מישהו יוכל לתת לי סיבה אחת..

ToryMaster

New member
לא ידועת בנוגע לאחרים

אבל אני מאמינה שאני מבינה. שנה של חתיכה עצמית, ניסיון התאבדות, אישפוז במחלקה פסיכיאטרית. אני מבינה את היאוש והכאב, ויודעת שלמרו תשנראה ל ךשאין טעם להילחם, שנראה לך שאין לך כוח, את טועה. למה לא לנסות? בואי ננסה שבועיים בלי לתחוך, בלי לפגוע בעצמך פיזית בכלל את מוכנה לנסות?

subtitles

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo142.gif

מצטערת לשמוע שעברת כל כך הרבה סבל.. בינתיים לא חתכתי בסביבות שבוע.. למרות שהיו לי לא מעט משברים. לא יודעת איך התאפקתי ולא יודעת למה בכלל.. אני באמת לא מוצאת טעם להלחם.. אני כל כך שונאת את עצמי! חייבת להכאיב.. חייבת לעשות לעצמי רע.. לא יודעת איך להפסיק את זה. אני מפחדת שאני לא אצליח להרגע בלי זה.. אני רוצה להראות לעולם כמה אני פגועה.. וכמה אני שונאת את האי צדק והרוע שיש כאן! וזאת הדרך שלי לעשות את זה.. לא לפגוע בעצמי אומר לוותר במלחמה.. לא יודעת מה לעשות.

ToryMaster

New member
צודקת גילה

זה באמת חשוב מה שאמרת עכשיו אני מכירה את התחושה שאת חייבת להכאיב לעצמך, כדי להוכיח לעצמך ולסביבה שכואב וקשה לך. מה את חייבת להם? אם הם לא יבינו לבד שכואב לך, את לא צריכה להרוס את עצמך כדי להראות להם. אני גאה בך, השבוע הזה אני בטוחה, היה קשה מאוד, קשה נורא, אני צודקת? אבל אם שבוע הצלחת, גם הלאה תוכלי, נסי עוד שבוע, אנחנו איתך כדי לתמוך בך ולעזור

boom18

New member
../images/Emo10.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif

מאמי, גאה בך שלא חתכת שבוע... תלחמי בזה!!! אפילו אם קשה... את חזקה ואת מסוגלת
ונכון, אין אי צדק בעולם ויש הרבה רוע- אבל מה יעזור שתפגעי בעצמך? זה לא יעזור לך- זה רק פוגע בך יותר ויותר ומחליש אותך!
תזכרי שאני כאן בשבילך תמיד!!

boom18

New member
../images/Emo24.gif

בובה שלי
למה להיות חצי מתה וחצי חיה? למה לא לבחור לחיות? לחיות באושר ובשמחה עם האנשים שאוהבים אותך ושאת אוהבת, עם הדברים שאת אוהבת.. עם החתול המושלם שלך
(והקצת מפחיד
) קשה לך להחליט- אבל את מסוגלת! כי כבר הוכחת לעצמך כמה שאת בחורה חזקה, תראי כמה עברת עד עכשיו וכמה חזקה את ועדיין תומכת כל כך האחרים ותמיד דואגת לשלומם ואיזו נשמה טובה את!! ומגיע לך כל כך הרבה, הרבה יותר ממה שאת נותנת לעצמך! תזכרי שזו תקופה מאוד קשה עכשיו, אבל יגיעו ימים טובים, את חייבת להאמין ולא לשקוע בייאוש! תבחרי לחיות!! ואני כאן, והפורום כאן וכל שאר האנשים שאוהבים אותך כאן בשביל לעזור לך
אוהבת
אני

boom18

New member
גילה../images/Emo9.gif

אני לא חדשה.. פשוט לר כתבתי הרבה זמן....
תודה לך
ופעם כתבתי גם בכינוי אחר אז אולי בגלל זה את לא זוכרת

למעלה