מישהו יודע מתי ישודר בערוץ הילדים

בשביל נשיקה היית צריך לשיר?!

אני גם פגשתי את קמילה ופליפה ואפילו 3 פעמים. פעם אחת במסיבה פרטית שרק לילדים עם פרוטקציות היה מותר להיכנס..(?!) ולהצתלם איתם+חתימה...ונשיקות וחביקוים ומתנות.. פעם 2 רדיו 100 אף אם...שם זכיתי להצטלם איתם וזהו :/ פעם 3 פגישה אישית בחדר במלון...שם זכינו לקבל דבר שלהם.. לצערייייייייי! המצלמה התקלקלה וכל הפילים לא עברו ונישרפו! יש לי רק תמונה אחת איתם במסיבה.. רק חבל שהסורק שלי מתחת למיטה

גם אני פגשתי את קמילה ופליפה

יש לי תמונה שלהן איתי ממוסגרת בסלון.... הם כאלה נחמדים יאללה! פגשתי אותם בסוויטה במלון ´´דניאל´´ (אמא שלי עובדת שם...) וגם נכנסתי לאירוע (המסיבה) של קמילה ופליפה וכריס.... היו שמה גם ילדים שזכו בכרטיס למסיבה הזאת במעטפת קלפים! בכל אופן, אנחנו חיכינו בחדר במתח לא ידענו אם הם יבואו או לא היה שם שולחן עם כיבוד וכזה, ואז הודיעו לנו שהם בדרך מאולפן ערוץ הילדים ואנחנו ראינו אותם בטלויזיה! ואחר-כך הם הלכו להתקלח ועלו לחדר, קמילה הייתה עם אותם בגדים שהיא לבשה באולפן ערוץ הילדים! מין אוברול כחול מצד אחד לא מחובר. אז זהו פתאום אנחנו שומעים אנשים ליד החדר, ואז נכנסים המאבטחים שלהם, ואז נכנס צלם, ואז נכנסים קמילה ופליפה..בקיצור...הצתלמנו, חתימות, חיוכים...היה כיף! אחר כך הלכנו למסיבה.. וזהו...

ChEnmka

New member
לחן.....

דבר ראשון יש לך שם ממש ממש ממש ממש יפה!! דבר שני.. תעזוב את זה מלכתוב להם אי מייל תאמין לי מנסיון יעבדו עלייך בטוח בטוח... מה שאתה כן יכול לנסות זה לשלוח להם אי מייל דרך האתר הרישמי שלהן... בהצלחה!!!

Castro chen

New member
תודה !!!!!!

אני יודע כבר שלחתי להם אי מייל דרך האתר ועדיין לא קיבלתי תשובה אני מחפש את הכתובת שלהן כדי לשלוח להם מכתב בדואר אבל אני לא משיג אותו לצערי אני חייב להתכתב איתן בצורה כלשהי לא משנה לי איך

ChEnmka

New member
גם אני ניסיתי דרך...

האתר.... אני מחכה מה אפשר לעשות???!!! ושוב אני חייבת להגיד שיש לך שם מ-ד-ה-י-ם-! חההה.....

Castro chen

New member
שוב תודה ואם תשיגי משהו אז תגידי לי

טוב????? יש לך איי סי קיו?

אתם יודעים כמה אנשים

רוצים להתכתב איתם זה קשה ובוקשי יש להם זמן מצעטרת לעכזב נכון הן גם גולשות כמו כולם אבל יש הרבה מאוד אנשים שהם מחקיים אותם חח או איך שלא אומרים את זה
בקיצור זה לא כזה קל, אתם יודעים נכון אבל עדיין לתאומות יש חיים מאשר לדבר כל הזמן עם מעריצים שלהן אני לא חושבת שזה מה שהן עושות אבל לכל מי שמנסה תמיד כדי לנסות למה לא

omer wild

New member
castro chen !

ממש לא...אין לי שום כתובת של התאומות המתוקות...אבל איזה כיף לך הם זרקו לך פרח
אתה בפורום של מורדים

Castro chen

New member
אבל יכלתי לקבל גם נשיקה מקמילה

אבל לצערי זה לא קרה כי לא ממש שיחק לי המזל ופליפה לא זרק לי כלום הוא גם לא ממש מעניין אותי מה הכוונה אני בפורום מורדים איך אם אניכותב בפורופ של התאומות אולסן???

Castro chen

New member
חמודה יש לך איי סי קיו נדבר כבר שם

כי פורום זה לא בדיוק המקום

gntk

New member
טוב די!!!!!!!!

אתם רוצים לדבר על הדבר הספרדי ארגנטיני הזה אז יש בשביל זה פורום (לא פה!!!!!!!!)

למעלה