מישהו יכול להמליץ על סרט

• פותח הנושא LRa
  • פורסם בתאריך

LRa

New member
מישהו יכול להמליץ על סרט

ממש ממש מפחיד ??? כי ראיתי הרבה סרטי אימה בחיי והדרך היחידה להשיג קצת פחד היא סרט מאוד מאוד מאוד מפחיד לבד!!! בלילה, כי ברגע שמוסיפים למשוואה עוד מישהו זה כבר ממש לא מפחיד...

flizer123

New member
הינה....

מגרש השדים- גרסת הבאמי נבואות איש העש סליפי הולו הצלצול פרדי קרוגר 2 (יותר מגעיל ממפחיד) האמת שמטחת לשטח מקווה שזה מספק אותך... תהנה!!!

LRa

New member
לא ביקשתי קומדיות

רציתי סרטים ממש מפחידים. ראיתי את כולם חוץ נבואות איש העש והם ממש לא מפחידים, אבל תודה בכל זאת.

europe1990

New member
ממממ

כמו תמיד אני ההמלצה שלי לסרט אימה מפחיד זה: המנסרטים מטקסס! הינצוץ בית קבות לחיות demons the fog from beyond ax em כמו כן אני ממליץ על כול סרטי יום שישי ה13, וליל המסכות!

LRa

New member
אני מחפש

משהו מפחיד ב"אקסטרים". את הסרטים שאתה מדבר עליהם ראיתי חוץ מax em ו demons.

flizer123

New member
נבואת איש העש

לא יודע מה איתכם אבל אותי זה נורא הפחיד!!!

austin1

New member
גם אותי במיוחד שזה מבוסס

על סיפור אמיתי סרט מצמרמר

europe1990

New member
זה לא מבוסס על סיפור אמיתי אלא

על אירועים שונים ומוזרים שקרו....בהחלט סרט טוב..

Minimal Ronnie

New member
"החייזרים באים"

סרט די מפחיד, שצולם "כאילו" אמיתי, אבל הוא לא. את יכולה לתפוס אותו מתישהו בערוץ הסרטים.

europe1990

New member
הוא משודר בשעות לילה מאוחרות

אני ראיתי את הסרט באיזה שלוש לפנות בוקר-אבל לא ממש אהבתי!!

wte

New member
גם אני ראיתי אותו מזמן בלילה במקרה

הוא היה קצת מפחיד בגלל כמה צירופי מקרים (כמו למשל שדפקו לי על הדלת של הבית בזמן שדפקו על הדלת בסרט ועוד כמה דברים). חוץ מזה אני זוכרת שכשראיתי את הסרט חשבתי שזה בעסה לשחקן הראשי שלא רואים אותו בכלל חוץ מאולי שתי סצינות.

nir y agus

New member
אני ממליץ על סרט אמפחיד../images/Emo87.gif

מעורר השאול. כל הסרטים שיש (יש ארבעה כאלה)

LRa

New member
מעורר השאול לא מפחיד אבל

אחלה של עלילה. חוץ מזה יש כשישה בסידרה כאשר השביעי מתוכנן לצאת השנה והשמיני בשנה הבאה. פרק 5 ן-6 קצת שונים מכל הארבעה הראשונים אבל הם ממש טובים, אפשר לקרוא לזה החשוד המידי של האימה, בערבון מוגבל כמובן.

DirrtyAngel

New member
אז ככה:

הסיוט שבקצה האופק סיינס האויב שבפנים הצלצול-הגירסה היפנית האנגלית לא מפחידה בכלל... ליל המסכות זהו כל השאר לא הפחידו אותי..

Kagome

New member
סינס ! (ועוד נצל"ש קטן...) ../images/Emo41.gif

אחרי כיתה ז' (אני עולה לי') שום סרט לא זכה להפחיד אותי! אולי זה גם בגלל שאני למדתי משחק שלוש שנים, אז כשאני רואה סרט מפחיד אני חושבת - טוב, בטח שם בצד יושב הבמאי, ואומר עכשיו קאט. או משהו כזה. בכל מקרה, אני מתתי מ.. לא ממש פחד, אלה מתח כזה... סרט ממש מותח! אולי זה רק בגלל הפחד הדבילי שלי מחייזרים... (אל תשאלו)
והנצל"ש... באתי לומר שאני חדשה..
אילתית, בת 14 וחצי. מקווה להשתלב, ומאחלת מזל"ט למנהל/ת הפורום על הפורום החדש...

wte

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

דוקא ציפיתי לסרט על חייזרים ואם הבנתי נכון את הסוף הנושא המרכזי היה בכלל האמונה של מל גיבסון(שכחתי איך קראו לו בסרט) באלוהים. אבל סה"כ סרט נחמד אני אוהבת את הקטע שלכל דבר יש סיבה...

Kagome

New member
מה? מה??

אנחנו מדברים על אותו סרט? רגע! הסרט באמת היה על חייזרים.. ולא על האמונה של מל גיבסון (לא טרחתי לזכור איך קוראים לו בסרט).
הוא פשוט ניסה להתכחש, כמו כל אדם בוגר... מתערבים שגם ההורים שלי, ואולי שלך, ושל המון אנשים פה יתכחשו לזה שיש חייזרים בחצר האחורית שלו, שקופצים לו על הגג... ועוד ליד הילדים! הוא לא יכל לתת להם להילחץ. מה שכן, לא אהבתי את הסוף... הקטע עם המכת בייסבול הדפוקה הזאת... כמה קיצ'י !

wte

New member
../images/Emo58.gif

כן היה את כל הקטע של החייזרים אבל לפי מה שהבנתי (ולפי מה שאני זוכרת) זה היה כדי שתחזור אליו האמונה. אחרי שאישתו מתה הוא הפסיק להיות כומר או משהו. אז באו החייזרים ואז הבינו שלהכל יש סיבה: לילדה יש את הקטע עם המים שהורגים את החייזרים, לילד יש אסטמה וזה מה שמציל אותו והאח יודע לשחק בייסבול כדי לתת את המכה (?). האמונה של גיבסון באלוהים חוזרת והחייזרים חוזרים הבייתה. אבל יכול להיות שאני לא זוכרת נכון

למעלה