יש סיפור אמיתי מאחורי כל שיר ושיר בחומה שלקוח מהחיים של רוג'ר או מהחיים של הלהקה, ואין לי מושג אם למישהו יש עדיין תקליטים בבית, אבל תנסו לסובב את התקליט אחורה לפני השיר empty spaces ...... לי היה פעם פטפון (מכשיר שבעזרתו אפשר לשמוע תקליטים)וסובבתי כמה תקליטים של הפינק פלויד אחורה. גם בתקליט "אומהגומה" יש מסרים חבויים....
פשוט יצא לי לדבר עם אנשים שנולדו קצת אחרי שהכניסו את הקומקפט דיסק לשימוש והם אפילו לא יודעים איך נראה תקליט... אבל בדרך כלל אנשים שאוהבים מוזיקה יודעים הכל באמת.
תשאל את בת דודה שלי ... (היא נולדה ב- 87 או 88 נדמה לי) איך נראה פטיפון תראה איזו תשובה תקבל.... (מה עושים עם זה?) אבל הכי קטע שיצא לי לדבר לפני כמה זמן עם ילדה של השכנים שלי שנולדה ב- 1995 והיא שאלה איך חיינו בזמן מלחמת המפרץ...... היסטוריה.
אני יודעת איין פטיפון נראה! טוב, יש לי אחד בבית. אני פשוט מפחדת לגעת בו. כאילו בשניה שאני אגע בזה זה ישבר. לא יודעת יש לי יד יציבה, אבל כשזה מלחיץ אותי אני ממש מגושמת. למרות שהוא יחסית דיי משוכלל וחדש והכל... גרררר
קצת לפני תחילת השיר שומעים את ווטרס אומר "congragulations, you have found the secret messege" אבל אי אפשר לסובב אחורה אלא אם יש ספוג מיוחד כזה כמו של תקליטנים..
הכוונה כאן למעגל האלימות איך שהמורה אלים כלפי הילדים בגלל אשתו שאלימה עליו כלפיו ואז הילדים נהפכים להיות גם אלימים למשל הקטע שבו הם פורצים את החומות הוא קטע ממש אלים ברחתי מהנקודה אז מה שהוא מנסה להגיד לדעתי שככה היטלר ודומיו נוצרו בגלל אחרים שהתנהגו כלפיהם באלימות אפילו יותר קטנה ... אבל מן הסתם אני שוב פעם טועה dont be afraid to care whould u touch me?