מישהו כבר עשה את המשימה השבועית?

מישהו כבר עשה את המשימה השבועית?

או התחיל/חשב עליה/התייאש מראש/החליט לנסות/יעשה בקרוב...? או שאנחנו ממש לא בכיוון? תשרשרו כאן בבקשה, כי קשה לי לעקוב כשהתגובות בנושא מפוזרות בין כל ההודעות האחרות. ממה שקראתי אני מבינה שיש פה די הרבה שהתחילו עם זה, אז תרגישו חופשי לעדכן.

תמי ב

New member
שני שליש כבר גמורים,

יכולתי לסיים כבר, אבל החלטתי לפרוש את העבודה על פני כל השבוע. ואגב, אולי זו טעות, אבל ביומיים האחרונים, מפאת קוצר זמן, זה נחשב אצלי לכתיבת בוקר.....

אין טעות, ואם אלו המחשבות שמעסיקות

אותך, אז זה בסדר. נראה לי שלמרות שלדברייך יש לך סטרטר קצת ישן, הוא עדיין עושה את העבודה מצויין, הלוואי על כולם סטרטר כזה.
את לא חושבת? בכל זאת את אחת הראשונים כאן לעשות עבודה אישית רצינית, בכל משימה.

תמי ב

New member
זה בגלל שהסטארטר שלי סלקטיבי ../images/Emo13.gif

והצורך בשינוי דחוף מאוד. בכל אופן, נעים לי לקרוא מה שכתבת. תודה!

BU BP

New member
הדרך ארוכה...

אני מנסה כל יום לכתוב - וזה לא הולך כל כך טוב, זה לא זורם. מאחר ואני רגילה לכתוב בכללי... וזה יוצא בשטף אז קצת קשה לי כאשר אני מרגישה חסימות ( כפי שכבר העלתי בעבר) מעבר לכך, זה יצר לי גם בעייתיות בכתיבת הבוקר. אבל... אני מקווה שעד יום חמישי , כאשר נקבל את המשימה השבועית הבאה ...יצליח לסיים
אני אופטימית!

אם זה מאוד קשה, אז קחי לעצמך

שניים-שלושה נושאים, כדוגמת - רישום 3 בחירות חשובות שעשית בחיים, רישום 3 השגים משמעותיים שהשגת השנה/בשנים האחרונות, ועוד נושא לבחירתך, ותחליטי שאת כותבת עליהם עד מחר נגיד. ייתכן שייקל עלייך כשאת יודעת שאת צריכה להתמקד במשהו ספציפי חיובי מהעבר הקרוב. יכול להיות גם שהמחשבה על מידת הפירוט של המשימה מרתיעה, ובדרך הזאת את מנטרלת גם אותה. ואם אחרי זה, יהיה לך חשק לעוד קצת, אז יהיה לך מספיק זמן לעשות את זה. בוקר טוב!

meshi4

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

כתבתי את כתיבת הבוקר.הצלחתי לקום בזמןןןןןןןןן.הלך לי טוב. היום אחרי העבודה אתחיל במשימה השבועית. "רצה " לעבודה. יום טוב

התחלתי את המסימה והיה קשה

אחרי הכתיבה בפעם הראשונה אך כל יום הכתיבה ניהפחת להיות יותר קלה המילים על הדף נישפכות והאבן בלב מתרכך יותר זה מה שהכי חשוב לי שאני לא נישארת עם הלחצים בפנים באופן כללי עברתי כבר על 17 שנה מהחיים שלי אני מאמינה שעוד שלוש ימים אסים את המסימה הראשונה מה שמדהים אותי זה שאני מתחילה לכתוב זיכרון מסוים שאפילו שכל חיי חשבתי שהוא שולי ואני מוצאת את עצמי ממלה דפים שלמים עליו

dolfinit

New member
אני התחלתי את המשימה השבועית

ואני בונה אותה בהדרגתיות, התהליך החזיר אותי לכל מיני תקופות והעלה על פני השטח תחושות ורגשות ואני מנסה להסתכל על הדברים מנקודת הזמן הנוכחית כדי לא להשאב פנימה. אני מקווה שאני בכיוון הנכון.

mikel a

New member
התקדמות איטית

קראתי בעיון כבר פעמיים את המשימה השבועית והאמת קצת התייאשתי. נראה לי מבחינת ההיקף כמו משימה שנתית לא שבועית. כנראה אני צריכה בשביל זה אנרגיות שכרגע אין לי. למרות שאני יודעת שתמיד ההתחלה הכי קשה. לפחות הצלחתי להתמיד וגם הבוקר לכתוב את דפי הבוקר למרות התנגדות די חזקה.. כ"כ קשה לי לקום בבוקר. למישהו אולי יש עיצות איך להתגבר על בעיית הקימה בבוקר?

את יכולה לקחת את המשימה למקום

שנוח לך, וכבר ציינתי שאת מידת הפירוט שלה - את קובעת. אני רק נתתי נקודות למחשבה, ותקחי מהן את מה שהכי נוח לך. כמובן שעבודה פנימית, שלוקחת בחשבון את כל מכלול החיים שלנו, כמו שאנחנו מתחילים כאן במשימה השבועית - זה משהו שלוקח הרבה יותר משבוע, לפעמים חודשים, לפעמים גם שנים. ולכן זו רק ההתחלה, ואם מתחשק לך תוכלי לקחת את זה כמשימה שנתית שלך, שתלך ותעמיק עם הזמן. בכל מקרה, כל הכבוד על כתיבת הבוקר, למרות הקושי. העובדה שהתחלת בכך ראוייה בעיניי במיוחד לשבח, בגלל שקשה לך מאוד לקום בבוקר. ובקשר לקימה - אולי ללכת לישון קצת יותר מוקדם? אולי להתעורר עם מוזיקה כייפית? אולי מקלחת? עם הזמן מפתחים טכניקות, וזה גם נעשה הרבה יותר קל כשהשעון הביולוגי מתרגל.

mikel a

New member
יעל ../images/Emo51.gif על תגובתך

אני חושבת שבשביל שההתחלה תהיה לי יותר קלה אני אתמקד בנושא אחד. הכי חשוב לי להתחיל במשהו, ולא להפוך את היקף המשימה לתירוץ לאי-עשייה. תופעה מוכרת מתחומים אחרים..

מעולה! כל אחד כאן לוקח את הדברים

למקומות שטובים לו, ואם עקרון העשייה נשמר - זה מה שחשוב.

מתחילה היום

גילתי את הפורום המדהים הזה אתמול ומאמינה שאוכל לסיים את המשימה בזמן (יום חמישי,נכון?) הנפש שלי עברה כל כך הרבה חפירות ארכיאולוגיות שאני יכולה לזרום עם הכתיבה בחופשיות, אין מחסומים, אין חסימות. האם זה בסדר לשלב את המשימה בתוך כתיבת הבוקר או שצריך לתת לכל אחד מהם את המקום שלו ?

למעלה