מישהו מוכן להסביר לי,

לא אבל אני כן נרגישה מאוימת מהם

ברצינות....אני לא יודעת למה אבל פעם שגרנו פה הייתה שכונה של חילונים טהורים כאלה ואז בנו לנו מתחת לאף בית כנסת מען לילדים דתיים ואנחנו לפחות אני מרגישה מאוד מאומית אז לפחות יש לי את הקטעים שלי של ניצחונות קטנים כאלה שבהם אני כבר לא מרגישה מאיומת...בכל מקרה אם נסגכים שלא ישדרו או כן ישדרו הם ישדרו זה לא משנה אז הויכוח הזה מאוד טיפשי אם אתה פותח אותו לדיון או סוגר אוחו או what ever אני פשוט לא ממש הסברתי את עצמי כמו שצריך זה הכל...סליחה אם פגעתי ברגשותיו של מישהו כי זה לא הייתה הכוונה לשי בכלל

J A G 231

New member
אז בנו בית כנסת..למה זה צריך להפריע

לכם? רצו שיהיה בית כנסת לא לעשות לכם דווקא אלא בשביל הילדים האלה שצריכים אותו-להתפלל(כמו שאת אומרת שזה לילדים, אבל בטח היו גם מבוגרים..)ואין מה להרגיש בגלל דבר כזה מאויימת. ולפי איך שאת כתבת זה נשמע ממש רע כאילו הדתיים כל הזמן מחפשים מתי לנצח ומנצחים ואתם "החילוניים" סובלים מהניצחון הזה "של הדתיים" ומוצאים עצמכם מובסים, למה את חושבת שמתנהלת כאן מלחמה? זה נראה ככה? כי אם זה נראה ככה אז א.זה ממש עצוב. ו-ב. זה לא באמת כפי שזה נראה לךאולי כדאי שתסתכלי על זה קצת אחרת- שבונים לילדים האלה בית כנסת כדי שיהיה להם מקום להפתלל-איזה יופי עכשיו יהיה לכם בית כנסת בשכונה של "החילונים הטהורים"וגם אתם תוכלו להתפלל שם ביום כיפור/ובחגים(אם לא בשאר הימים...)מקווה שהבנת אותי...

Chens15

New member
אתה פשוט לא מבין תעניין.....סתם אני

אישית אם הייתי נוסעת לחו"ל נראה לי שהיו חושיבם שאני נוצרית אם לא היו יודעים מה הדת שלי כי אני ממש ממש מרוחקת מהדת לדעתי היא טיפשית מה כל החוקים האלה ??? לא מבינה אבל סתם כל הקטע שהם כזה לאט לאט באים על השכונה אני לא רוצה בסוף שהשכונה שבה אני גרה לצערי אם אתה רק נוסע בשבת הם יצאו לזרוק עלך אבנים אז כן אם אני רואה דבר כזה זה גורם לי לשוב דברים רעים על הדתיים צ'טערת........ואתה לא צריך לתקן את ההודעות כי אני מבינה .........אני לא ראוה את זה כמלחמה אני רואה את זה כפילוג שלא ניתן לתקנו מישהו בכלל שם לב לתרבות הישראלית הכללית????אנחנו מתנהגים כמו אמריקה רק שהיא מוקמת כבר 300 שנה ואנחנו רק 56 (השנה נהיה 56) אתם לא חושבים שמשהו ממש ממש השתבש פה?

Chens15

New member
נאי לא מבינה מה לא בסדר

אמרתי סליחה הצטערתי על המעשים שלי ולא שלטתי בפליטותפה שלי קורה לא????? אוף אז אולי כבר תסגרו את הדיון הזה וזהו????

DarlingAdam

New member
הבהרה ובקשה.

אני לא מתנגד או תומך בשידורים בחג, אני פשוט תוהה בגלל שבד"כ *כן* משנים את לוח השידורים בחג ברוב הערוצים - לא מחשיכים מסך, אבל משנים את הלו"ז הרגיל. מעבר לזה, קטע מנהלתי - ויכוחים בנוגע לדת לא מגיעים לשום מקום ולא שייכים לפורום הזה. ישנם מספיק פורומים בתפוז שזה כן קשור אליהם. תודה מראש.

J A G 231

New member
א. זה לא ויכוח,זה רק ניסיון להסביר.

ב. מי אמר לך שזה לא יוביל לשומקום? אולי אחרי זה הראיה של אותו בנאדם תשתנה מעט?אחרי שהוא יבין שזה לא ממש כמו שזה נראה?! (וממש חבל שככה זה נראה..)

DarlingAdam

New member
לא זה המקום.

דיונים כאלה שייכים למסרים פרטיים או לפורום רלוונטיים. הסיבה שאני רוצה שתפסיקו, זה כי מישהו עלול להפגע, ואני לא רוצה שזה יקרה. אני גם לא רוצה להיאלץ למחוק הודעות. אז אני מבקש פשוט להפסיק. לעשות את זה במקום אחר. ההודעה המקורית לא נגעה לדת אלא פשוט שאלתי אם מדריך השידורים שלי טועה. לא רציתי שיתפתח ויכוח בנושא "דת ומדינה".

J A G 231

New member
אוקיי.יש שהו בדבריך ואם כבר אז אני

מבקשת סליחה אם פגעתי...כי לא התכוונתי. וכמובן-
שבת שלום לכולם

אוף די כבר תעזבו אותי

אמרתי סליחה לא התכוונתי לפגוע ולא התכוונתי שתראו את זה כמו שריאתם את זה פשוט הדרדר......סליחה שבת שלום לכולללללללללללם אחרי שאני גאמור את הציור אני אשים אותו פה כאות פשרה לויכוח הסוער....

למעלה