מישהו יודע מתי ישדרו מטריקס שוב?

IC4

New member
מאטריקס ואולד פאשנד - almost מטריד

מטרידס גברים בעלי תפיסה יותר תלת מימדית
אני מדמין לי נשים פמיניסטיות שאמרו "לא לא שמעון! אתה תשאר פה תטפל בשמעון ג´וניור שלך ותכין נזיד, אנחנו הולכות לצוד" ואז מתו חצי מהן לפני שפרשו מהרעיון "שושנה בוגה אונגה איפה בנמר ? " "אהה במרחק שלוש עד שלושים ידיים, קשה לי לקבוע" מבווועעעעעעעעהההההההההה (איך רושמים קול אכילה של נמר לעזאזל) כן בגלל שאמרו לכם את זה, תאמינו
אבל לכו תדעו יכול להיות שזה נכון - מישהו הרי איפשהו יודע דברים שאיננו יודעים - הבא נאמין לו למען עתיד כל כך יותר נהדר (ולחשוב שפעם הייתי כזה פשוש אנטי סרקזם) אגב הטלויזיה שלי כמו כל טלויזיה חדשה נראה לי מכוונת להראות מסך כחול במקום שלג
שיא הטכנולוגיה פשוט It´s not like you to say sorry I was waiting on a different story This time I´m mistaken for handing you a heart worth breaking and I´ve been wrong, i´ve been down, to the bottom of every bottle these five words in my head scream "are we having fun yet?" yet, yet, yet, no, no yet, yet, yet, no, no

srullli

New member
אאאחחחח...... אין

גדול
איך אתה תמיד מערבב כל כך הרבה נושאים בשילוב לועזית שפה יפה בהודעה אחת מוזרה ....??!!......

IC4

New member
אף פעם לא למדתי איך להיות נורמלי :(

אפשר ללמוד את זה בכלל? אף אחד לא מוכן ללמד די מטריד אגב שרולה ידידתי - כל כך הרבה נושאים וכל כך ההפך מהרבה תשובות לגביהם. די מטריד
--- איייסיוס הזקן אומר: שש ביליון דרכים להיות יותר טוב מכל אחד אחר

srullli

New member
ושרולה בת יחזקל בן ישמעל בן.......

....... (כל המישפוח´ה) הייתה נוהגת לבשר להמונים משפט מיוחד בימי קדם : עדיף 40 צבעי פנדה ססגוניים לכל יד באשר היא מאשר טוש אחד קטן ומיותם בקערית !

IC4

New member
ויאמר יהוה:

אפילו אני לא מבין מה שרולי התכוונה

srullli

New member
ואתה חושב שאני הבנתי

כמובן שאפשר לנסות לתת פרשנות כמו הרטום-קאסוטו או כמו למאטריקס הפנדות משולים לסוכנים , והטוש יהיה מאטפורה מעניינת לרובוט . סתתתתתתםםםםםם הפנדות הם השחור-לבן של החיים האמיתיים והטוש הוא סתם צבע חרדל-אפרסק שהתקבל בקישקוש עם צבעי גואש

srullli

New member
hey ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo145.gif

אני סתם המצאתי איזה משפט דימיוני על המקום .....
זה כמו שאני ארשום עכשיו : אדם חסר שמיכה יטיב לראות טוב יותר את האופק !
פעם אני זוכרת שדפדפתי באיזה מן ספרון אימרות-זן כאלה , והיה שם משפט שכזה : "החיים הם כמו לחם."

IC4

New member
judge bread

החיים הם כמו לחם נשמע משפט מאד מריר כשאתה צעיר אתה חם טרי וטעים וכשאתה זקן אתה רקוב ולא רצוי אגב , מאיפה פתאום יש לתפוז ידיים כאלה ארוכות שרולי :) --אגב שרולי , כל פעם שאני אורמ בליבי/מוחי/לא אומר בעצם את השם שלך אני אומר את זה כמו ב BAD BOYS שוויל סמית´ צועק ג´ווווווווליייייי!!!!! שרווווווווולייייייי :) רדי - החיים הם כמו מלפפון חמוץ שלומד מתמטיקה

srullli

New member
אני תמיד הבנתי את המשפט הזה

כאילו הלחם זה מן בסיס כזה סתמי וחסר כל, אבל כאשר הוא מלווה בממרחים ודברים שונים אחרים אז פתאום יש טעם לחיים, וצבעוניות ואין חד-גוניות
אבל זה שטויות.....
בכל אופן תפוז נושא על כתפיו את "החיים" (
)תשים לב טוב בהודעה.... הוא נמצא מתחת (תפוז הוא כמו אטלס המיתולוגי
) דייי אני עייפה החיים הם כמו עץ בשקית ניילון עתיקה

RedStorm

New member
ואני אומר

החיים הם כמו כרטיסיה לאוטובוס של דן (שונא אותם!) והמוות הוא כמו כרטיסיה של אגד אל מחוץ לעיר מה מה אני אומר?

RedStorm

New member
גם גם אצלי

ככה , החליפו את השלג במסך כחול אני אישית מעדיף תשלג ואני מעדיף גם את הפטיפון המכני!

למעלה