מישהו יודע מתי ישדרו מטריקס שוב?

צוחה

New member
להקליט את המאטריקס ? מצטער אבל לא !

המאטריקס זה או ל DVD או כלום !!! (או יותר נכון רק לקולנוע אבל..... אתם כבר יודעים) אני לא אשב בשקט כאשר מישהו רואה את המאטריקס בוידאו אני לא מוכן לסבול את זה בשום פנים ואופן !!!

RedStorm

New member
תקליט ותפיץ לכל מי שאתה מכיר!!111

לא לכולם יש די וי די רבותי!!! יחי הוידאו ואפשרות ההקלטה אני לא יודע מתי יש אבל ברגע שיהיה ואתה תדע תקליט תשמור ותחלק לחבריך!

srullli

New member
הבן אדם בסה"כ שאל שאלה מסכנה

וישר כולם מתנפלים עליו פה..... אני למשל ראיתי את הסרט הזה באיכות דיי עלובה, אבל איכשהוא זה עדיין לא ממש הפחית לי מההנאה הכללית....
למרות שעד היום לא ראיתי שום סרט בדי וי די על מה כל הרעש בכלל....??!.....

Master Boo

New member
תשמעי...

לשים את ´מאטריקס´ ו´איכות עלובה´ באותו משפט לא הולך... מאטריקס זה סרט שנועד לקולנוע או לדי וי די... אי אפשר לחלל את שמו ולראות אותו בטלויזיה... זה פשוט לא זה...

Master Boo

New member
אני לא יגיד לך איך לראות את הסרט

אבל אני מייעץ (...) לך לראות אותו פעם ראשונה בדי וי די, או במסך גדול... אני יודע שאם הפעם הראשונה שלי (שראיתי את הסרט!) לא הייתה בקולנוע, הייתי מתבאס...

S__A

New member
שטויות ! >>

אל תשגעו את הבנאדם, אני ראיתי פעמיים בקולנוע ועוד כמה פעמים בדיוידי של חבר ואפילו במחשב אבל זה לא מנע ממני לראות את הסרט בוידאו לפחות 15 פעמים .. ומסתבר שאני עדיין אוהב את הסרט ..

Master Boo

New member
ברור...

אני גם ממחוסרי הדי וי די... אז אני מסתפק בלראות את הסרט 3 פעמים ביום במחשב ופעמיים ביום בוידאו. רק מה שאמרתי, זה שבשביל פעם ראשונה עדיף לראות את הסרט על מסך גדול או בדי וי די, ולקבל את העוצמה של הסרט כמו שצריך!

IC4

New member
pay no attention 2 those hypocretes

תמיד נחמד כשיש גם בוידאו - מה זה מזיק. הם רק מתעקשים להזכיר לעולם שיש להם כסף שהופך אותם לאנשים טובים ומאושרים יותר , אינך צריך לדאוג לגבי זה. לא ידוע מתי ישודר שוב

Aimee

New member
אם את שואלת אותי...

DVD זאת קונפירצית גברים ותו לא. וידאו, את לוחצת פליי או סטופ ואם את קצת משוכללת אז גם ריוורס ופורוורד... ואז מגיע הדי וי די...איפה שמים תרגום? למה יש דיבוב? יש סקאן ויש סקיפ - שאני יודעת שאחד מהם אמור להיות הפורווד והריוורס אבל אני תמיד מקבלת בלאק-אאוטס איך שאני מתקרבת לשלט. ואז מאוד כדאי ללחוץ על "תחילת הסרט" אחרת את מגיעה לכל מני תפריטים שאין לי מושג איך יוצאים מהם וככה ישבתי וראיתי ליגלי בלונד עם איזה איש מעצבן שדיבר ברקע, ומסתבר שלחצתי על הערות במאי...אחרי חצי שעה החבר בא ותיקן. אז חוץ מסיבוכים לא מצאתי שום "איכות צפייה" מיוחדת במכשיר הזה, סתם עוד סטטוס חברתי ואני ראיתי מטריקס בוידאו ומטריקס בדי וי די ולא מצאתי שום הבדל. אבל - ולזכות הגברים ייאמר- שבלימודים לפסיכומטרי אמרו לנו שגברים רואים אחרת מאיתנו - יש להם ראיה יותר חדה לתלת מימד וצורות...אז הם בטח מבינים הנה, פעם ראשונה שלי בפורום וכבר מצאתי דרך לשלב קונספירציות ומטריקס...

srullli

New member
חי חי חי ../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

(או חחחחחחחחח או פפפפחחחחחחחח)
כן כן .... יש איזה משהו במה שאמרת.....
מי באמת צריך את כל הקישקושים והשיכלולים האלה....???!!!!!!! אני במבחינתי מוכנה אפילו , אם לא תהייה ברירה , לצפות במטריקס עם "שלג" (ירקרק.... ) ברקע או סתם מבעד לאיזו גרוטאה.....
מה לעשות.... יש גם אנשים שהם "אולד-פאשן" בעולם !!

למעלה