מישהו יכול לשלוח לי את ה...

baaaaaaaaaaaaa

New member
../images/Emo4.gif

דבר ראשון, לא שאלתי אם מישהוא גנב, שאלתי אם מישהוא אי פעם עבר על החוק, זה יכול להיות הדבר הכי קטן אפילו לעבור את הכביש באור אדום כשאין מכונית אבל לא חשוב... דבר שני אני ממש מצטערת על זה שכתבתי שם הרבה קללות ומילים לא יפות, נדיר מאוד שמילים כאלה יוצאות לי מהפה אבל הפעם באמת הכעיסו אותי! אני ממש מצטערת אם זה גרם לך לעזוב את הפורום ואני ממש לא חושבת שמישהוא צריך לקחת את זה אישית. אבל ראיתי פורומים אחרים ובכולם מאוד נחמד ובכולם ההרגשה רגוע ורק פה לא עונים לאנשים כי הם צורבים, אז לא חשבתי שאני יכולה לעשות את ההרגשה בפורום הזאת יותר גרוע ממה שהיא.

אני בעקבותיו!

הפורום הזה כבר מזמן מעצבן אותי. חבל שלא עשיתי את זה מזמן. עכשי ויבואו הודעות לא בוגרות כמו: "מזל", "טוב שכך" ודברים בסגנון. תהנו בפורום הילדותי שלכם. תתבגרו וביי

meandmeandme

New member
../images/Emo4.gif

את מה שאמרתי לניבלונגים אני אומר גם לך. תשאר, תן לפורום הזה עוד צ'אנס... בתקווה הפורום הזה יהפוך למשנו שנוכל להתגאות בו ושיתן ללהקה הענקית הזאת קצת יותר חשיפה לקהל הישארלי. חכה שבוע, מקסימום שובעים, ואז אם עדיין הפורום יהיה במצב הנוחכי, נראה לי שאפילו אני יפרוש.

Shicky

New member
יודע מה? צודק!

נמאס כבר מהפורום הזה (ואני עוד חדש) באיחוד ש-meandme הולך לנהל אותו!

yon2k

New member
בדיוק

גם אני עוזב לא סובל את פינק פלויד שתשנו את הנושא בפורום אני אחזור

נימרודל

New member
מי שמדברת.

חבל שלכל מילה שניה שלך הית חייבת להוסיף קללה. זה באמת עזר לך להביע את עצמך? אולי כדאי שתרכשי שפה ראויה יותר להטפת מוסר לאנשים ואז באמת תעשי את זה. אני לא אומרת שמה שהם עושים זה בסדר. ממש לא! אני חושבת שכולנו צריכים להסתכל על עצמנו ולחשוב לפני שאנחנו עושים משהו כזה. כן, גם את.

Nir of GondoliN

New member
בצורה רשמית

השירים הראשון והשני הם יחידה אחת כמו גם שירים ארבע וחמש כך שזה יוצא: speak to me/breath on the run time the great gig in the sky money us and them any colour you like brain damage eclipse

מי שככה מתנגד לצריבה הוא צבוע

מה הקשר בין "חוצפנית" למה שהיא באמת עשתה. היא נתנה לאחד החברים פלייליסט מסריח שאפשר למצוא בכל מקום. אין כל פסול בלצרוב דיסק לצרכים אישיים. למרות ההפסד הגדול (טיפה בסאונד ובעיקר בעטיפה), כל עוד לא מפיצים את הדיסק להמון מבחינתי זה בסדר. לא הובעה גם שום תמיכה בהורדת שירים מהאינטרנט. זכותו המלאה של כל אזרח לא לקנות דיסק ולצרוב אותו בבית. ואגב, לדעתי זה פורום נפלא על להקה נפלאה.

meandmeandme

New member
מה האמרת עכשיו חל גם על אונס?

כי אתה בעצם אמרת שזכותו של כל אזרח לעבור על החוק.

yon2k

New member
תגובתי ורעיון מקורי(!)

אני בדרך כלל לא כותב כאן, בעיקר בגלל שאני לא ממש מת על פינק פלויד חוץ מכמה שירים, אבל דיבורים על צרובים(!) והעתקות(!) והורדות(!) תמיד מחממים אותי. אז החלטתי להתערב: בעבר הייתי קונה דיסק לפחות פעם בשבועיים ממיטב הסגנונות - רוק, ג'אז, בלוז ופרנק זאפה. עד שגיליתי את הקלות שאפשר להוריד דיסקים מהאינטרנט המהיר. זה והמחירים המוגזמים(80 שקל לדיסק!!!) גרמו לי לשנות את דרכיי וכך היה: אני עשיתי לי מנהג - לא קונה דיסקים מעל 50 שקל(וכפולים מעל מאה). והנה, הפלא ופלא, היו פעמים שהייתי נכנס לחנות דיסקים ויוצא בלי דיסקים, ולא בגלל שלא היו דיסקים, אלא בגלל שכל הדיסקים שרציתי עלו מעל 50(ורובם מעל 70 שקל). אז נמאס לי. לא רוצים להוריד מחירים? לא צריך. אני אסתדר. ואנחנו נראה להם. אני ואתם נצטייד בעכבר ומקלדת ורשימות שירים(www.allmusic.com). ושמישהו ינסה לעצור אותנו. אינני רואה את תופעת הורדת המוסיקה מהאינטרנט נעצרת אלא רק מתפשטת יותר ויותר, במיוחד לאחר החדירה(ת"מ) המוצלחת של האינטרנט המהיר בשוק הישראלי. ובסופו של דבר חברות התקליטים יהיו חייבות להבין ששמונים שקל לא באים ברגל ויורידו מחירים. מלבד זאת, אני מבטיח לכם גם שפינק פלויד לא רואים הרבה כסף מהדיסקים שאתם קונים במיטב כספכם וממונכם(או של ההורים שלכם). לכן, אם זה כל כך מפריע לכם, תשיגו את כתובת מכתבי המעריצים, תכניסו למעטפה שטר של דולר(בערך פי ארבע ממה שהם היו מרוויחים אם הייתם קונים מקורי) ושלחו אליהם. הם מרוויחים דולר, אתם מרגישים כלים ולא פראיירים, והמחיר?? ללא תחרות! ולכם אין נקיפות מצפון(לא שיש לכם יא גנבים) וחברי הלהקה יאהבו אותכם פי ארבע מהמעריצים שקנו מקורי. יום טוב.

סיקסטיז

New member
חברים מה אתם רוצים ?

לדעתי זהו ויכוח ישן שלעולם לא יהיה לא סוף ... מצד אחד אין כמו האיכות והעטיפה של המקורי , ולהקה שבטוחים שאוהבים אותה קונים אותה רק מקורי. מצד שני , אם יש להקה שאני לא מכיר כל כך ואני רוצה לנסות כמה שירים שלהם (הרי לפעמים צריך שמיעה של לפחות שבוע כדי שהאוזן תתרגל) , אז אין רע בלנסות כמה שירים שלהם בצורה זו או אחרת (הורדה או צריבה) , כדי לא להוציא הרבה כסף ולהתאכזב ולאחר מכן לקנות את הדיסקים המקוריים. בקיצור , חבל להתווכח , בואו נחליט שלא להחליט ובא לציון גואל (או משהו כזה) !

סיקסטיז

New member
למרות שעכשיו שאני חושב על זה

את פינק פלויד הכרתי כשקניתי את ה - PIPER , בלי להכיר אותו על עיוור ולא התאכזבתי . אהבתי את אמילי וחשבתי שלהקה כזו שכולם מדברים עליה + דיסק משנת 67 הידועה באיכותה לא יכול להיות כזה גרוע ולכן קניתי אותו בלי להכיר אותו. אולי לפעמים כדאי להמר ... או לפחות לשמוע קצת בחנות הדיסקים. בכל מקרה אין כמו מקורי !

למעלה