מישהו יודע מתי ההופעה הבאה של יהודה

אמנם שווה כל שקל...אבל בכל זאת יקר

ולא נורא, אני מאמין שיהיו הכנסות מהמופע, ושיהיו עוד הזדמנויות להיות בהופעה של יהודה מבלי שאצטרך למשכן את הדירה כדי לשלם על כרטיס...

רינה ד

New member
טוביה וכל השאר...יש כרטיס ב-180 ש'

בשביל 180 ש' אתה חושב למשכן דירה...??? נו באמת, על מה בכלל הויכוח על מחיר כרטיס ועל תרומה לילדים חולים...?????? מי שיכול להגיע ולתרום יגיע, ומי שלא, לא יגיע... תפסיקו להתלונן על מחירי הכרטיסים, זה מה יש ו-180 ש' להופעה של יודה, זה בכלל לא יקר...

את צודקת...פשוט לא שמתי לב שיש

כטיס ב-180 ש', אני עדיין חשבתי על כרטיס ב-500 וזה היה לדעתי מוגזם, אבל כרטיס ב-180 ש' זה ממש רחוק מהבמה...לא??? ואם יש כרטיסים במחירים כאלה אז בכייף אפשר לבוא זוג יוצא יותר זול מכרטיס אחד ב-500... ותודה רינה, לא ידעתי שיש כרטיס ב-180...

קרן ב1

New member
זה לא כזה משנה אם זה רחוק מהבמה,

אני יכולה לקפוץ ולשיר ולהנות גם בקצה השני של האולם, העיקר להיות שם... וממילא אחר כך אנחנו יורדים למטה אז מה זה משנה?? העיקר להיות בהופעה ועזבו את כל השאר, ואם באותה ההזדמנות יש לי גם אפשרות לתרום לילדים חולים, מה אפשר לבקש יותר??

ענתי44

New member
../images/Emo45.gif

וטוביה כשנקודת ההשקפה היא מה מחיר הכרטיס יעשה לתקציב החודשי שלנו זה באמת יקר. ומי כמוני יודע ש 500 ש"ח זה עוד יום בשבוע למרכז היום לאמא ו 180 ש"ח זה חבילה וחצי של טיטולים למבוגרים. במקרה שלי זה מעבר לכרטיס והנסיעה זה גם עלות מטפלת לאמא.... אבל, אני איך שהוא אסתדר ואם אני חושבת במונחים של מה אפשר לרכוש בסכום הזה לאותם ילדים נהדרים שכח כך סובלים ועוד לקבל על זה צופר את פוליקר אז אני מניחה שהמרוויח הגדול הוא בעיקר רוכש הכרטיס

ספי סול

New member
ואני חשבתי שאני חטטן... את האמת,

הצצתי בשאלון של קרן, בתשובות שהיא ענתה וראיתי מי ישנה אצלה במיטה...הבנת עכשיו למה אני כ"כ מקנא בה???

קרן ב1

New member
ספי, תרגיע...

אם היית קורא בעיון את השאלון של רינה היית רואה שבינתיים הבן אדם האחרון שישן במיטה שלה היה החבר שלה, אז אתה יכול להעביר את קנאתך למישהו אחר...

מסכן שלי ....

עוד לא ראית את חבר שלה {שמו שמור במערכת תפוז} אה?...חחחחחחחחחחח כדאי באמת שתרגיע...עצה ידידותית ממני... שוב כרגיל לילה אלכוהולי לאללללהה

ספי סול

New member
לא מתייאש ליז...אלוהים גדול הוא בטח

לצידנו... אגב, יש לילה אצלך שהוא לא אלכוהולי???

willo1

New member
איזה חמוט יודה

זה דבר גדול לעשות. לא שומעים על יותר מדיי אמנים שעושים את זה

למעלה