מישהו יודע משהו על

חָגָי

New member
אגבדוב שורין,

היום פגשתי אותו במדרחוב.. נתתי לו את הדיטרה שלי והוא ניגן לי "משנכנס אדר".. בנאדם נחמד לאללה...

וגם בפורום הזה אתה כנראה במיעוט../images/Emo6.gif

ובקשר להופעה ביום רביעי, זה בשמונה בערב בחדרה, אם תרצה אני יגיד לך איזה אולם. כניסה 20 ש"ח , תבוא. לא תאהב? הכרטיס עלי. תאהב? אתה משלם את שלי. מה אתה אומר?

אם הייתי חילוני

באמת לא הייתי נכנס לפה יותר. קצת דרך ארץ. דתי מלידה וישאר ככה בע"ה:) בקשר להגדרה, מהי מוזיקה חסידית: עד לפני כמה שנים היו מעט מאוד מייצגים למוזיקה היהודית, הבולטים (גם היום), אברהם פריד, מרדכי בן דוד. לפני כמה שנים נכנסו לתמונה אוף שימחס, שממלאים את המדיסון סקוור גארדן בכל ביקור ביו יורק. אח"כ הגיעו שווקאי, יידל ועוד הרבה אפשר גם להוסיף את חייים ישראל המעולה, שממשיכים עם אותה המוזיקה. בשנים האחרונות צצה לה מוזיקה חדשה, שמלהיבה צעירים ומככבת יותר אצל הדתיים והברסלבים ופחות אצל החרדים. המוביל הוא עדי רן, למרות שאני אישית מעדיף את סיני תור. וישנו גם אהרון רזאל שלא מפספס הופעה בשום ישיבה, או מחנה של בנ"ע. קצת חבל שגם עדי וגם סיני משתמשים בסמים באופן קבוע.

אתה צודק

יש אנשים שלא מוכנים לקבל משהו שונה. וחבל שכך. (הערה: את השגותי על שירתו של אהרן רזאל תוכל לקרוא בכמה תגובות אחרות שלי ולכן לא ארחי כאן הפעם).

פרטים על ההופעה

ב"ה ערב התרמה לעמותת "חוכמה ודעת לב חם" יום רביעי כ"ו בשבט (04\2\18) 20 ש"ח כניסה בהשתתפות סיני תור, גיא מינצ, להקת הללו, ועוד ועוד הפתעות.... הערב התקיים באולמי "דסתה" בחדרה (מול משטרת חדרה) בשעה 20:00. כל ההכנסות מערב זה קודש למען משפחות נזקקות! מכירה מוקדמת: משרדי העמותה 6222132-04 מיטל בצינסקי 465895-055 עדי אשל 823431-064 אלקנה רוסתמי 740631-067 פותחים לב חם למען משפחות נזקקות!

marshmelo14

New member
עלק... הופעה של סיני???

אני לא יודעת מה איתכם אבל אני מתה על השירים שלו יש לו קול מהמם ושירים חבל"ז אני כבר שנים מחפשת הופעות שלו חוצמזה יש ביום חמישי סיבוב שערים עם הרב מורדכי אליהו והרב חיים דרוקמן מלווה בתזמורת של אהרון רזאל בשעה ארבע מתכנסים לתפילה חגיגית ובשעה שש יוצאים לסיבוב

כן, גם אני חיכתי להופעה שלו

מאז תחילת החופש, שהוא הופיע בכפר תפוח. לצערי הוא לא הופיע בכליזמרים לא יודע למה. וגם לא בפסטיבל הגוש. בפסח תהיה עוד הופעה שלו, לאיודע עדיין בדיוק איפה ומתי, אבל כשאני ידע אני יודיע.

marshmelo14

New member
באמת??? איזה כיף לך...

אני הייתי רק בהופעה אחת שלו אם זה נקרא בכלל הופעה זה היה של עוד מלא זמרים והוא שר רק ארבע שירים אבל מה שהוא שר היה ממש שווה ויותר לא שמעתי על הופעות שלו אני לא ממש מעודכנת אז אם אתה יודע משהו תגיד בפורום אוקיי??

למעלה