מישהו יכול להסביר לי

היויו

New member
רק עכשיו עלית על זה??../images/Emo3.gif

נדמה לי שאמרתי לך את זה כבר לפני כמה שבועות, לא?

lacrimosa girl

New member
XDאולי,אבל שמעתי אותו עכשיו

באוזניות אכותיות-ו-א-ו! I realized how good it is. Such a huge experience ^^ made me feel really good, and in going to upload its commentary next week, hopefull }-]

The Cat Woman

New member
אני אמרתי את זה כבר לפני כמה חודשים...

אבל נו מילא, יש אנשים שפשוט לא מקשיבים ועסוקים בלחפור יותר מדי

The Cat Woman

New member
את יודעת, *הארה ג'*

את אומרת דברים ברורים מאליהם ואני חושבת שעליתי עליך- את סתם מנסה להציף
, מניאקית זדונית!

היויו

New member
כן,את מנסה להשאר ה../images/Emo47.gif של ההצפות!!

קישתא, מלוכנית מונכריסטית שכמותך!! (כן, אני יודע שזה אותו דבר.אז מה? בא לי) ואם כבר הארה... הבנת מה זה תורת הקבוצות ואיך עושים הסתברות מותנית?

The Cat Woman

New member
../images/Emo207.gifהארה חשובה- שאלה ליתר דיוק../images/Emo62.gif../images/Emo42.gif

בGLS יש את הקטע שהמקהלה שרה My fall will be for you My love will be in you If you be the one to cut me I'll bleed forever נכון? אבל פתאום אחרי קטע המעבר, אחרי סולו הגיטרה... ואחרי הבית הזה Redeem me into childhood Show me myself without the shell Like the advent of May I'll be there when you say Time to never hold our love (הווו איזו שורה יפה זו
) הם שרים משהו לא כ"כ ברור שמתיימר להיות אותן שורות! (my fall will be for you, my love eill be in you...) אבל בעצם- הם שרים- My fall will be for you My love will be in you ואתה השורה הזו: If you be the one to cut me הם שרים ממש מהר פתאום, לא כמו המקצב הראשון... ואז יש איזה מילה לא ברורה שתקנו אותי אם אני טועה, אבל היא נשמעת כמו צונאמי!!! ורק אז יש I'll bleed forever מה הולך שם לעזאזל?!?! מה הם אומרים?!?!?! שנים שאני תוהה על קנקנו של סוף השיר הזה... שמישהו בבקשה יושיע אותי ממכאובי ויסורי.
תודה.

Liquid Dreams

New member
אממ, זה לא אותן שורות XP

my fall will be for you my love will be in you you were the one to cut me so now I'll bleed forever

The Cat Woman

New member
אה הא!!! פה קבור הכלב../images/Emo11.gif ../images/Emo107.gif

ליריקס ארור... היה כתוב לי בכל מקום רק my fall will be for you... כך שתיארתי לעצמי שהם מתכוונים לחזרה על השורות המקוריות ולא הבנתי אף פעם מה הולך שם! חארות. הורסים לי את הבנת-תומאס

A Hilit

New member
הא. זה לא:

my fall will be for you my love will be in you you were the one to cut me *and* so I'll bleed forever חע. צונאמי
מה חשבת לעצמך?

A Hilit

New member
אה אוקיי זה לא ../images/Emo122.gif

עכשיו שמעתי שוב.. פסדר נו same shit

למעלה