מישהו יכול בבקשה לשלוח לי למייל את

יובל@

New member
../images/Emo41.gifשאלת תם../images/Emo12.gif

האם המצגת נישלחה לכל האי-מיילים של חברי הכנסת והשרים?

רחל5

New member
עוד שאלה

האם לא כדאי לתקן את הנתון "250 מליון שקלים" למאה מליון? הרי עלות כל ההפריות כולן היא 250 מליון, והקיצוץ מדבר רק על 100 מליון.

אני אתמול עוד שאלתי את חן אם מותר

לי לשלוח לחברי כנסת והוסכם שאני יכולה כך שאני מתחילה לשלוח לא יודעת כמה אני אספיק אבל אנסה

גילי דר

New member
שימו לב!! הכנסתי את המצגת לעצומה

בדף הראשי. מקווה שזה יגביר חשיפה גילי

נועם@בת

New member
לשרשר יקירתי, לשרשר ../images/Emo3.gif

כדי שלא יגמרו לנו הדפים מהר מידי, אנחנו מעדיפות לשרשר הודעות. רואים שאת "עולה חדשה" אצלנו
. בכולופן, כולכבוד
. נועם

רחל5

New member
../images/Emo41.gifנורה, שירלי, ליאור וחנה../images/Emo41.gif

האם אוכל להעביר את תמונות ילדיכם כפי שמפורסמים במצגת, עם שם (פרטי בלבד) וציון מספר מחזורי הטיפול, לכתבת של "הצופה" לצורך הכתבה במוסף? האם יש בפורום עוד הורים ל"ילדים שלא היו נולדים" שמוכנים שתמונת ילדיהם תתפרסם עם הפרטים הנ"ל?

גילי דר

New member
חשוב מאד! אני מכינה מודעה לתליה

במרכזים להפרייה חוץ גופית לגבי הגלריה של הילדים שלא היו כאן אם זה היה תלוי בביבי. ברגע שזה יהיה מוכן - למי אני שולחת במייל להדפסה ותליה? לי יש קשר עם צפון הארץ (רמב"ם ורוטשילד) אבל מי יוכל לתלות את המודעות בבתי חולים באיזורים אחרים של הארץ?? דבר שני: הגרפיקאית שגייסתי כדי שתעזור לנו מוכנה לעשות ורסיה חדשה למצגת בפלאש, כך שתהיה יותר קלה ומהירה לצפייה. האם מכיני המצגת מוכנים לשלוח אלי את כל חומר הגלם (קרי טקסטים ותמונות) כדי שיהיה לה קל יותר לבנות את המצגת? חוץ מזה יש לנו כבר יותר מ-1500 חתימות (כן ירבו)!! אני חושבת שהוספת המצגת לעצומה מאד עזרה!! כל הכבוד לכם!! הגלריה של התמונות תעלה היום לאויר כנראה בקהילת הריון של ויינט. אני אודיע לכם ברגע שזה באויר. (אבל יש לי רק 8 תמונות!! איפה כל השאר??) כנראה שבימים הקרובים תתפרסם בויינט גם כתבה בנושא שאני מקווה שתעזור לנו. החומר כבר אצל העורך ואני מחכה לאישור. עידכונים נוספים בהמשך גילי מנסים להרות - ויינט

חן123

New member
מה בעצם את צריכה?

את המצגת בקובץ רגיל? ולא pps? תזכירי שוב את הכתובת שלך.

למעלה