מישהו כאן מכיר/שומע ירון אשבל?

b o n c h

New member
מצטערת אין לי כוח לשלוח לך במסר

אבל זה היה ממש מצחיקקקקק לא הבנתי מה הוא מזיין שם ת'שכל. כמה מילים מוזרות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איפה את מוצאת ת'שטויות האלו?!?!

chen010189

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עזבי פה לא נדון בזה פה מול הפרצוף חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני אענה לך כשתפסיקי להיות עצלנית ויהיה לך כח לפתוח מסרים (או להוריד מסנג'ר\אייסיקיו וזה...)

b o n c h

New member
רוצה רוצה

אני נטשתי לאלופה ואני אחזור כרגיל אח"כ האזנה סודדדדדדדדדדדה

ShukyD

New member
טוב קצת

איך זה שלא ראינו אותך בסינגלס אחרי שחזרת?

b o n c h

New member
הרבה...

וואי זה כבר נחשב ישן, לא מצריך הסברים נכון? חחחחח חן....

גלעד2211

New member
ואללה אני מקשיב לפעמים

והרבה בשעה האחרונה שלו הוא ענק! זכיתי אצלו היום בדיסקו 80 בכרטיס!!!! יהיו שם MODERN TALKING ועוד מלא להקות משנות השבעים שמונים הם יהיו שם על הבמה לייב. מזל טוב לי <לא משוויץ לא בחיי שלא>

גלעד2211

New member
אפרופו ירון אשבל אתמול הייתי במפגש

הפורום שם אני לא אעשה כאן פרסומת ללינק של הפורום מי שירצה אתן לו בפרטי. קיצר גם ירון אשבל היה שם היה מגניב מלא מלא מאזינים שלו היו שם שהם חברי הפורום מן הסתם זה מפגש לחברי הפורום קיצר מניח שאין מכאן כאלה שמאזינים לו בכל מקרה אני אלך גם לדיסקו 80 הזה.

ShukyD

New member
ידעתי ידעתי ידעתי

כל כך ידעתי שאתה הגלעד של שמוליק טיאר

גלעד2211

New member
גם אתה האזנת פעם לשמוליק פשוט

כבר נמאס לשמוע את כל הצרות של העולם פעם האזנתי וגם לא קבוע רק בגלל שעבדתי בתחנה אני הקשבתי בעבודה והייתי חייב להגיע למסיבות שהוא אירגן <שלא היו רעות בכלל>. קיצר היום זה יותר מוזיקה נמאס מהילדות הקטנות האלה שצורחות שמוליק שמוליק כל הזמן וגם התוכנית שלו הפכה משעממת מאוד.

ShukyD

New member
אני יודע העלית פעם תמונה שלך לפורום

שלו והיית כל כך מכוער קטלתי אותך קשות

גלעד2211

New member
אני זוכר שקטלת כשאתה לא שמת את

התמונה שלך אגב לא אני פירסמתי את התמונה שלי אז זה היה בזדון על ידי אחד המצ'וטטים. ואז אמרתי לך שתעלה את שלך לפני שאתה מקניט ומתנשא אך נעניתי בשלילה כי פחדת.

ShukyD

New member
נראה לי שכשרואים אותך

גם הבנאדם הכי מכוער בעולם יפסיק לפחד

גלעד2211

New member
ועדיין מעניין לראות אותך

אתה בטח מכוער טילים נראה קיר מקולף למה שלא נראה אותך? אתה מפחד לפחות אני שם זיין על כולם ומראה את התמונה ומה איתך אידיוט? תמשיך להסתגר ולהעביר ביקורת בפורום תמונות מאזינים של 103 שלכל אחד אתה מחלק ציון של מכוער כשאתה בעצם לא מראה את הפרצוף שלך.

למעלה