אני מתהפכת מצד לצד, חושבת אלפי מחשבות טובות ורעות מפרגנות ומקנאות אוהבות ואוהבות פחות אבל בשום פנים ואופן לא ישנה ומחר אני ארגיש את זה איך אתן אח"כ מחזיקות מעמד?
העצב -איזה עצב ספציפי אבל יותר סוג של עצבות ודאגה תמידיים שהפכתי להיות האדם שנושא ואתם כל הזמן חשבתי על דברים שמיכל כתבה, על כך שקשה לעשות הפרדות בין עצב לעצב ואני כל כך מכירה את זה, בשיחה טיפולית על קשי ההקלטות שלי (
בגן של בתי, איכשהו תמיד מגיעים לזה שאחי התאבד הכל הופך להיות פועל יוצא..
יש הגיון בלשתות קפה בלילה ולהתפלא למה אני לא נרדמת? לפני 4 חודשים הפסקתי לעשן ואז קרו שני דברי 1. התחלתי להשמין 2. המרתי את ההתמכרות לקפה וכבר כמה ערבים שאני מתפלאת למה אני לא נרדמת ושותה קפה כדי לחדד את המחשבות ולמצוא פתרון.. אז קפה זה התירוץ שלי!
הקלישאה לגבי הכוחות שיש לנו יותר ממה שאנו חושבים, היא זו שמפעילה את ה"טייס האוטומטי" שמאפשר את המשך השהייה בבור, שלאחריה אפשר לעלות על מנת ליפול שוב וחוזר חלילה חלילה אבל חוזר
למרות הכל, אני עדיין מתעסקת ב"איך יכול היה להיות אחרת, בהתמודדות כמשפחה ספרי לי איך עושים את זה אחרת? איך בא לידי ביטוי הטיפול במשבר, כפי שתארת לנו, כלפי משפחתך?
שפתאום מוזר לי שאני "אחות של.." מדברת עם אמהות ל.. פעם זה היה בלתי מתאים בעליל, לא אפשרי, לא מתחבר, ניגוד אינטרסים כאילו שכל אחד ימשוך את כאבו לכיוונו ויקח לאחר ככה התרגלתי