מישהו יודע

rifkin1

New member
מישהו יודע

סתם במקרה מי שני הילדים החמודים האילו??? הם נראים ממש קטנים בשביל מועדון כזה...

glitter8

New member
למיטב הבנתי הם הילדים

של בעל המועדון זה שהיה על הבמה מצד שמאל. הם גם מאד דומים לו

shongold

New member
בונה את ילדיו לחוכמה לתבונה לתהילה

ולראית אורך חיים אמיתי ואיכותי..וכמובן מוסרי!

talytal

New member
הם היו איתנו גם מאחורי הקלעים

עם ג'קו. הילדים של הבעלים של המועדון. בחור ממש ממש נחמד, דרך אגב, כל ההופעה הוא עמד והסתכל על הקהל, עם חיוך גדול. ודווקא אם היית רואה את הקהל שהיה שם אתמול, בחלקם לא נראה הרבה יותר מבוגר מהזאטוטים האלה. ה-DJ בכלל נראה בן 13 מקסימום...

rifkin1

New member
דיי הזדעזעתי מהתמונות

של המבלים במועדון שצילם הצלם של אתר לילה...

shongold

New member
תאמיני לי ריפקין באמת היה על מה

להזדעזע וזאת בלשון המעטה. אני באופן אישי עדיין בתדהמה על מה שראיתי שם במועדון. ואני חוסכת לך כרגע את מילותיה של בתי שלי על המקום!

Karina85

New member
כבר יצא לי להיות בגרועים ממנו...

אני סבלתי בעיקר כי זה היה מסיבת שמיניסטים...

rifkin1

New member
תקראו לי מיושנת

אבל מה הקטע של ילדות בנות 15 שהן מצטלמות מתנשקות באופן ברוטלי ביותר עם בנות מינן????? מה כל כך קול בזה... אבל עזבו...

אסתילי

New member
לגבי הופעותיו במועדונים

אני שואלת את עצמי אם אין מסגרות יותר "סימפטיות" מבחינתנו לאפשר לג'קו - גם להופיע וגם "לעשות קופה" (למי שצריך לעשות קופה), ולנו, או לשכמותנו - להנות מתנאי סביבה משופרים. או שדווקא מועדונים לבני העשרה, הם הם הכסף הגדול?? (ממש אין לי מושג במועדונים ובבילויים מן הסוג הזה) אני משערת שהופעות אלה הן בגדר "התגלחות" ראשונה אחרי היציאה מן המחתרת. צריך להתחיל מאיפשהו, לא?? צריך לעבוד קשה, צריך להוציא שירים, צריך לעבור דרך מועדונים מן הסוג המוזכר לעיל, עד שמגיעים לאמפי של קיסריה... לא??!

kapit5

New member
בנות-אל תחשכחו אנחנו כאן כדי לתמוך

בג'קו ולא להעביר ביקורת למה הוא מופיע במקום זה או אחר.זו החלטה שלנו אם להגיע או לא, הרי אף אחד לא הכריח אותנו להגיע לשם. העובדות היו ידועות מראש ,ידענו שזה לילדים,מישהי כתבה שזה מועדון של ערסים,כך שפחות או יותר מי שהגיעה ידעה לקראת מה היא הולכת.אין לי מושג אם לג'קו יש מילה בקטע הזה,אם יש לו אפשרות להחליט איפוא הוא רוצה להופיע,וגם אין לי מושג מה השיקולים של המנהלים שלו.בואו נרד מזה.כמו שהיינו שם בשבילו בתקופת העליהום נהיה שם בשבילו גם במועדונים ואני בטוחה שבסוף נגיע לקיסריה

אסתילי

New member
בודאי כאן כדי לתמוך

דבר ראשון בשביל לתמוך. אבל בכל זאת...הגיגים...את יודעת..אפשר להגיד אותם בקול רם, לעיתים.

shongold

New member
ורצוי גם לאומרם כי אם לא נהפוך

לגלמים הומרי הן משובעים ההולכים כעיוור..אחרי מושא אהבתנו...ומושא אהבתנו כמו גם יחצנ"יו יכולים להבנות מאמירות הגיגים תובנות רעיונות חשיבות כאלה ואחרות. הרי אנחנו לא עדר...אנחנו אנשים חושבים. והחשיבה באה מתוך רצון כנה ואמיתי שיהיה לאיש טוב. לאיש בדרכו מעשיו בנייתו מחדש. יכול לקבל יכול שלא. רעיונות הם דברים מפרים ועשויים להוביל לדברים יצירתיים.

שונית 7

New member
../images/Emo45.gifמסכימה בהחלט חוץ מזה שוא צריך

להגיע כרגע לכל מיני סוגים של קהל וגם אני מחכה ממנו להתנצלות אחת בלבד בסופו של דבר התנצלות בקיסריה

livi4

New member
איתו באש ../images/Emo188.gifובמים../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif../images/Emo70.gif

shongold

New member
אסתילי אכן מגיעה לנו..תנאי סביבה

משופרים. וללא ספק בני העשרה הם הכסף הגדול היום ובכל תחום. ואני גם חושבת שהופעות הללו כדבריך הן בגדר "התגלחות" ראשונה אחרי יציאה מהמחתרת. ונכון שצריך להתחיל מאיפשהו. אבל כמה נמוך צריך לרדת הבן אדם כדי להגיע אל התהילה. אפשר להגיע לאזורים נדחים עם קהל לא במיוחד מעונין אבל ברמה מעט משודרגת...ובתנאי הופעה נאותים מעט יותר. צריך לעשות את ההפרדה בין להופיע במקומות פחות אטרקיבים, אבל לרדת...לזנות זה לא עושה טוב לאף אחד במיוחד לא לו.

למעלה