מישהו יודע משהו על חומרי הדברה

• פותח הנושא mal1
  • פורסם בתאריך

G a l i 11

New member
סליחה על ההתערבות הבוטה

אבל מה עם לחפש את החור שלו ולסתום? (ושלא תגידו שלא הזהרתי מפני הבוטות...)

MicMik

New member
לא מזמן התבשרתי שנמצא החור

השאלה עכשיו היא איך לוודא שהוא בתוך החור ולא בתוך הבית במסתור?

G a l i 11

New member
תשאירו קצת ../images/Emo21.gif במטבח

גם העכבר הנקי בעולם בסוף נעשה רעב ...

בדיוק אתמול בא אלינו

האקסרמינטור, ריסס את הבית (חוץ מחדר אחד שבו סגרתי את החתולים לכמה שעות) כנגד חרקים ואיכסים למיניהם ששורצים פה בתקופת הקיץ. הוא הורה לנו לצאת מהבית לכמה שעות ולהשאיר חלונות פתוחים וכך עשינו. חזרנו אחרי חמש שעות והחרקי(רי)ם לא נראו יותר בבית. לעומת זאת, היום העברתי את תבור למיטה! די, העריסה כבר קטנה עליו לאללה.

MicMik

New member
האקסטרמינטור? שוורצנגר? COOL

אני חושב שגם אני אעשה את זה, כל הבית מלא זבובונים ויצורים אחרים, מתנחלים בלי להשתתף בשכר דירה. למה בעצם צריך עריסה? שירי ישנה במיטה מהיום הראשון.

לי זה היה נוח מכמה סיבות

קודם כל הוא היה כל כך פצפון והם הרי רגילים למקומות קטנים וסגורים, נראה לי שלשים אותו ישר במיטה זה ממש קשה... חוצמזה שהעריסה היתה צמודה למיטה שלי ויכלתי להרים אותו ולהשכיב אותו בלי לקום (בימים הראשונים עם התפרים והכל זה היה ממש נחוץ). ויש עוד כמה סיבות, למשל שהעריסה ניידת (בעיקר לאלה שהמיטה בחדר אחר ורוצים שבחודשים הראשונים התינוק יהיה איתם בחדר), שיש לה "צילון" (Canopy), ושיש לה ויברטור (כן כבר מגיל כזה...) שהיה מאוד מרגיע לו את הבטן בהתחלה כשהוא סבל מגזים... עכשיו הוא פשוט כבר גדול מדי, והגיע הזמן למיטה, הוא גם מתחיל להבחין בצעצועים שאפשר לשים לו כבר במיטה. מחר אני אתקין לו את המובייל של טייני לאב שכולם המליצו עליו. ד"א, אתמול היינו אצל הרופא ותבור כבר שוקל 5.8 קילו!

אווווווווווווווווווווווווווווווו

איזה חמווווווווווווווווווווווווווווד

mal1

New member
ניסנו כבר את האקסטרמינטור

המקצועי (
) והם באמת יעילים מאוד ("מדבירים" הכל חוץ מלטאות וצפרדעים). הבעיה שפה צריך להזמין אותם (שרות קבוע) כל 6 שבועות כדי שזה יהיה יעיל - וזה תענוג לא זול. אז חשבנו לעשות את זה DIY וקנינו בהום-דיפו את מה שהם המליצו. הבעיה שהחרקים הריחו את החומר וצחקו עלינו... אז, אם אין לאף אחד רעיונות כנראה שנחזור לשירות האדיב והיעיל (למרות המחיר) של שוורצנגר. תבור ללא ספק ממלא בכבוד את המיטה...

אצלי האקסטרמינטור זה בחינם ../images/Emo13.gif

כי אני גרה בקומפלקס, אחד היתרונות זה שפשוט מתקשרים והוא מגיע, בלי לשלם ובלי דאגות. זה באמת די יעיל ואני תוהה עד כמה זה רעיל... החתולים ואני שרדנו כבר ארבעה קיצים כאן עם אקסטרמינטורים למיניהם אבל את תבור פשוט הוצאתי מהבית לשש שעות. אני מקווה שזה הספיק.

למעלה