מישהו יכול להמליץ על סרט

• פותח הנושא LRa
  • פורסם בתאריך

D i l D o

New member
חחחחח זו דרך נחמדה לראות את הסרט...

הכל אלוהי כזה... אני אישית ממש לא רואה את זה ככה (אולי בגלל שבשבילי אין אלוהים?!
) אני חושב שזה קרה כי זה קרה - אין שום סיבה מיוחדת, אבל זה שהילד שלא ניצל בגלל האסטמה והחייזרים מתו בגלל המים שהילדה השאירה וכו' פשוט גרם למל גיבסון להאמין באלוהים שוב...הוא מאמין בזה! בשבילי זה פשוט קרה! הילדה שפוט לא אוהבת מים ויש לה בעיות חמורות כי הכל מזוהם בשבילה, הילד נולד עם אסטמה ומה לעשות, גם אם כשמל האמין באלוהים והייתה לו התקפה היית מכניס לשם רעל כלום לא היה קורה לו אז *** על האמונה! והאח משחק שיחק בייסבול כי הוא אהב את זה... אבל זה רק אני...

Kagome

New member
חחחחחחחח.... ../images/Emo58.gif

באמת המכה הייתה דבר ד~ב~י~ל~י לדפוק בסוף.
בכל מקרה, אני פשוט מתה מפחד רק בסרטים על חייזרים, אבל לא בולשיט כזה, נדיר למצוא סרט טוב שיפחיד אותי... בגלל זה אני רואה Discovery בלילה, יש שם דברים על חייזרים, זה עובד עליי יותר טוב מכל סרט אימה! חחח...
אה, וכמובן... כרישים! Deep Blue Sea סרט ממש טוב לדעתי... !

Pinhead לשלטון! הוא לא מפחיד - תראו

את מעורר השאול 2 (HELLBOUND) ותבינו שהוא דווקא בצד הטובים (בערך...)

LINKIN PARK!!!

New member
נכון

גרוע ביותר
וכמו שכתבתי פה כמה פעמים, קאנדימן, זה הסרט הכי טוב, כל פעם ששואלים אותי, זה מה שאני עונה. אבל תראה אותו ככה כמו שאמרת, לבד, שיש חושך. וגם סיוט ברחוב אלם(פרדי גרוגר)3 זה סרט טוב, מאוד. דרך אגם מישהו יודע אולי איך כותבים את זה ואת יום שישי ה13 באנגלית, כי בדרך כלל לא מתרגמים נכון את הסרטים. למשל למת לצעוק קוראים Scary Movie...

cj20

New member
חבר'ה, מה קרה לכם? "האחרים"

הוא סרט פצצות!!! וניקול קידמן... מה עוד צריך? הסוף היה נהדר!

europe1990

New member
אין לי בעיה עם ניקול(תאמיני לי שלא)

אבל כול הסרט פשוט נמרח ונמרח, כול הסרט נרדמתי, עזר לי לישון טוב אחר כך-חחח לא מותח בכלל, כול הסרט פשוט חוזר על עצמו!!! פשוט לא!

Neo Pinkas

New member
אני חייב לומר ../images/Emo26.gif

הסרט הזה טוב רק עם מערכת קולנוע בייתי ומסך גדול במיוחד, שמתי לב במיוחד בסרט הזה שההבדל הוא מדהים בין סתם לראות אותו לבין לראות אותו במערכת קולנוע בייתית...

למעלה