מישהו יודע?

• פותח הנושא joyy
  • פורסם בתאריך
אני שמעתי מאחת כזו

דווקא מהעיר שלי, אבל כל השאר לא קרובים אפילו להבין, והסגנון שלהם בערך כך:
לנרמל, לשנות, להיות כמו כולם, להיות חלק מקבוצת השווים וזה מה שאנחנו הפסיכולוגים עובדים על זה עם הנער/ילד
הוא חייב להתאים עצמו לסביבה! וזו מטרתנו הסופית!!
אז הערכה שלי שגם אם מוצאים משהו שונה עדין הגישה השמרנית תשלוט

האם הפסיכולגים

באמת מבינים את האס"י שעומד מולם?
האם הידע המקצועי שהם למדו עושה טוב לאס"י?

joyy

New member
אין לי כוונה

עכשיו להיכנס איתך לויכוח למה מגיע למבוגרים אוטיסטים אותו יחס וזכויות כמו לילד אוטיסט...זה חסר כל טעם ותועלת

אני מסכימה איתך

אני לא רואה שיש כאן וויכוח, אני שואלת בתמימות מלאה איזה סוג טיפולים?
זכויות של ילד אוטיסט הם במערכת החינוכית+ הטבות כספיות של זיכוי ממס הכנסה+ קצבה של 2500 שקל.
היות שאני ברחתי עם הבת שלי מהטיפולים במערכת הציבורית אף פעם לא זכינו להטבות כל שהם אפילו קופת חולים לא מחזירה אגורה למומחים שהתאימו לנו{כי הם לא מופיעים ברשימה שלהם}

joyy

New member
לפי מה שאני יודע

ששמעתי היום מפסיכולוגית שעובדת במרפאת קשת, אם אעבור להיות מוכר על משרד הרווחה ולא משרד הבריאות אקבל כ1600 שקל, שכיום בגלל שאני מוכר במשרד הבריאות אני מקבל 2500 כמו הילדה שלך. אני לא יודע למה בחרת לברוח מהמערכת הציבורית אם מקבלים משם הכל בחינם, לילדים לפחות, אבל אין לי ממש ידע בנושא, אז אולי מישהו שמבין יותר יכול לתת לך תשובה.הפסיכולוגית בקשת אמרה לי שיש להם מרפאה ליד של ילדים ששם באמת הכל מסובסד ומשלמים הרבה פחות אם בכלל. אבל שוב ,אולי לא הבנתי אותה.

ברחתי משם

כי הטיפול היה באמצעות השפלות וצעקות על ילדה קטנה ולא שקטה, מכון שלא מכיל ולא רוצה להכיל{שייך לקופת חולים}
ולגבי ההמשך אני מעדיפה לא להכנס בכלל.

joyy

New member
אני מצטער לשמוע

שכך קרה עם ביתך, נשמע שאפילו אפשר לתבוע אותם אם אכן היה כזה יחס לילדה זה יכול להיות לה צלקת לכל החיים, מקווה שתמצאי מסגרת מתאימה.

הבת שלי כיום בת 16

נושאת צלקות מהעבר אבחנו אותה בגיל חמש אחרי המון סבל שעברה מצד החברה

dina199

New member
כי קל להבטיח להורים ניסים ונפלאות.

איזה ניסים ונפלאות אפשר לנציע לא"ס בוגר , ככשברוב המקרים גם המצב הכספי שלו לא מזהיר

למעלה