מישהו יודע

קניה 1

New member
סבבה, תודה :)

אני זזתי, לילה טוב לכולן!

אפרתי 29

New member
תהיה הופעה לפורום?!! ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

DDDD= ייששש אנ'לא מאמינה... אני מקווה שהכוונה היא הופעה לכל בנות הפורום, שגם אני אוכל לבוא... ;]

kapit5

New member
אפרתי בוודאי שזה יהיה לכל הפורום

ואז כמובן שגם את תבואי

אפרתי 29

New member
ייששש.. את לא מבינה איך אני שמחה...

זאת בטוח תהיה חוויה מ-ד-ה-י-מ-ה... :)))) גם בזכות זה שאני אכיר אתכן ואגלה מי הבנות מאחורי הניקים וההודעות החכמות/מצחיקות... :p פשוט חשבתי לי, סה"כ יכול להיות שאנחנו איזה 50 בנות... שחלקן כותבות הודעות רק פעם ב... אז מה, ג'קו ייפגש עם כל ה-50? אבל במחשבה שנייה, לא נראה לי שאנחנו חמישים... עם הסמויות אני מניחה שכן, אבל ככה לא... אני די חוששת להתייחס לזה שאני אראה את ג'קו ואפילו אדבר איתו קצת כעובדה, כי אני יודעת, שאם זה לא ייצא לפועל בסופו של דבר מסיבות כלשהן, אני אתאכזב בגדול...

kapit5

New member
../images/Emo24.gifאפרתי חומד שלי

את לא תיתאכזבי כי זה 1000% יוצא לפועל.מילה שלי. את תיפגשי אותו פנים מול פנים ותוכלי להיתרשם גם את כמה הוא מקסים.

glitter8

New member
שימו לב ליצירת המופת הזאת!

ותודה ענקית לריפ התמונה כבר מתנוססת על שולחן העבודה הממוחשב שלי, ו-ואללה, עשתה לי טוב ההופעה הזו- כתבתי 3 שירים חדשים והיום על הבוקר קיבלתי שתי הזמנות להרצאות, מה שטלפתיית נשמה יודעת לעשות.. חיפה חיפה, עם עם תחתית..יאללה.. גהה!!

דורית41

New member
גליטר-תמונה מקסימה.וח"ח לריפקין

אגב,בהזדמנות תספרי לי איך מגיעים לניק כזה ייחודי?מילא,אני דורית...שם קונבנציונאלי כזה-כמו השם של המורה של בתי הקטנה (התקשרה אלי 5 דקות לפני שפתחתי את הכרטיס בתפוז ומכאן מקור הניק) אבל גליטר...זה יצירתי. גם את כותבת שירים?(אני מתכוונת כמו עוד בנות ברוכות כשרון בפורום).

glitter8

New member
האמת...

אכן, מגיל 15 אני כותבת שירים -או אולי כבר קודם ואני לא זוכרת.. יש לי המון, רובם על ניירות בודדים שרק אלוהים יודע איפה הם היום אבל לאחרונה נהייתי מסודרת והכל כתוב במחברת, שאי"ה עם כמה צילומים וציורים בתוספת תהפוך גם לספר. והגליטר- אם כן,דווקא נובה5 הדגימה להפליא ביום שישי מאין בא הכינוי שלי- היתה תקופה שהיה לי שיגעון של ללכת עם נצנצים(glitter) בשיער, זה היה בתקופה שהייתי בחו"ל ובדיוק אז פתחתי את התא דואר האלקטרוני כדי לשמור על קשר עם הארץ היות והחברים שם כינו אותי the glitter girl וחיפשתי כתובת למייל- זה גם הכתובת של ההוטמייל שלי- והנה , מאז אני גליטר.

juanes

New member
אולי תשתפו גם אותי...?

הופעה? לפורום? פגישה? חולצה? אני לא אשמה שיש לי שני תינוקות בבית ואין מי שישמור עליהם... PLEASE...

kapit5

New member
תיקראי את כל השירשור של ההודעה של

ג'קו ותביני. בדנטה העלנו בפניו את האפשרות של הופעה לפורום והוא וורד גילגלו את הרעיון וזה ממש קורם עור וגידים. אדידס נתנה לו חולצה שמקדימה מודפסת תמונה שלו ומאחורה הכיתוב 'מדינה זונה'
הוא ממש רצה לעלות להופיע עם החולצה אז כולנו קפצנו עליו שלא יעיז כי אין לנו כח לעוד אליהום אחד ושוב ליכתוב מיכתבי מחאה לכל העולם ואישתו.

juanes

New member
תודה :)

יכול להיות שפספסתי את זה בשרשור הארוך, לא ברור איך. (שניה, רגע, אני פתאום מבינה משהו:) ג'קו הולך לתת הופעה לפורום? איפה? מה? מתי? איך מורידים את לחץ הדם שלי?

a d i d a s 2 1

New member
כן השמאלי זה אדם...

והוא חבר שלי והימני זה אחיו הגדול, שניהם הילדים של משה, בעל המועדון...סילבר בגדול, כשכולם ראו את המצגת שיאנה הכינה לואקו, שאני כבר ראיתי אני מצאתי לי ילד עם שיער ארוך כמו שאני אוהבת והלכתי לפלס את דרכי לחתן שלי ואז לא עזבתי אותו בשקט ואפילו בקשתי אותו מההורה.. אז נא להכיר...זה אדם החבר של עדידס וגיסה!

למעלה