזה 3-4 כאלה שהיו נורמליות.. אבל האבה הזו הייתי בין ההכי מכוערות לדעתי... אין לה לא פנים ובטח שלא גוף יפים.... איזה שופטים מטומטמים רק את ההכי גרועות ומכוערות הם בוחרים למנצחות... כמו בעונה הזאתי, שנייה, את יואנה התרנגולת.. בעע...