מישהו יכול לשלוח לי את ה...

dj nr

New member
מישהו יכול לשלוח לי את ה...

רשימת שירים בדיסק : DARK SIDE OF THE MOON
 
בשביל מה?

להוריד?
 

Yael Floyd

New member
כן, בטח

Speak to Me Breathe On the Run Time Breathe - reprise The Great Gig in the Sky Money Us and Them Any Colour You Like Brain Damage Eclipse בחירה שלך אם לצרוב או לא, למרות שאני ממליצה מאוד לקנות את הדיסק המעולה הזה. אם אתה לא מכיר אז אולי תוריד ותשמע קצת, אבל הדיסק הזה בהחלט ראוי לקנייה.
 

dj nr

New member
תודה רבה רבה ות'אמת גם אני

מעדיף לקנות - בגלל האכות אבל אני אמת לא מכיר. אז תודה רבה.
 

Shicky

New member
סליחה?!

מה אתה אומר לה חוצפנית? תבין שאם בנאדם רוצה לשמוע, ורק אז לקנות את הדיסק-סבבה! כל אחד והבחירה שלו ומספיק עם החרא הזה של "אווו הוא צורב ומוריד שירים של פינק פלויד אני לא מדבר עם הקקי המיובש הזה" כי בערך כל העולם מוריד שירים ואני די בטוח שיש לך כמה שירים שלהם במחשב. אז כאמור- מי שמוריד פינק פלויד לא מכבד אותם-האמנם?
 

Yael Floyd

New member
למה חוצפה?

אני באמת לא מבינה, אתם באמת מצפים שמישהו שלא מכיר את פינק פלויד ילך ויקנה דיסק במאה שקל?
 

meandmeandme

New member
אמרתי חוצפה כי...

בתפוז יש חוקים מפורשים האוסרים כל דיבור על הורדת שירים וצריבה לא חוקית של חומר חוץ מדיונים בנושא. וכשהוא (אני אומר בזכר כי ממש אין לי מושג) בא ומבקש רשימת שירים במפורש כדי להוריד את הדיסק מהאינטרנט זו חוצפה. ההודעה שלו אמורה להמחק.
 

baaaaaaaaaaaaa

New member
איזה אנשים חראות!!!!!!!!!!!!!!!

אני כבר מלא זמן עוקבת אחרי הפורום שלכם כי אני אישית אוהבת מאוד את פינק פלויד ואני חייבת להגיד שבחיים שלי לא ראיתי פורום כזה מסריח כמו שלכם! אנשים מנסים לעזור אחד לשני להכיר את פינק פלויד יותר טוב ואתם ככה מתעצבנים? אפשר לחשוב שאתם אף פעם לא חציתם באור אדום או נסעתם מעל המהירות או עברתם על אשהוא חוק, אבל כאן זה בשביל מטרה טובה! לעזור לבנאדם אחר להכיר את הדיסק שלהם ואולי הוא יאהב את הדיסק ויקנה אותו! אתם כאלה חבורה של סנוביים מניאקים ( חלק מאוד קטן לא) שלא יודעים להעריך כלום! יש לך מנהלת אחלה שאתם בכלל לא יודעים מי היא וככה אתם מצפצפים עליה! אז לכו לאזעזל ואני בטוחה שפינק פלויד בחיים לא היו רוצים שתאהבו אתם! חבורה של נאדות מסריחות!
 

Yael Floyd

New member
אמממ.... תודה?

אני מכירה אותך? ובעיקרון אני מסכימה איתך, וחבל שאנשים כאן לא יכולים יותר להפתח לאנשים אחרים ולוקחים בעלות על שמיעת פינק פלויד כי הם מכירים אותם, כנראה שהיו להם דיסקים בבית, אבל יש אנשים שרוצים להכיר ואתם רק מונעים מהם בקטילות שלכם וחבל.
 

baaaaaaaaaaaaa

New member
זה רק ציור של פטיש, שמת לב?

והתכוונתי נאדים מסריחים וכן אני מכירה אותך...
 
טוב אני פרשתי

קודם כל לשאלך, לא אף פעם לא גנבתי כלום, ואין לי כוונה לעשות זאת. לא כתבתי פה הרבה, בעיקר משום שהערצה ואני זה לא ממש דברים שמסתדרים ביחד טוב, אבל אני כן אוהב פינק פלוייד (בין השאר) אז כתבתי מידיי פעם וקראתי, בעקרון אני מדיר רגלי ממקומות בהם מקללים, לא אחרוג ממנהג זה גם הפעם, אז שלום לכולם אני פרשתי
 

meandmeandme

New member
אוי...

אנא השאר אימנו... אתה תורם רבות לפורום. המצב כרגע יחסית על הפנים אבל בקרוב אצטרף לצוות הניהול וזה לאט לאט ישתפר. רובנו נגד קללות הבעיה היחידה היא שהחוקים לא מספיק ברורים.
 

Shicky

New member
מי אמר לך שתצטרף לצוות ההנהלה?

בטח לא יתנו לך בגלל ההתייפיפות נפש שלך! אתה כל כך יפה נפש וחושב שאתה מושלם שאני די בטוח שאתה תצביע מרצ
 
למעלה