מישהו יודע מתי השייטים מתחילים

noam2001

New member
היי גל גם לי יש שאלה

אתה יודע אם השיוט שנפסל אתמול יתקיים שוב? בעיתונות כתבו שהוא יתקיים היום אבל הבנתי שבסוף לא יהיה היום שיוט. הוא יתקיים בכלל או שהוא בוטל וזהו? חוץ מזה בהצלחה וכל הכבוד על השיוטים המעולים אתמול, תמשיך ככה!

three

New member
הוא כבר ענה

היום לא יהיה, כנראה יושלם ביום רביעי הבא

השיוט שבוטל...

עדיין אין תשובה, זה עדיין לא הוחלט ע"י השופטים וועדת התחרות. לפי דעתי אנחנו נעשה אותו ביום רביעי שהיה אמור להיות יום חופשי. עוד הבהרה לגבי הצרפתי שנפסל, כול הגולשים עוברים מדידות של הציוד, אחרי שהמודד מאשר את הציוד הוא מדביק מדבקה מיוחדת שאמורה לזהות את הציוד שאושר, אחרי כול שיוט מספר גולשים נקראים לבדיקה ע"י המודד ובמידה ויש שינוי בציוד או שגלשת עם ציוד ללא מדבקה (כמו שעשה הצרפתי ) אתה נפסל בדר"כ על השיוט האחרון של אותו יום.

ori

New member
בהצלחה גל נמשיך לעכוב ולהחזיק לך

אצבעות וכמובן לחפש את ההודעות שלך בפורום

TheOrion

New member
*אעלה...

סורי גל, אבל אין פה כפפות משי לסלבס
בהצלחה בשיוט החוזר!(הוא ממש עוד מעט, לא?)

yuvalf90

New member
תגיד גל (אם זה באמת אתה )

לא אכפת לי שתכתובב בזמן התחרות שלך וזה גם משמח וזה יפה אבל תגיד באמצע התחרות הכי חשובה בחיים שלך אתה בא וכותב פה אתה לא צריך לשמוע את כולם פה שאומרים המדלייה שלך ויאללה אתה יכול וגם נגיד זה יומיים לפני הסוף ו(הלוואי )אתה תהיה ראשון שני ותכתוב פה וכולם יגידו לך אוי גל אתה חייב לזכות זה ההזדמנות. זה לא קצת מלחיץ?? וגם לדעתי זה בדרך כלל מפריע לספורטאים לכתוב בפורום (אתה שונה מאחרים???ואם כן במה?ולמה כולם אומרים צריך ריכוז ענק ולא לעשות כלום חוץ מלהתרכז בתחרות ופתאום הספורטאי הכי טוב שלנו באולימפיידה הזאתי בא וכותב פה בפורום אתה לא חושב שזה קצת לא טוב קצת אולי מוציא מריכוז מחר בתחרות עצמה???או שאתה לא משנה מה ביום של התחרות יש לך ריכוז כמו לפיל?!) ודרך אגב שאף אחד ךא יתן לי תגובות חוץ מגל לא מעניין אותי מה אתם אומרים

TheOrion

New member
יובל...

קודם כל שתוק! דבר שני, מה זו האמירה "שאף אחד לא יתן לי תגובות(כי קשה לכתוב יגיב) חוץ מגל לא מעניין אותי מה אתם אומרים(כי פסיקים זה פסה)"?? זה פורום! בא לי. אני מגיב! לא בא לי? לא מגיב! מרגע שכתבת הודעה כלשהי, פתחת אותה לפרשנות שלי ושל כל חברי הפורום! לא מתאים לך? עוף מפה. אני מאמין שאם גל היה חושב שמה שהוא כותב פה מפריע לריכוז שלו ולו במעט, הוא היה זורק את המחשב(לפטופ?!?) הרבה לפני אתונה, ודואג להשיג אחד מיד אחרי, אם היה חושב שכך יהיה טוב. גם נאי מחכה לתשובה שלו, כי השאלה שלך ברמת העיקרון היא שאלה טובה, רק חבל שאין לך יחסי אנוש

Thierry Henry

New member
תודה מושיקו..רציתי להגיד את אותם

הדברים..חיכיתי שצהובה תקטול אותו..הקדמת אותה

yuvalf90

New member
איזה יחסי אנוש

אני ביקשתי שלא תכתבו לי תגובות כי פעם שעברה שאלתי אותו משהו וכל האחרים ענו לי ונראה לי שהוא לא ראה את זה ואני יודע שזה שאלה טובה גם בגלל זה לא רציתי כדאי שלא כולם יכתבו תגובות לשאלה שלי כי אני חשושב שיש כאלו שכועסים עלי על השאלה הזאתי אז בגךך זה כתבתי סליחה אם זה הפריע לך סליחה תודה

Thierry Henry

New member
בטח שהוא לא יענה לך

סתכל באיזה צורה אתה מנסח את הדברים שלך למה שמישהו בכלל יתייחס לשאלה הזאת..?

TheOrion

New member
תודה לתופעת השרשור...

גם אם עונים על שאלה, היא עדיין נמצאת למעלה... וואו! מדהים! ככה שגם אנחנו(פשוטי העם הנחותים...) יכולים לענות לך על שאלות, מבלי שנפריע לגל לראות את זה... כל כך היה מפריע לך לראות תשובות של אחרים? ועכשיו שגל ענה לך... בוא נסיים את הויכוח, כי לא נגיע איתו לשום מקום. וסלחתי.

שלום יובל

לי אישית לא מלחיץ לכתוב בפורום..... לעמוד על קו הזינוק ליפני שיוט זה קצת יותר מלחיץ, ואני משתדל להתמודד עם זה. ואני משתדל לענות על שאלות ביום החופשי , או שיש לי זמן אחרי יום שיוטים במידה ואני לא עייף.

k i d a n

New member
שאלה לגל

איך האווירה במשלחת שלנו? מאוכזבים או שיודעים שהתותחים הכבדים (אתה, גוצ'ה, אריק ואלכס) עוד לא התחילו ומחכים לעתיד?

Thierry Henry

New member
הוא סיפר שהוא לא בכפר האולמיפי

אני מניח שהוא רחוק מזאבי,גוצ'ה ואברבוך

k i d a n

New member
אבל אני מניח שהוא בקשר עם המשלחת..

בכל זאת הוא חלק מהשמלחת ובטח נמצא בקשר איתם והם מדברים על מה שקורה... ורציתי לשמוע משהו אובייקטיבי ולא מאיזה "פרשן" מתרומם מהטלויזיה...

yuvalf90

New member
תודה גל ועוד שאלה קטנה

האם אתה חושב שיש עוד מתחרה באולימפיידה מכל הארצות לא משנה מי שכותב בפורום באמצע התחרות???? ואם כן האם לדעתך גם האחרים לא נלחצים מלכתוב הם עושים את זה בשמחה\???? למרות שאני חושב שאתה היחיד שכותב בפורום אבל לא משנה תגיד אתה מה אתה חושב האם אתה היחיד או לא לדעתך

למעלה