מישהו כאן משחק הוקי קרח ו...

Hegze

New member
מישהו כאן משחק הוקי קרח ו...

ומיתכוון להגיע לקייטנה השנה במטולה?... RED-WINGS ROX

puckman

New member
שיחקתי על הקרח שנה

וברולר אני משחק מתי שיוצא... איך הקייטנה הזו (מה עושים, שעות וכו´)

Hegze

New member
אני לא יודע ממש תאריכים כרגע אבל

זה אמור להיות בתחילת אוגוסט שבוע של: אימון בוקר אחרי זה פעילות, זמן חופשי. ומישחק בערב... זה התוכנית פחות או יותר.. מאיפה אתה?..

Element 4 Life

New member
שגיא מה אתה עושה פה...

יש לך נקע ברגל אז משתעמם בפורום חחחחחח..... אתה בכלל בטוח שיש קיטנה השנה למה לא שמעתי את בוריס אומר משהו על זה וגם אם יהיה אני בטח לא ילך כי יהיה רק ילדים קטנים וזה יהיה ממש מסריח אאאהה וכל מי שרוצה לדעת אז יש לי קלף של Dominik Hasek אם חתימה אמיתית שלו Hegze יכול לאמת את זה כי הוא ראה אותו אני ינסה לשים תמונה של זה בהקדם האפשרי

Hegze

New member
פחח בן יארני

נוו אז אני לא כל כך מוכשר בסקיטבורד ונקעתי את הרגל אז?! ולמה שלא תיהיה קייטנה?.. ומה אתה ממציא שיהיה ילדים קטנים?.. לא ידעתי שאני קטן מידי בישבילך מתוק שלי... סתם.. כן כן זה נכון יש לך קלף עם חתימה אמיתית ( וואו ) רוצה נקודה?

Element 4 Life

New member
לא אני רוצה שקל....

דבר ראשון לא שמעתי על שום קייטנה דבר שני אם אתה זוכר שנה שעברה זה היה כל כך גרוע רק ילדים קטנים הינו אני אתה רביב אור דניס ושליו זהו כל השאר היו ילדים קטנים

Hegze

New member
היית?

מה הייתה? מי הייתה? מאיפה הייתה? הימצאתי... .. מאיפה אתה?.. אתה מיתכון להגיע השנה?

power play

New member
הוא אמר אור...אז ישר קפצתי

השנה אם נארגן הסעה אז נבוא כולנו...

Hegze

New member
אתה תקבל

מה אם אורי, אורן, אוז הסוס!.. גיא, גל, היה עוד מר בחור איך קוראים אותו... אייל אני חושב.. אז דיי להמציא בן.. והיה סבבה בים הילדים הקטנים לא היו קשורים אלינו..

Hegze

New member
puckman:

איך שמעת על הקייטנה?.. הייתה בשנים קודמות?

למעלה