מישהו יכול בבקשה לשלוח לי למייל את

גילי דר

New member
תעזרו לי לגייס תמונות לגלריה!!

צריכה תמונות של ילדים שנולדו כתוצאה מטיפול הפרייה מס' 6 ומעלה או ילדים שניים במשפחות מטיפולי הפרייה שילחו לי את התמונות במייל ל: [email protected] וכיתבו לי את גיל הילד, אחרי כמה טיפולים, אם זה ילד ראשון או שני ושם הילד הוא אופציה. עד שהאנשים שם למעלה לא יראו את הפנים של הילדים האלה הם לא יבינו תמונה חזקה מאלף מילים תודה גילי

גילי דר

New member
שאלה חשובה ליוצרי המצגת - דחוף!

יש לי אפשרות להכניס קישור באתר העצומה למצגת. האם אתם נותנים לי את האישור לעשות את זה? (אני יכולה לתת שם קרדיט ליוצרי המצגת אם אתם מעוניינים שלא יחשבו שזה עבודה שלי) זו תהיה חשיפה אדירה ותשלים נפלא את התמונה של מה שנאמר בעצומה... ורק לשם הידיעה הכללית עברנו את ה-650 חתימות!! גילי

אני משוכנעת שחן תסכים

במייל שהיא שלחה עם המצגת היא כתבה במפורש שניתן לעשות במצגת ככל העולה על רוחינו. אם את לא משוכנעת שזה בסדר מבחינתה - שלחי מסר לחן123. לדעתי כדאי להוסיף בסוף המצגת את הכתובת של העצומה כדי שמי שקיבל אותה במייל יוכל להגיע לעצומה ולחתום. חנה

חן123

New member
אשמח מאוד

אין צורך בקרדיט. תרגישי חופשי לשים אותה בכל מקום שאת מוצאת לנכון. חן

חן123

New member
חשוב ../images/Emo70.gif לבעתי העצומה

א. יש בעיה עם המיספור. כשעברו ה-1000 חתימות זה התחיל לספור 1001, 2001, 3001... ב. ניסיתי לעלות מהעצומה את המצגת ולא הצלחתי חן

הוביטית

New member
בפאואר פוינט יש אפשרות לבצע

קישור לכתובת . 1. עומדת על התמונה ממנה את רוצה לעשות קישור 2. עכבר ימיני ובוחרת הגדרות פעולה 3. בוחרת היפר קישור 4. מתוך הרשימה שאת מקבלת בוחרת URL 5. בחלון שנפתח תרשמי את כתובת האתר של העצומה 6. אישור אני מקוה שזה יצליח.

neta2

New member
דאגתי להעביר לכל חברי לעבודה

והם מקסימים, חתמו כולללללם!

למעלה