מישהו יכול לעמוד עבורי את ההבדלים

DEATHRUCTION

New member
מישהו יכול לעמוד עבורי את ההבדלים

בין נגן אם פי ואיפוד? בשבילי זה אותו דבר, חוץ משאמרו לי שיש יותר מקום איכסון באיפוד, למרות ששמעתי גם על נגני אם פי עם זיכרון של אפילו 60 ג'יגה בייט. תוכלו לעזור לי?

BlockBusta

New member
???

נראה לי שהתכוונת לנגן ג'נרי VS. אייפוד (???) תראה, אייפוד זה נגן MP3 בעקרון ההבדל היחידי בינו לבין כל השאר (לא הג'נריים - הם סתם זבל סיני), זה שהוא "אופנתי" ויש לו מותג אחושרמוטה ושם ומודה וכו'.. כל השמטעס הזה אם תרצה המלצות, תרשום מה הדרישות והתקציב שלך...

DEATHRUCTION

New member
התקציב בלתי מוגבל....

השאלה מה יותר כדאי.... למה יש נגני אם פי שעולים כמה מאות שקלים, ואחרים שעולים פי 4 או חמש? במה נגנים שעולים 2000 ש"ח שונים מנגנים "סטנדרטים" שעולים כ 500 ש"ח? רק בנפח שלהם?

RoiRoi88

New member
למה אנשים לא מבינים...

איפוד הוא אחד מהרבה נגני MP3. זה לא מוצר מסוג אחר ולא משהו מיוחד. הרבה חברות מייצרות נגני MP3 ונותנות להם שמות (כמו שחברות של מכוניות נותנות להן שמות). אחת החברות היא APPLE שקראה לנגן שלה IPOD. (אני לא מבין למה לא מבינים את זה לבד.. הרי הוא מנגן MP3.. ברור שהוא נגן MP3.. לא?!?!)

RoiRoi88

New member
מצטער שזה נשמע כמו פרסומת.. באמת

אני מקווה שאתם לא כועסים..

יאיר B

New member
אתה לא הבנת אותי...

שאלת להמה אנשים לא מבינים: זה בגלל הפרסומות שאפל עושים לנגן שלהם. הוא מככב בסרטים, כל הסלברטי משתמשים בו (ואפילו בוש..). אז הם מיצבו אותו כמשהו מעל לשאר הנגנים (כמו בפרסומת לסולר של סונול: יש נגן MP3 ויש איפוד).

DEATHRUCTION

New member
ראית מזה?

אפילו תפוז האלה כאלה טיפשים ולא מבינים, עשו שני פורומים שונים, אחד לנגני אם פי ואחד לאייפוד.... חוץ מזה שגם אופנוע נוסע, בדיוק כמו מכונית... אם תבוא לבן לילד נניח שרק שמע את השם הזה "אופנוע" ויודע שהפונקציה היחידה שלו זה ליסוע, הוא יחשוב שזה כמו "טויוטה" למשל... צריך להסביר, גם מחשב משמיע אם פי שלוש, אזה מה? הוא גם נכלל בקטגוריה של נגנים אם פי שלוש? אני לא באמת מבין בזה, באותה מידה יש דברים שאני מבין ואתה לא, בגלל זה אתה נמצא בפורום הזה ואני בפורום אחר. חוץ מזה אפל היא החברה היחדיה לפי מה שאני מבין שנותנת שם לנגן האם פי שלוש שלה, אם הרבה חברות היו נותנות שמות לנגנים שלהם הטענה שלך הייתה הרבה יותר תקפה.

Master Boo

New member
כל חברה נותנת שם...

iPod, iAudio, iRiver, Zen... ועוד ועוד. אבל אין מה לעשות- אייפוד היה הראשון והוא זה שיזכר. כמו שאתם קוראים לסלולריים "פלאפון".

DEATHRUCTION

New member
לדעתי לסלולרי קוראים פלאפון לא רק

כי החברה הייתה ראשונה, אבל לא משנה... אז בעצם אין הבדל בין אי פוד לכל נגן אם פי שלוש?

DEATHRUCTION

New member
כי זה קצת מטומטם לדעתי אם היו

קוראים לטלפונים הסלולרים "אורנג'" פלאפון זה נחמד ומתאים, דומה לטלפון ועם זאת הוסיפו את ה"פלא" שאכן הוא די פלאי... וסלקום זה דומה מאוד לסלפון (באנגלית), ככה שגם לדעתי סלקום זה דיי מטומטם לקרוא למכשיר טלפון סלולרי.. למרות שיש כאלה שגם קוראים לטלפונים הסלולרים שלהם בשמות כמו "אורנג'" , "מירס" וכ'ו. פלאפון כבר הושרש לדעתי בגלל היותו שם יותר קליט.

למעלה