מישהו יכול להסביר: מה המטרה (המוצהרת לפחות) של "אחים לנשק"?

SupermanZW

Well-known member
האם מטומטם אחד משנה את מטרות הארגון, גם אם שאר חבריו לא מסכימים עם אותו מטומטם?

ai27

Well-known member
האם מטומטם אחד משנה את מטרות הארגון, גם אם שאר חבריו לא מסכימים עם אותו מטומטם?
בראש הארגון הזה לא חסר מטומטמים
אבל מלבד אנרכיה וטרור ברחובות, מה הם בעצם רוצים?

1731510282815.jpeg

ai27

Well-known member
משליך הלפיד הוא פושע, הוא לא בהכרח מטומטם, אבל האם פושע אחד הופך את כל חברי הארגון לפושעים?
ומהארגון הזה יצא גם פושע אחר - שניפץ שמשות רכבים וגם נגדו יש תביעה

אבל מדובר פה על שאלה בסיסית:
הארגון יוזם יצירת אנרכיה וטרור באופן קבוע - עם חסימת אוטוסטרדות והפגנות אלימות ולא חוקיות מדי שבוע
(מה שדי הופך את כל מובילי הארגון לפושעים)

אבל מלבד אותו קמפיין טרור,
מהן בעצם דרישותיו?
מה הם רוצים?

רוב הזמן נח

Well-known member
מאוד פשוט.

נגד חרדים היה בתקופה שזה התאים לאינטרסים שלהם.

בעד גיוס חרדים זה היום, כשזה מתאים לאינטרסים שלהם.

ואל תחפש חשיבה הגיונית מאנשים שחושבים שזה רעיון טוב לברוח מהטרור.

Harrington

Well-known member
מנהל
מאוד פשוט.

נגד חרדים היה בתקופה שזה התאים לאינטרסים שלהם.

בעד גיוס חרדים זה היום, כשזה מתאים לאינטרסים שלהם.

ואל תחפש חשיבה הגיונית מאנשים שחושבים שזה רעיון טוב לברוח מהטרור.
אלו סתם כלים להשגת המטרה מבחינתם. יצירת כאוס ברחבי המדינה זה כלי שהם מפעילים (או מנסים להפעיל) וכך גם מחלוקות ופילוג, למשל בעניין גיוס חרדים. הכל נועד לשרת את המטרה הסופית.

certified.woke

Well-known member
אלו סתם כלים להשגת המטרה מבחינתם. יצירת כאוס ברחבי המדינה זה כלי שהם מפעילים (או מנסים להפעיל) וכך גם מחלוקות ופילוג, למשל בעניין גיוס חרדים. הכל נועד לשרת את המטרה הסופית.
מטרתם - מחאה המונית נגד הדפורמה (deform) המשפטית.
לוין, רוטמן, ומפעילם - אחראים לבדם לכאוס ברחבי המדינה...

Harrington

Well-known member
מנהל
מטרתם - מחאה המונית נגד הדפורמה (deform) המשפטית.
תודה על אישור טענותי :). הרי עבור כל אדם או ארגון נורמטיבי, מחאה לעולם לא יכולה להיות מטרה. היא חייבת להיות כלי. כך למשל, יכול ארגון לקבוע כמטרה את מניעת הרפורמה המשפטית והפלתה ולקבוע ככלי להשגת המטרה את המחאה ההמונית.

כשאתה כותב (ומצטט מאיזשהו מקור עלום) שהמחאה הייתה המטרה, אתה מאשר בדיוק את מה שכתבתי למעלה בתשובה לשאלת השרשור.
לוין, רוטמן, ומפעילם - אחראים לבדם לכאוס ברחבי המדינה...
כך אכן נהוג לטעון במסגרת השימוש (העודף לטעמי) בשיטת ההשלכה על-ידי מחנה הרל"ב. כמובן שאין בזה שום אמת או חיבור למציאות, אבל רל"בניק טוב לא ייתן לדבר פעוט כזה להפריע לו לצווח את הנ"ל :).

certified.woke

Well-known member
תודה על אישור טענותי :). הרי עבור כל אדם או ארגון נורמטיבי, מחאה לעולם לא יכולה להיות מטרה. היא חייבת להיות כלי. כך למשל, יכול ארגון לקבוע כמטרה את מניעת הרפורמה המשפטית והפלתה ולקבוע ככלי להשגת המטרה את המחאה ההמונית.

כשאתה כותב (ומצטט מאיזשהו מקור עלום) שהמחאה הייתה המטרה, אתה מאשר בדיוק את מה שכתבתי למעלה בתשובה לשאלת השרשור.

כך אכן נהוג לטעון במסגרת השימוש (העודף לטעמי) בשיטת ההשלכה על-ידי מחנה הרל"ב. כמובן שאין בזה שום אמת או חיבור למציאות, אבל רל"בניק טוב לא ייתן לדבר פעוט כזה להפריע לו לצווח את הנ"ל :).
בחיי, אתה הלשון המהירה ביותר במערב. :)
לא אשרתי דבר.
ספקתי קשור המציג את התנועה, מטרותיה ודרכי פעולתה...

Harrington

Well-known member
מנהל
אינך קורא מה שכתבתי.
או שאני דווקא כן קורא אך תשובתי לא מוצאת חן בעיניך, אז יותר נוח לך לצעוק שכביכול לא קראתי.
ספקתי קשור לאתר התנועה...
אשריך. כשיהיה לי ממש משועמם ויתחשק לי לצחוק קצת, אני מבטיח להיכנס לאתר הארגון האנטי-ישראלי הזה.

certified.woke

Well-known member
או שאני דווקא כן קורא אך תשובתי לא מוצאת חן בעיניך, אז יותר נוח לך לצעוק שכביכול לא קראתי.

אשריך. כשיהיה לי ממש משועמם ויתחשק לי לצחוק קצת, אני מבטיח להיכנס לאתר הארגון האנטי-ישראלי הזה.
לא!
ספקתי קשור לאתר התנועה.
זו עדין מדינה חפשית..Well, sort of...ואינך חיב לקרא שם דבר.
הקשור - לזכוי הרבים...

Harrington

Well-known member
מנהל
לא!
ספקתי קשור לאתר התנועה.
זו עדין מדינה חפשית..Well, sort of...ואינך חיב לקרא שם דבר.
הקשור - לזכוי הרבים...
מיצינו יקירי. אין לי כח לכאלה שאו שלא מבינים את מה שהם קוראים או שחשים צורך פנימי כזה או אחר לעשות את עצמם לא מבינים.

בריאות.

Henry0

Well-known member
אם באמת אינך יודע, ואתה מתעצל ללכת ל- AI,
הרי עשיתי את השרות עבורך:

המטרה המוצהרת של תנועת "אחים לנשק" (מחאה של מילואימניקים בישראל) היא שמירה על ערכים דמוקרטיים והגנה על מערכת המשפט.
התנועה החלה לפעול במהלך 2023, בעיקר כמחאה נגד תוכניות הממשלה לקדם רפורמות משפטיות שנראו למוחים כפוגעות באיזונים והבלמים הדמוקרטיים של המדינה, בדגש על עצמאות מערכת המשפט.

מטרות עיקריות של "אחים לנשק":​

1. הגנה על עצמאות מערכת המשפט: התנועה מתנגדת לרפורמות שנראות כפוגעות במעמד של בית המשפט העליון ובתפקידו כמבקר של הכנסת והממשלה.
  2. שמירה על ערכי הדמוקרטיה: התנועה מדגישה את הצורך בשמירה על זכויות האדם, הפרדת רשויות, ושלטון החוק במדינה.
  3. לחץ ציבורי דרך התארגנות של אנשי מילואים: חברי התנועה, רובם חיילי מילואים וקצינים, טוענים שצעדים לפגיעה בעצמאות מערכת המשפט יכולים להוביל לפגיעה בלכידות החברתית ובמוטיבציה לשרת בצבא.
  4. התנגדות לתקדים משפטי בנוגע לחקיקה: "אחים לנשק" הביעו התנגדות ליישום מהיר של רפורמות שנעשות ללא דיון ציבורי נרחב או ללא גיבוש קונצנזוס רחב.

אם באמת אינך יודע, ואתה מתעצל ללכת ל- AI,
הרי עשיתי את השרות עבורך:

המטרה המוצהרת של תנועת "אחים לנשק" (מחאה של מילואימניקים בישראל) היא שמירה על ערכים דמוקרטיים והגנה על מערכת המשפט.
התנועה החלה לפעול במהלך 2023, בעיקר כמחאה נגד תוכניות הממשלה לקדם רפורמות משפטיות שנראו למוחים כפוגעות באיזונים והבלמים הדמוקרטיים של המדינה, בדגש על עצמאות מערכת המשפט.

מטרות עיקריות של "אחים לנשק":​

1. הגנה על עצמאות מערכת המשפט: התנועה מתנגדת לרפורמות שנראות כפוגעות במעמד של בית המשפט העליון ובתפקידו כמבקר של הכנסת והממשלה.
  2. שמירה על ערכי הדמוקרטיה: התנועה מדגישה את הצורך בשמירה על זכויות האדם, הפרדת רשויות, ושלטון החוק במדינה.
  3. לחץ ציבורי דרך התארגנות של אנשי מילואים: חברי התנועה, רובם חיילי מילואים וקצינים, טוענים שצעדים לפגיעה בעצמאות מערכת המשפט יכולים להוביל לפגיעה בלכידות החברתית ובמוטיבציה לשרת בצבא.
  4. התנגדות לתקדים משפטי בנוגע לחקיקה: "אחים לנשק" הביעו התנגדות ליישום מהיר של רפורמות שנעשות ללא דיון ציבורי נרחב או ללא גיבוש קונצנזוס רחב.
ויקיפדיה יותר אמין באופן כללי בטקסטים וכד'.

סטילהוק1

Well-known member
המטרות של אחים לנזק הם להרוס את מדינת ישראל מבפנים, לפלג את צבא העם, להביא לסרבנות המונית ולגרום לישראל להפסיד במלחמה נגד האיסלאמונאצים. אבל זה לא יצליח להם כי הממשל בוושינגטון מתחלף ויחשוף את כל הבוגדים השמאלנים בארץ ובחו"ל.

למעלה