מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה ההבדל בין

n o g a m o o n

New member
מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה ההבדל בין

פורום וקומונה? ראיתי שיש כמה קומונות של הישרדות, מה הקטע? תודה

Fairywitch

New member
השאלה היא אם את מתכוונת להישרדות

באופן ספציפי, או לקומונות מול פורומים בכלל. בגדול- פורומים הם גדולים יותר, עם יותר אפשרויות טכניות למנהלים, ובד"כ זוכים ליותר פרסום. כשעולה עונה חדשה של תכנית, למשל- תפוז יעדיפו לפרסם פורום, אם יש, ולא קומונה. במקרים רבים אנשים פותחים קומונה, ואם היא פעילה והנושא רחב מספיק- אפשר לבקש אישור לקבל פורום. באשר להישרדות- מכיוון שיש כבר פורום- הקומונה היא די מיותרת. בפרט שעכשיו הפורום מושקע, כולל אלבומים וקישורים, מקבל קידום ותמיכה בשעת הצורך, וכן הלאה.

Volldemort

New member
הקומונה די מיותרת??!

אם כל הכבוד לפורום (ויש כבוד, חנה) הקומונה הייתה פה הרבה לפני שהפורום קיים ויש בה מאגר אלבומים וקישורים גדול בהרבה מהפורום הזה. אם כבר הפורום היה צריך להיות מורכב ממשתתפי הקומונה. חבל שהרסת את היחס החיובי שהיה לי כלפייך

Fairywitch

New member
אז קדימה-

כל משתתפי הקומונה יותר ממוזמנים לפורום (ואמרתי את זה עוד לפני שהתחלתי לנהל אותו)- ושיוסיפו כ-א-ן את הקישורים והתמונות. כשהוקם פורום לקומונה שניהלתי (וזה קרה 3 פעמים)- העברתי הכל לפורום, כולל הגולשים, התמונות, הקישורים, ולפעמים אפילו הדיונים-ופירקתי את הקומונה. ואני מדברת לא רק על פורומים שאני מנהלת. זה פשוט עניין של תפיסה- וסביר להניח שלא כולם חושבים כמוני- אבל לדעתי- ברגע שקומונה מתפתחת מספיק כדי לקבל פורום- צריך להעביר הכל לשם, וחסל.

Volldemort

New member
...טוב, עזבי, לא חשוב, אין טעם להתווכח

כל אחד פועל בדרך שלו, וזהו

Fairywitch

New member
מסכימה. שנינו מעריכים זה את זו-

וזאת פשוט התפיסה הכללית שלי בנושא קומונות מול פורומים. אבל זה לא אומר שחייבים להסכים איתי.

Fairywitch

New member
../images/Emo140.gifהסבר לגבי הודעות שנמחקו-

מחקתי רק שתי הודעות- אבל לצערי, באופן אוטומטי נמחקות גם תגובות להודעות כשמוחקים אותן. מתנצלת בפני מי שהודעותיו נמחקו לא בצדק- זאת ברירת מחדל טכנית.

Fairywitch

New member
אפרופו טכנולוגיה- מישהו מצליח לקרוא מסרים?

יש תקלה גורפת במסרים

NamelessGirl

New member
לא נאה לך?

שלום ולא להתראות. אף אחד לא מכריח אותך להשאר ב"דיקטטורה" הזאת

מתוקה, בדיקטטורה כבר היית נחסמת מזמן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

נטע את מלכה...

תפסיקו להתייחס בכזה כובד ראש לכל מילה, כאילו מדובר בראיון מטופש של בר רפאלי... נטע, את מלכה! תמיד שוחה נגד הזרם, תמיד עצבנית ותמיד מורדת. ובנוסף לכל, גם יפה :) חברים, תצחקו קצת!

Fairywitch

New member
אני חושבת שאתה לא יודע על מה מדובר-

כי ההודעות המדוברות נמחקו. אז חבל להתערב ולתמוך בלי לדעת במה תומכים. כאילו, זכותך, אבל רק שתדע שאין לך מושג מה הלך פה.

היא עדיין מלכה

גם בלי לקרוא את הדברים. בתור חובבי הישרדות מושבעים הייתי מצפה מכם להיות מסוגלים לקרוא אנשים: אני לא מכיר את נטע אישית, אבל די לי בקריאת התגובות שלה כדי להבין מספר דברים לגביה: מורדת במוסכמות, תמיד תנסה לומר את הדבר שיגרום לכולם להתעצבן, מחפשת תשומת לב באמצעות פעולות לא מקובלות. מרגישה שהיא שונה ושלא מבינים אותה, בשלב מסוים בחייה היא החליטה שהיא לא מנסה יותר שיבינו אותה, מעל לכל- יש לה לב טוב. היא נהנית לראות שאתם כל כך מתעצבנים והיא חושבת שאתם מרובעים. עכשיו, נניח שהייתי עם נטע ב"הישרדות"- המידע שהייתי עושה בו שימוש הוא שנטע לא תתחבר לבחורות ובחורים שעונים להגדרה של "מקובלים". הבעיה המרכזית שלה תהיה להתחבר ל"מלכות כיתה" למיניהן. היא בזה לאנשים מסוג זה. בנוסף, לאנשים "רגילים" קשה לקבל את הדעות שלה, מה שיכול בקלות לגרום לפיצוץ בין הצדדים (כפי שקורה פה מדי פעם). מה שאתם לא מבינים זה שזה נובע מחוסר ביטחון ורצון לצעוק את הכאב החוצה. יש לה לב טוב, היא מנסה להכעיס אתכם תמורת תשומת לב. אני בטוח שהיא בחורה מאד חמודה ומאד מעצבנת.

Fairywitch

New member
נניח. אני בכל מקרה לא הולכת לנתח אנשים

על גבי הפורום. זה לא יהיה הוגן מצידי. I take the 5th.

פפפפפייייייייי, אולי תחזיקי עמוד שלא תסחפי...

משלוש הודעות וחצי כבר עשית לי ניתוח פסיכולוגי מעמיק ביותר.החלטת מה היא חושבת ואיך היא מרגישה. חחחחחחחח ממש הצחקת אותי, ראית מזה האנשים "הרגילים" צוחקים גם משטויות.

למעלה