למה שאטלים זה בעברית ?בעברית,
אמור
מָרִית.
למה שאטלים זה בעברית ?בעברית,
אמור
מָרִית.
יש לך חרוז לשאטלים?למה שאטלים זה בעברית ?
אם אנחנו בענייני עברית:למה שאטלים זה בעברית ?
כתוב בפירוש "צבת בצבת עשוייה" כך שברור שבקצה השני יש עוד צבת !אם אנחנו בענייני עברית:
לצבת יש ידית ובקצה השני- להב? לחיים?
אז זהו! על תחבורה ציבורית חשבתי כשציינתי שצריך להשיג רכב.יש תחבורה ציבורית בקרית שמונה
מפרסמי ההודעה ציינו שהמקום במרחק 5 דקות נסיעה מהמכללה.אז זהו! על תחבורה ציבורית חשבתי כשציינתי שצריך להשיג רכב.
תחבורה ציבורית זה רכב. אבל לך תשיג אותו. זה ייקח הרבה יותר מ-5 דקות.
מניסיון של 11 שנים בהם עברתי במקום לפחות פעמיים ביום אז לפחות עומסי תנועה אין שם.מפרסמי ההודעה ציינו שהמקום במרחק 5 דקות נסיעה מהמכללה.
אולי תפנה אליהם כדי שידייקו את זמן ההגעה? המכללה במרחק 5 דקות.
זה"מ תלוי תנועה, מזג אויר, מצב הכוכבים, מצב רוחו של הנהג..
בקיצור, לשכור שם, או לא?מניסיון של 11 שנים בהם עברתי במקום לפחות פעמיים ביום אז לפחות עומסי תנועה אין שם.
ההערכה של 5 דקות נסיעה די מדוייקת רק שלזמני ההמתנה הם לא התייחסו.
אני? למה אני? אני פאסיבי. שיפנו הם אלי.אולי תפנה אליהם
זה כבר נשמע יותר פאסיב אגרסיב.אני? למה אני? אני פאסיבי. שיפנו הם אלי.
במחשבה שניה זה נשמע יותר פולני (אפילו שזה לא "למה דוקא אני")זה כבר נשמע יותר פאסיב אגרסיב.
פולני ופאסיב אגרסיב אלו מילים נרדפות !במחשבה שניה זה נשמע יותר פולני (אפילו שזה לא "למה דוקא אני")
בטח אגרסיב, מי לא היה מתעצבן. כותבים 5 דקות כשברור לכל בר דעת שזה יכול להיות אפילו רבע שעה. אם אין מזל אפילו חצי שעה.זה כבר נשמע יותר פאסיב אגרסיב.
הלללו, מי ביקש ממך לעבור לגור שם?בטח אגרסיב, מי לא היה מתעצבן. כותבים 5 דקות כשברור לכל בר דעת שזה יכול להיות אפילו רבע שעה. אם אין מזל אפילו חצי שעה.
ועוד הם רוצים שאני אפנה אליהם לברר במקום שהם יתקשרו אלי ויתנצלו.
ולא, אני לא רואה שזה משנה שאני לא סטודנט ואין לי לא סיבה ולא כוונה לעבור לגור בקריית שמונה. ועוד עם אנשים בגיל של הילדים שלי. אין מצב שהייתי עובר לגור עם הילדים שלי, אז עם ילדים של מישהו אחר?
זה לא משנה והם צריכים להתקשר ולהתנצל בפני כל ארחי-פרחי שנתקלים במודעה שלהם ומתעצבנים. כולל אותי.
מפגש פורום למרגלות הארי השואג אחלא רעיון.הלללו, מי ביקש ממך לעבור לגור שם?
כולה בקשתי שתבקש הבהרות.
להתנצל?
שקלתי להציע פגישת פורום ביעד הנ"ל ואז נוכל לבדוק בעצמנו מה קורה, אבל ירדתי מהמשקל כשהגיע הפתרון.
זמן נסיעה ברכב פרטי ל"אגף" המערבי, פחות או יותר כמצויין.
בתחבורה ציבורית מינימום חצי שעה, בתוספת צעידה אל המכללה.
פחות מחצי שעה באופניים.
שקלתי מה תהיינה התגובותאגב את הפרט הכי חשוב לא ציינת, כמה שקלת ?
וכמה זמן יקח עד שתגענהשקלתי מה תהיינה התגובות
רק פאסיבי? פאסיבי אגרסיבי? סביל וגם סובל?אני? למה אני? אני פאסיבי. שיפנו הם אלי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.