סליחה?
איפה הוא אמר שאתה לא יותר טוב מנאצי? הוא אמר (ואני אישית, -בלי קשר לתיפקודי כמנהלת זמנית- מאד מזדהה עם דבריו) שמה שאתה כותב "
לו רק אפשר היה להעלים אותם......" (ציטוט שלך) איננו יותר טוב מאמירות פאשיסטיות אחרות. ואי לכך הוא לא ממש מרגיש צורך לשוחח איתך. אני כתבתי כבר קודם שהאימרות שלך הן גיזעניות בעיני, ושהבנתי
שיהיה לי קשה לדבר עם אנשים שלטעמי דעותיהם
מציגות עמדות חשוכות... אין בתוך דבריו קללות וגידופים, ואני לא מוצאת פגם בהודעתו. האם הפגיעה שלך היא כיוון שהוא מרמז שדעותייך מיישרות קו אחד עם דעות פשיסטיות? כשמישהו כותב משהו הוא צריך לקחת אחריות על דעותיו, ומה לעשות מה שציטטתי פה קודם בלינק, הוא מה שהוא (ואני ב
שלי) התייחס אליו. ומעבר לזה, בהחלט ניתן לכתוב לגופו של כותב, כל עוד זה נעשה בצורה מכובדת ומנומקת, ללא קללות וגידופים. אני חוזרת על הכללים על מנת שתוכל להתייחס דרכם: "הפורום "סרבנות – בעד ונגד" יהווה במה לדיונים על האם תופעת הסרבנות בישראל היא מוצדקת, האם היא לגיטימית, על סרבנות כסוגיה מוסרית אל מול הדמוקרטיה, כמו גם לדיונים על סוגיה וגווניה של הסרבנות היום ובעבר. משום שזאת סוגיה מאוד טעונה אתם/ן מתבקשים/ות במיוחד לשמור על הפורום, ולהימנע מלשון לא נאותה, הצפות, השמצות, העלבות אישיות כמו גם הכללות מעליבות. הודעות שלא יעמדו בתנאים אלה ובתקנון תפוז – יימחקו." בברכה,