מישהו יודע מתי ישודר בערוץ הילדים

Castro chen

New member
מישהו יודע מתי ישודר בערוץ הילדים

הסרטים חופשת קיץ ואולסן אקשן????????

דבר ראשון.... תשרשר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

דבר שני, קוראים לשסרט חופשה בשמש: holiday in the sun... דבר שלישי, שאלו את ערוץ הילדים והם ענו שבקרוב, וגם שהם ישדרו את סדרת האנימציה שלהן ("אולסן אקשן"- השם של מוטי...) מקווה שעזרתי....

Castro chen

New member
יש לי כמה דברים להגיד לך

אין לי מושג מה זה לשרשר סורי..... לא מבין בדברים האלה- די חדש פה לשרשר מה? שתדעי מתי זה משודר תודיעי לי טוב???? ועזרת שתעני על זה תעזרי לי יותר תודה אשלי ה-
מרי קייט ה-

Castro chen

New member
תן לי להבין

אני רשמתי שאנשים ישימו אנימציות בשרשור כמו פעם שעברה נכון? יפה עכשיו אם אני לוחץ על הוספת תגובה כותב בה משהו ושולח ומישהו ארי עונה ואז מישהו אחריו זה נראה שרשור????

חחחח כן,

אתה יכול להסיבר את זה פשוט יותר אני כותב הודעה ואנשים כותבים לי תגובות ואני כותב להם תגובות זה ניקרא לשרשר

Castro chen

New member
אוקיי . תקשיבי היית פעם בעירוני ד´?

לא יודע כי השם לך נשמע לי מוכר

../images/Emo42.gifשיוש?!??!?!?!??!?!?!../images/Emo42.gif

את לומדת בערוני ד´
יש לי שם פולללללללל חברות
חחח טוב בלי הגזמה מכיתות יא´ מכירה

איזה כיתה אתה?

אני הייתי בתיכון חדש ליד ערנוי ד´ ולכן אני מכירה הרבה בנות מד´ בגיל שלי כאלו שאלו השנה לכיתה יא´ לאן עלית
ואי תשיק´ע אני חיבת ללכת עכשיו מחר אני חוזרת מאוחר
עם מחר אתה רואה שלא עינתי לך זאת אומרת שלא ראיתי מה שכתבת לי כי לא מצאתי את זה הכי הרבה תשלח לי במסרים
לילה טוב

הקפצה... וסליחה על האיחור...

כן.... אני חושבת שאני מכירה שם כמה בנות.... אבל בעיקר לפי פנים, וחלק לפי שמות...

שיוש../images/Emo9.gif

אניחייבת ללכת עכשיו אז אני יכתוב לך מהררררר כמה שמות
הדר ניצן גילי צרפתי טל סגל דורין מפה נטלי מטלון טלי מן ויש עוד כל החברות שלהן וזה רובםאני לא חברה טובה שלהן אבל עם אני יראה אותם ברחוב או ככה פיתעום נתחיל לדבר הרבה כי כבר בוקשי יוצא לי לראות אותן אבל עם אני רואה אותם אחנונ מדברות מ-ל-א ביצקור חייבת ללכת תגידי אחר כך עם את מכירה
נועה

Castro chen

New member
הלוואי

אני כבר מת לראות אותו יש לך פרטים כמו אימייל שלהן או את הכתובת שלהן משהו שאפשר לדבר איתן דרכו????? נ.ב ראיתי את קמילה ופליפה יש לי תמונות שלהן קמילה אפילו זרקה לי פרח אבל הוא נפל ל מהיד- סתם אמרתי את זה בשביל הידע !!!

קמי1

New member
ררררררררררררררררררר

הלוואי ובנחה היה זורק לי םרח חכו שאני יפגוש אותו אני יתקע ת´צמי איתו במעלית של המלון! כפרה עליו מושלם נשמה שלי הבנחמין הנשמה זה!
אני יביא לו.....

Castro chen

New member
על מי את מדברת????

אני יכלתי לנשק את קמילה הכוסית אבל הייתי צריך לשיר את השיר של הקטנטנות אבל הדפדחתי אז לא עליתי וגם יכלתי לשאול אותה שאלה וזמן הזה לחבק אותה ולנשק אותה אבל לא קראו לי לעלות לבמה איזה באסה!!!!!!!!!!!

קמי1

New member
על ג´גו באוטיסטה בנחמין איך שלא תיק

ראו לו! יאללה ביייי אני צריכה לצאת יש לי שעת אפס לצערי....ביי

למעלה