מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה ההבדל בין

NamelessGirl

New member
אוי נו באמת..

אני לא אשב פה ואגיד מה הניתוח שלי על האישיות של נטע כי זה לעניין אבל אני רק אגיד שבדר"כ אנשים שמחפשים באופן בוטה תשומת לב בפורומים הם כאלה שלא מקבלים כזאת במציאות, ואז הם סתם מתחמקים מהבעיות שלהם והולכים לדבר הטוב הבא. אני לא רואה אנשים כאלה בתור "מלכים". אם כבר בתור אנשים מסכנים כי אף אחד שמכיר אותם לא מעניק להם מספיק תשומת לב. אבל שוב, אני לא אומרת שנטע היא כזאת. אלא היו מילים שלך.

n o g a m o o n

New member
הכל ברור ומובן, אין בעיה ../images/Emo24.gif

שאלתי היתה באופן כללי ולאו דוקא להישרדות. אבל הבנתי את העניין והכל בסדר.

Fairywitch

New member
אה, וגם-

כל ארחי פרחי יכול לפתוח קומונה, אבל כדי לנהל פורום צריך לעבור ראיון במשרדי תפוז ולקבל אישור. מובן שקומונות שעוברות על החוק נסגרות (אף אחד לא ירשה לקומונה נאצית, למשל, לפעול כאן), זה בכל זאת לא בלי ובלי דיין. והורדות לא חוקיות של סדרות הן לא חוקיות בכל רחבי תפוז, לא רק בפורומים. פשוט, כמנהלי פורומים אנחנו מחוייבים לכבד זכויות יוצרים יותר ממנהלי קומונות, כי אם תוגש תביעה נגד תפוז- גם עלינו תחול אחריות.

Fairywitch

New member
../images/Emo6.gif

אחחח, הימים שבהם הייתי מנהלת צעירה וחסרת ניסיון...
וסתם על הדרך- קבל חיבוק

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif

וכך ביקרתי במשרדי תפוז לפני כמעט 3 שנים...

נטע אני לא מבינה אותך

את נשמעת כבחורה נחמדה ואינטלגנתית, למה לך להגיד משהו כזה? עובדה שאת כן גולשת בפורום, מגיבה וכותבת פה, זאת אומרת שיש לך עניין בפורום. נכון, יש לך קומונה, ודאגת להגיד זאת מספר פעמים, אז למה את גם בפורום שלנו? אנחנו נהנים לגלוש פה, וחבל שאת צריכה לרדת לרמות כאלה של זלזול רק בכדי, ניתן לנחש, שנבוא לקומונה שלך. אצלי את יצרת אנטי ולא שום דבר אחר. חבל

lordof the

New member
ידעתי שזה מה שיקרה..

הם היו צריכים לקחת את לידיה במקום דני. טיפשים. סטפני היתה צריכה לזכות, וכמו שקראתי איפה שהוא, כולם הצביעו נגד סטפני ולא בעד דני. איזה זוכה גרוע לעונה מעולה.

למעלה