מישהו יכול לעזור? בבקשה.

nixhex

New member
itswei , נראה לי שיש טעות בקובץ ולכ

אני יעלה בתוך כמה דקות את 2 הקבצים הנכונים. מצטער על הבלבול

nixhex

New member
itswei , זהו קובץ ראשון והנכון.

הקובץ הזה הוא test.swf תראה שיש שם גלילה שלא עובדת, זאת הבעיה. איך אני מפעיל את הגלילה לאחר שהיא הגיעה לסרט הראשי?

nixhex

New member
זהו הקובץ השני

הקובץ הזה הוא בעצם הבמה הראשית שעליה אני קורא לtest.swf ע"י לחיצת כפתור. שמו stage.swf

nixhex

New member
מקוה שהקובץ יעבור

זהו הקובץ stage.swf הקובץ test.swf גם עבר רק בפעם השניה. מאוד מקוה שתוכל לעזור

nixhex

New member
itswei , אני לא מצליח להעביר, אבל

הקובץ קיים בהודעה שלי מאתמול שנמצאת בתחתית הדף הזה בהודעה ששמה "בעיה ב"loadmovie" מהתחלה" קובץ 1

itswei

New member
יש לי את שני הקבצים

test חדש ו stage מקודם. הסקרולר לו עולה כאשר לוחצים על הכפתור הכתום מפני שהקוד של הכפתור שגוי. הקוד הקיים
on (release) { loadMovie("test.swf", "_root.movie"); }​
בשעה שהכתיבה הנכונה:
on (release) { _root.loadMovie("test.swf"); }​
אם תבחר את הכפתור הכתום ב stage תפתח את חלון actions ותתקן את הקוד, זה יעבוד לך תקין. אצלי זה עובד. בכל מקרה אני שולח לך גם את קובץ ה fla המתוקן. אל תשכח לשנות את שמו ל stage ולשים אותו באותה סיפריה עם test.swf

nixhex

New member
שוב שלום itswei , אני חושב שפשוט לא

הסברתי את השאלה בצורה נכונה. הבעיה שלי היא לא בלהעלות את test.swf לסרט stage.swf . הבעיה שלי היא שלאחר שהסרט test.swf כבר הגיע למקומו הנכון, אני לא יכול להפעיל את הגלילה ע"י הזזת הכפתור הירוק הקטן וע"י כך, בעם להעלות ולהוריד את הריבועים הציבעוניים הגדולים. אם "תפבלש" את sets.swf , תראה איך זה עובד וזה בדיוק הצורה שבה tset.swf אמור לעבוד לאחר שקראתי לו לstage.swf . אני מקוה שהפעם הסברתי את עצמי נכון. ושוב תודה על הזמן שאתה מקדיש לבעיה שלי. nixhex

itswei

New member
הבנתי אותך עוד אתמול,

הכול עובד אצלי מצוין ואין לי מושג למה אצלך לא ראה "צילום מסך" בו רואים איך בתוך stage מופיע ה סקרולר אחרי שנטען, והורדתי אותו למטה

nixhex

New member
לא ניפתרה הבעיה.

מה שקורה כרגע זה שהסרט test.swf פשוט מחליף את הסרט stage.swf . הכוונה שלי היתה שהוא (test.swf) ישב על הסרט stage.swf . כך שאני יכול להביא מספר לא מוגבל שם סרטים מ"בחוץ" ע"י כפתורים שתמיד ישארו על הסרט הראשי (stage.swf). הסברתי את עצמי נכון? תודה רבה nixhex

itswei

New member
OK נכון

כדי לשנות זאת צריך לשנות את STAGE
on (release) { _root.movie.loadMovie("test.swf"); }​
אחרי שתעשה זאת, הכפתורים ישארו לך והסקרולר לא יעבוד. הסיבה היא ש TEST מוגדר בשיטה מוחלטת ולא יחסית ( הכל ביחס ל ROOT אבל אם אתה טוען אותו לתוך סרט אחר, הROOT שלו כבר עולה קומה בהיררכיה, ואת כל מה שמיוחס ל ROOT הוא לא מוצא. מאחר ו TEST משתמש בתחביר ישן של פלאש 3 יותר קשה לי למצוא פתרון א. נסה גם אתה ב. סבלנות אני בסוף אמצא

למעלה