SupermanZW
Well-known member
האם מטומטם אחד משנה את מטרות הארגון, גם אם שאר חבריו לא מסכימים עם אותו מטומטם?
משליך הלפיד הוא פושע, הוא לא בהכרח מטומטם, אבל האם פושע אחד הופך את כל חברי הארגון לפושעים?בראש הארגון הזה לא חסר מטומטמים
אבל מלבד אנרכיה וטרור ברחובות, מה הם בעצם רוצים?
צפה בקובץ המצורף 120025
ומהארגון הזה יצא גם פושע אחר - שניפץ שמשות רכבים וגם נגדו יש תביעהמשליך הלפיד הוא פושע, הוא לא בהכרח מטומטם, אבל האם פושע אחד הופך את כל חברי הארגון לפושעים?
בתמונות יש לפחות חמישה מטומטמים.האם מטומטם אחד משנה את מטרות הארגון, גם אם שאר חבריו לא מסכימים עם אותו מטומטם?
נכוןבתמונות יש לפחות חמישה מטומטמים.
אלו סתם כלים להשגת המטרה מבחינתם. יצירת כאוס ברחבי המדינה זה כלי שהם מפעילים (או מנסים להפעיל) וכך גם מחלוקות ופילוג, למשל בעניין גיוס חרדים. הכל נועד לשרת את המטרה הסופית.מאוד פשוט.
נגד חרדים היה בתקופה שזה התאים לאינטרסים שלהם.
בעד גיוס חרדים זה היום, כשזה מתאים לאינטרסים שלהם.
ואל תחפש חשיבה הגיונית מאנשים שחושבים שזה רעיון טוב לברוח מהטרור.
מטרתם - מחאה המונית נגד הדפורמה (deform) המשפטית.אלו סתם כלים להשגת המטרה מבחינתם. יצירת כאוס ברחבי המדינה זה כלי שהם מפעילים (או מנסים להפעיל) וכך גם מחלוקות ופילוג, למשל בעניין גיוס חרדים. הכל נועד לשרת את המטרה הסופית.
תודה על אישור טענותי . הרי עבור כל אדם או ארגון נורמטיבי, מחאה לעולם לא יכולה להיות מטרה. היא חייבת להיות כלי. כך למשל, יכול ארגון לקבוע כמטרה את מניעת הרפורמה המשפטית והפלתה ולקבוע ככלי להשגת המטרה את המחאה ההמונית.מטרתם - מחאה המונית נגד הדפורמה (deform) המשפטית.
כך אכן נהוג לטעון במסגרת השימוש (העודף לטעמי) בשיטת ההשלכה על-ידי מחנה הרל"ב. כמובן שאין בזה שום אמת או חיבור למציאות, אבל רל"בניק טוב לא ייתן לדבר פעוט כזה להפריע לו לצווח את הנ"ל .לוין, רוטמן, ומפעילם - אחראים לבדם לכאוס ברחבי המדינה...
בחיי, אתה הלשון המהירה ביותר במערב.תודה על אישור טענותי . הרי עבור כל אדם או ארגון נורמטיבי, מחאה לעולם לא יכולה להיות מטרה. היא חייבת להיות כלי. כך למשל, יכול ארגון לקבוע כמטרה את מניעת הרפורמה המשפטית והפלתה ולקבוע ככלי להשגת המטרה את המחאה ההמונית.
כשאתה כותב (ומצטט מאיזשהו מקור עלום) שהמחאה הייתה המטרה, אתה מאשר בדיוק את מה שכתבתי למעלה בתשובה לשאלת השרשור.
כך אכן נהוג לטעון במסגרת השימוש (העודף לטעמי) בשיטת ההשלכה על-ידי מחנה הרל"ב. כמובן שאין בזה שום אמת או חיבור למציאות, אבל רל"בניק טוב לא ייתן לדבר פעוט כזה להפריע לו לצווח את הנ"ל .
דווקא עשית בדיוק את זה . זה שלא התכוונת לכך ואולי אפילו לא קלטת זאת, לא משנה את נכונות האמירה הזאת.לא אשרתי דבר.
אינך קורא מה שכתבתי.דווקא עשית בדיוק את זה . זה שלא התכוונת לכך ואולי אפילו לא קלטת זאת, לא משנה את נכונות האמירה הזאת.
או שאני דווקא כן קורא אך תשובתי לא מוצאת חן בעיניך, אז יותר נוח לך לצעוק שכביכול לא קראתי.אינך קורא מה שכתבתי.
אשריך. כשיהיה לי ממש משועמם ויתחשק לי לצחוק קצת, אני מבטיח להיכנס לאתר הארגון האנטי-ישראלי הזה.ספקתי קשור לאתר התנועה...
לא!או שאני דווקא כן קורא אך תשובתי לא מוצאת חן בעיניך, אז יותר נוח לך לצעוק שכביכול לא קראתי.
אשריך. כשיהיה לי ממש משועמם ויתחשק לי לצחוק קצת, אני מבטיח להיכנס לאתר הארגון האנטי-ישראלי הזה.
מיצינו יקירי. אין לי כח לכאלה שאו שלא מבינים את מה שהם קוראים או שחשים צורך פנימי כזה או אחר לעשות את עצמם לא מבינים.לא!
ספקתי קשור לאתר התנועה.
זו עדין מדינה חפשית..Well, sort of...ואינך חיב לקרא שם דבר.
הקשור - לזכוי הרבים...
אל לך לדבר בשמי.מיצינו יקירי. אין לי כח לכאלה שאו שלא מבינים את מה שהם קוראים או שחשים צורך פנימי כזה או אחר לעשות את עצמם לא מבינים.
בריאות.
ויקיפדיה יותר אמין באופן כללי בטקסטים וכד'.אם באמת אינך יודע, ואתה מתעצל ללכת ל- AI,
הרי עשיתי את השרות עבורך:
המטרה המוצהרת של תנועת "אחים לנשק" (מחאה של מילואימניקים בישראל) היא שמירה על ערכים דמוקרטיים והגנה על מערכת המשפט.
התנועה החלה לפעול במהלך 2023, בעיקר כמחאה נגד תוכניות הממשלה לקדם רפורמות משפטיות שנראו למוחים כפוגעות באיזונים והבלמים הדמוקרטיים של המדינה, בדגש על עצמאות מערכת המשפט.
מטרות עיקריות של "אחים לנשק":
- הגנה על עצמאות מערכת המשפט: התנועה מתנגדת לרפורמות שנראות כפוגעות במעמד של בית המשפט העליון ובתפקידו כמבקר של הכנסת והממשלה.
- שמירה על ערכי הדמוקרטיה: התנועה מדגישה את הצורך בשמירה על זכויות האדם, הפרדת רשויות, ושלטון החוק במדינה.
- לחץ ציבורי דרך התארגנות של אנשי מילואים: חברי התנועה, רובם חיילי מילואים וקצינים, טוענים שצעדים לפגיעה בעצמאות מערכת המשפט יכולים להוביל לפגיעה בלכידות החברתית ובמוטיבציה לשרת בצבא.
- התנגדות לתקדים משפטי בנוגע לחקיקה: "אחים לנשק" הביעו התנגדות ליישום מהיר של רפורמות שנעשות ללא דיון ציבורי נרחב או ללא גיבוש קונצנזוס רחב.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.