מישהו מוכן להסביר לי,

DarlingAdam

New member
מישהו מוכן להסביר לי,

למה AXN משדרים בחג, ולא רק חול המועד אלא בחג עצמו, כאילו זה יום שידורים רגיל? אני לא אהיה בבית, @#$%!#$. יכול להיות שזו טעות?

yoooni

New member
זאת טעות לדעתי כי

בחגים הכבלים מחשיכים את המסך עם הודעת חג שמח.

Chens15

New member
למה שלא ישדרו בחג????

מה הקטע זה שהרבה דתיים רואים את זה זה לא אומר שצריכים להשקיט את קולם יש אנשים חילונים רבים שקרואים את זה או מקליטים עם טלויזיה סגורה שמעת על האפשרות הזאת??? התאהבתי בתמונה הזאת מנהרגע הראשון שראיתי אותה=>

Better Man

New member
יש לך טעות

הם מחשיכים את המסך רק ביום הזכרון, יום כיפור ויום השואה.

orityemini

New member
צריך להתחשב גם בדתיים.

ובסידרה הזאת במיוחד צופים הרבה מאוד דתיים והם מודעים לזה, או שלפחות טלעד עם כל מסכת ההתעללות שעברנו היו מודעים לזה. וחוץ מזה שיש דתיים שאינם מקליטים עם טיימר מהוידאו בשבת, ויום אחד ללא תיקים באפלה לא יהרוג אף אחד.

Chens15

New member
סליחה????

מה אכפת לי עם הרב זה דתיים הלו יש פה עוש אנשים כופרים במדינה גם בהם צריכים להתחשב אתם לא היחידים פה !!!!! לא רוצה לראות טלויזיה בעיה שלך אז תפעיל תוידאו ותסגור את המסך מה הבעיה שלך??????אני באמת שלא מבינה למה שאני אסבול שבוע בגלל שאתם דתיים אני לא חושבת שזה פייר לי ולשאר אנשים אחרים מתחשבים בכם במספיק דברים לפחות הפעם תנו לנו לנצח בדבר הזה ..........אתם ממש לא פיירים!!!!

Chens15

New member
ולא צריך טיימר...

מה הבעיה לפתוח שתי דקות לפני התכונית כדי שכשהיא תתחיל אתם פשוט תלחצו על rec.??????וחוץ מזה אם זה כזה משנה לכם תבקשו מאחרים שיקליטו לכם.....כאילו בשביל זה יש פורום??? מבקשים היי אתה יכול לשלוח לי את הקלטת אני רוצה לראות את הפרק שהפסדתי....לכל בעיה יש פתרון תמיד!!

scoutlavie

New member
בעיקרון

יש עם זה ממש בעיות, גם מבחינת טימר וגם מבחינת להדליק כי יש ענין של הכנה מחול לחג או לשבת. בכל מקרה , לי ברור שאני לא אקליט כי זה מדי מסובך הלכתית, ואפילו כשמדובר בתיקים, צריך לשים דברים בפרופורציות. אני חושבת שמה ששומרי החג התכונו זה שבד"כ משנים לוח שידורים לקראת החג, וחלק מהערוצים גם לא משדרים, כי הם מודעים לעובדה שיש תוכניות אחרות לאנשים, וזה דבר שנמשך גם בחול המועד - למשל בערוץ 2 משנים את לוח המשדרים לאותו שבוע, וחשבנו שגם בערוץ האקשן יהיה כך. בכל מקרה , נו ביג דיל, להרבה אנשים יש את הפרקים האלה מוקלטים כבר שנים חג שמח! ובלי להתעצבן על שומרי החג...אנחנו לא מנסים לכפות כלום , ותאמינו לנו שאנו שותקים כששמים את התוכניות הכי טובו בחגים ושבתות

Chens15

New member
שיהיה....

אני יודעת שאני קאליט בחג לא ויהיה מה.........לא אכפתמ לי דתיים לא דתיים העיקר לראות את דוקבני וזה מה שחשוב.....:)

1Shir

New member
את אוהבת את דוקובני או את מולדר?

כי לפי מה שכתבת זה יותר הראשון...

J A G 231

New member
לפי דעתי זה ממש לא צריך להיות משודר

בחג..זה ממש לא בסדר! ולא קשור לדתיים או לא..למה לשדר בחג?קצת כבוד... וכמו שאמרו יש גם המון המון המון דתיים שרואים את הסדרה הזו..וקצת התחשבות לא תזיק לאף אחד..לא שמישהו יהרג אם יפסיד פרק רק שזה לא בסדר מצידם לשדר בערב חג!

Chens15

New member
לדעתי שישדרו עד רבה ועד רבה בחג

מי שלא יראה שיראה שידור חוזר....ביום שני who gives אגב נאי אוהבת יותר דוקבני מאשר את מאלדר ראיתי היום אבלוציה וואי איזה סרט מטומטם ולמה דיוויד חימצן את השער שלו????.?.?

Chens15

New member
כן.....אני פשוט עצבנית אז אני לא ממ

ממש שמה לב מה אני רושמת... גוד איזה חברה ביץ' גוד i love this picture =>

scoutlavie

New member
גם ביום שני דתים לא יראו

כי זה עדין חג, ולמרות שיש פרק שבא לי לראות, אני שמה דברים בפרופורציה, ולדעתי זה לא רק ענין של דתי או לא, אלא כל מי שיש לו כבוד לחג. רק תחשבו כמה אנשים הולכים לחגוג את ליל הסדר,, זה ממש קונצזוס.. מישהו באמת חושב שמישהו יקום באמצע ליל הסדר ויגיד משנהו כמו , "רגע , סדרה כלשהי משודרת"? אני לא מדברת על תיקים ספציפית, לדעתי בחגים כאלה צריך לא לשדר או לשדר משהו אחר , ולכבד את חג החירות!

Chens15

New member
יאלה אל תהיי כזאת

במיאל כולם פה כמעט ראו את הסדרה הזאת מכל כיוון אפשרי טחנו אוה מצצו לה תמיץ אפילו אז כולה פרק אחד לא רתאו זה יהרוג אותך

scoutlavie

New member
זה דוקא טיעון שעוזר לי גם

אם זה לא משנה , אז למה לשדר בכלל? ונסים את הדיביט בזה ...

Chens15

New member
אני כבר סיימתי את הויכוח

אתם השמכתם אותו......אבל אם את כל כך קריטית לגבי זה אז לדעתי שידשרו סתם כדי שאתם לא תזכו בהנאה שלא ישדרו בגללכם.....זה הכל אני תמיד מובסת "י הדוסים גם מה שקורה בהתנחלויות וזה אז פעם אחת אנחנו רוצים לנצח גוד איזה חיוך משולם הלוואי לי גם היה חיוך מושלם כזה=>

J A G 231

New member
לנצח? את אשכרה חושבת שהולכת

פה מלחמה אבל להזכיר לך אנחנו עם אחד ולמה לחלק אותו לכאן ולכאן? ולמה את מדברת על הבסה?את מרגישה שהדתיים מנסים להפיל את החילונים? אין להם כבר מה לעשות בחיים חוץ מלנסות ולהביס את החילונים? מצטערת להגיד לך, אבל זה ממש לא הכיוון של הדתיים. ולא הבנתי גם מה הקשר למה שקורה בהתנחלויות?

למעלה