מישהו לעזאזל מוכן להסביר את הקטע ..

Gio inc

New member
מישהו לעזאזל מוכן להסביר את הקטע ..

של אוהבי הפופ למיניהם לבחור את הזמרים האהובים עליהם ע"פ מראה חיצוני ולא ע"פ מוזיקה?

mprb

New member
נכון! אני גם לא מבינה את זה!

נכון. יותר נעים להסתכל על מישהו כשהוא יפה. אבל מי שלא נראה טוב לא יכול להצליח! וזה למה??? אני בטוחה שיש הרבה אנשים מוכשרים לא מעיזים בכלל להתחיל ולנסות בגלל שהם לא חושבים שהם נראים טוב! אבל, גם אסור לנו לשכוח שמי שנהייה כוכב נהיית מסביבו הילה כזאת שזה נראה שהוא יפה. לדוגמא: ג´רול- הואממש לא יפה אבל לאט לאט התרגלנו אילו ועכשיו הוא נראה לנו יותר יפה! והכל בגלל ההילה שמסביבו!

Gio inc

New member
ועדיין, אף אחד לא ענה לי על זה..

ולדעתי, ועוד איך אפשר להצליח כשאתה מכוער, לא בזרם המיינסטרימי והמחליא של הפופ, אבל אני חושב שרוב המוזיקה שאני שומע עשוייה מאנשים מוזרים למיניהם, שנראים כמו אנשים רגילים, ולא כמו איזה זונות מווגאס כמו בריטני, כריסטינה אגילרה, שאקירה, לאס קטשופ וכו´...

שטויות

מעבר לפרט המאד שולי שכריסטינה אגילרה היא זמרת עצומה מבחינה ווקלית(ולא בחורה יפה במיוחד) יש הרבה מאד אנשים שהצליחו בלי להיראות טוב(גם בריטני היא לא כזה שוס). רשימה מאד חלקית:אמינם,סלין דיון,שאגי,פינק(הבחורה המכוערת בתבל),אבריל,ג´א רול,ג´יי זי,TLC,מרי ג´יי בלאייג´,אלאניס,מובי,ספייס גירלס.להמשיך?

וכובן שאפשר להוסיף לרשימה הזו

את כל להקות הרוק(?) לילדים(במילים אחרות להקות הניו מאטל)-לינקין פארק,בלינק,לימפ ביזקט ודומיהם.

AndreaCorr ©

New member
פינק מכוערת??? ../images/Emo168.gif

אתה לא רואה טוב חומד ואבריל? היא פצצה!

פינק סופר מכוערת

ובהנחה שאת בחורה איך את יכולה בכלל להתוכח על מי נראה טוב ומי לא? אבריל לא מכוערת כמו פינק אבל פצצה???פחחחחחחחח.יש ים כמוה.

Gio inc

New member
כרגע ניסיתם להגיד לי שאני טועה...

ורק הראתם לי כמה אני צודק... בחיים לא דנתי עם אף אחד ברצינות במראה של cradle of filth

AndreaCorr ©

New member
מה הקשר??? ../images/Emo168.gif

יואו אתה מגניב אתה שומע קריידל אוף פילת´. גם אני אוהבת רוק אין לך מה לתפוס תחת. בוא אני אבהיר לך משהו.. עולם הפופ = עולם הזוהר זוהר = יופי אין מה לעשות! ככה זה בפופ מסטיק! מראה זה דבר חשוב! וגם אני חושבת שזה שיטחי לאהוב מוזיקה בגלל מראה אבל מה לעשות שבMTV זהו חלק בלתי נפרד?! deal with it!

Gio inc

New member
למה אנשים שופטים מוזיקאים ע"פ...

מראה חיצוני ולא ע"פ המוזיקה?? או בכלל מסתכלים על מראה של מוזיקאי?? מה זה משנה?

בזה אתה צודק

אין קשר בין מראה למוזיקה.לדעתי זה חלק מהתבגרות(לדעת להפריד).יש בחורות במוזיקה שהייתי נותן את הכליה שלי בשביל לילה אחד איתן אבל על המוזיקה שלהן אני לא מת..

s.p.y

New member
מי אמר שאנשים שופטים מוסיקה לפי

מראה חיצוני? אני לא מאמינה שאם אני אשמע שיר של מישהו ואני אראה שהוא יפה אז אני אגיד: הוא יפה מידי אז אני לא יאהב אותו או ההפך - הוא מכוער ואני עכשיו לא יאהב אותו. ואני לא חושבת שאנשים עושים את זה. יכול להיות מצב למשל של זמרת כמו ונסה קרלטון שמשום מה השיר שלה עיצבן אותי וגם המראה שלה. זה דיי בא ביחד. לדעתי יש לפעמים מצבים שאנשים לא אוהבים אמנים מסויימים כי הם דווקא יפים מידי, הם אפילו לא טורחים להקשיב למוסיקה שלהם אלא שופטים ע"פ מראה. וזה אומר שקיימת אפליה הפוכה. זהו

Gio inc

New member
נכון, ולא נכון.

בגלל שתלוי מי, ויש כאלה שאכן שופטים אמנים ע"פ מראה חיצוני. המון.. או לא יאזינו למישהו שהוא מכוער לדעתם. דווקא חשבתי למצוא בפורום הזה הרבה כאלה, ואכן קרה הדבר. כל אלה שמתווכחים ודנים במראה של אומנים, או אלה שבאומן האהוב עליהם מציינים את העובדה שהוא "שווה" וכו´... ושלא נדבר על זה שזמרות רבות לא יודעות לשיר בשיט, והדבר היחיד שהן מרוויחות עליו זה התחת והציצי שלהן.

RIP CURL1

New member
מכוערים כמו מרלין מנסון

אני לא שומע אותו לא בגלל שהוא מכוער אלא בגלל שהשירים שלו מכוערים ונסה קרלטון לא יפה ואני אוהב את השירים שלה מישל בראנש גם לא כוסית ויש לה שירים יפים ויש עוד הרבה שהם לא יפות ויש להם שירים יפים

Gio inc

New member
לא דיברתי אישית עליך... וחוץ מזה...

ובוא נתערב שאם מנסון היה עושה את בדיוק אותה מוזיקה, רק שהוא היה נראה כמו ניק קרטר היו מעריצים אותו הרבה יותר אנשים??? חוץ מזה, מנסון ממש מגניב.. והוא לפחות יודע לכתוב מוזיקה וליריקס.

למעלה