מישהו יכול להסביר לי מה קורה בין עינב ללאון??

אני מאחלת לכל בחורה או אמא..

בישראל גבר כזה... רואים כמה גברים כאן שטחיים בעלי אגו נפוח... ונשים כ"כ ילדותיות שלרגע לא עוצרות לחשוב... כמה טוב יש בגבר הזה! לא.. עדיף באמת גבר אלים,שטחי, שחושב שלזיין 1000 נשים עושה אותה "גבר" אפס מנופח עם 20 מסכות שאת האמת של עצמו קשה לו להבין - שי לא.. עדיף את צבר הצדיק ויפה הנפש שחוץ מלנסות לחשוב שהוא "השי" הבא הוא עסוק בלסתום ת'פה ואז יוצאת האמת העירומה.. מביך העניין.. לא.. עדיף את ערן בטח הוא גבר גבר - גזעני, רדוד וחסר תוכן שכל השקפת עולמו היא נשים ואיך להכניס אותן למיטה איככ איככ איכככ... יבוא יום ותעריכו בלי שום קשר לתוכנית.. כמה הבחור הזה שווה זהב, החינוך שלו, ההשקפת עולם שלו, האמת שלו והמסירות שלו על זה מגיע לו צל"ש גבר מקסים שכזה יוצא רק מבית שהחינוך והמוסר הן ערך עליון איתי! אמן יום אחד תדע זאת ותעריך את עצמך - כי מגיע לך

קפרי

New member
כמה שיטחי השיקולים שלך , אם הוא לא היה

בקבוצה של יוסי ועינב-היית מתהפכת כי תדעי: איתי, צבר הם שני חנונים מקסימים ושווים אבל מאחר שנאת החינם לשיפרה אתם קושרים את צבר ואהבת עינב יוסי אתם קושרים את איתי , זה הכל. ערן ממשיך לעבוד היכן שהוא ואפילו קרן מפוייסת, נאה, חכם ועדין ילד עם דעות מוחצנות מחוסר מקצועיות, שי עם ראש על הכתפיים צעיר וכריזמטי שרציתם להעיף כדי להשאיר את הנערצים שלכם (לגיטימי), איתי וצבר - אילו הייתה לי בת, מאחלת שתהיה עם אחד משניהם, כן גם עינב חיבבה את צבר אבל הבינה שאין לה סיכויי, הוא מקסים ובסגנון שי בדיוק, שניהם צפונבונים (כפי שעינב מכנה), משכילים, עדינים וחמודים לאללה.

פחחח ברגע ניתחת את ההבט שלי למשחק!

יותר מגוחך מזה אין... אני מציעה לך ללכת לפרוק הורמונים או לצפות בהופ אולי שם תשכיל יותר. חבל חבל שילדים לוקחים דוגמא שלילית מחברה שנשלטת ע"י יצר ושמו אגו נפוח

rpys

New member
שפרה את שנואה ורנין יא צבועה כל היום מתלקקת

הם רק מחכים שמישהו יצא מהחדר והם מרכלים ממש גועלי

k7y

New member
לאון הלך לחדר של שיפרה/ע כדי לצפות

ביוני, צבר, ואולי גם בשחר או לפחות בשרירים שלו.

rpys

New member
חחחח הוא מחפש טולי תלתולי שירביץ לו

חחחח לאון תזהר כי מכה של שחר יכולה להרוג אותך

k7y

New member
שי הערבי בטח מקנא בכוווווולם בוילההההההה

k7y

New member
חבל ששחר לא הרביץ לשי, אם שי היה והיו

הולכים מכות, שחר היה מכניס את שי לבית חולים.

rpys

New member
חחחחחחח תדמיינו את היד של שחר נוחתת

על התלתלים של שי והוא נמעךך חחחח אחחחחח זה מעולה!!!

k7y

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gifחחחחחחחחחחחחחחחחח

k7y

New member
ברור,,,,, אין כמו צבר הצנון וגוש קרח חחחחחחחח

למעלה