מישהו מוכן להסביר לי??

omri120

New member
מישהו מוכן להסביר לי??

אני כל הזמן קורא בתקופה האחרונה על האיום האיראני. וגם היום אני קורא במעריב שרה"מ משווה את ההוא להיטלר...ושהוא מקווה שהוא לא יממש את האיום שלו ובלה בלה בלה בלה. ממש פחד מהאיש הנורא ההוא (אחמניג'ן..או איך שקוראים לו). בכל אופן,ממה כולם חוששים?? מה זה "האיום האיראני" הזה?? מה זה "פצצת אטום"??? למה אומרים שברגע שישלחו "פצצת אטום" מדינת ישראל תושמד. איך זה אפשרי??? ממתי פצצה אחת יכולה להרוס מדינה שלמה?? האם מדובר ב"וירוס" שיתפשט ויהרוג את כולם?? או שמא,מדובר בפצצה או טיל שהורס בתים ומפחדים מה "תוהו ובוהו" שיהיה בארץ?? בקיצור--מה כל ההפחדות האלה...והפחד (אפילו של רה"מ) על קיום מדינת ישראל בעתיד. סליחה על הבורות-אבל אין לי שמץ של מושג-מה זה "איום גרעיני"?? במה זה שונה מהטילים בעלי ראש נפץ כימי, שרצה לשלוח אלינו סאדאם בזמנו. אשמח להסברים . תודה

omri120

New member
נו.....אבל זה לא ברור מספיק

הבנתי מה הכוונה ל "פצצת אטום". אבל מבחינה ביצועית!!! מבחינה מציאותית!! איך זה קורה?? ו..למה אומרים אם תיפול פצצת אטום על ישראל ..אנחנו נושמד כליל??? באיזה מובן נושמד??? ביניינים ייקרסו כאן???? ייזרקו פצצה על ת"א....והיא תרעיד גם את תושבי אילת ??? ואז מה??? איך זה מתקשר להכחדת העם היהודי בישראל...אני לא מבין. בקיצור---מה זה אומר מבחינה מעשית? כיצד זה מתבצע? אני פשוט לא מצליח להבין את המושג "הכחדת מדינת ישראל". גם במלחמת המפרץ חששו מאוד שסאדם ישלח טילים עם ראש נפץ כימי..אבל אף אחד לא דיבר על "הכחדת המדינה". שלא לדבר על "הכחדת האנושות". בקיצור--מה זה "פצצת אטום"???????????????????????????????????????? מה יהיה אחרי הטלת הפצצה הזו? סליחה על הבורות. אבל,יש לי תחושה שיותר מידי אנשים מדקלמים משפטים שהם למדו .

omri120

New member
נו...בסדר...אבל מה הקשר??

נו בסדר...אז נהרגו קרוב ל 80 אלף איש!!!! זה עדיין לא אומר שמדינת ישראל תושמד,ותימחק מהמפה גם אם 200 אלף איש יהרגו. אני פשוט לא מצליח להבין מה הקשר בין מוות של 200 אלף איש (חס וחלילה) לבין "הכחדת מדינת ישראל". אשמח לתשובות

bhnadav

New member
ואם היית קורא את הקישור ששמתי,

היית רואה איזה הבדל במימדים היו תוך שלושה ימים בשינוי במנגנון ההפעלה, משלושה עשר קילוטון ((כלומר בעצמה השווה לפיצוץ של שלוש-עשרה טונות של טי.אנ.טי.) לעשרים ושלושה קילוטון.

omri120

New member
נו...קראתי...ו....

מ 13 טון....ל....23 טון! זה הבדל משמעותי מאוד. אבל...אתה לא חושב שקצת מגזימים עם המשפט "הכחדת מדינת ישראל"??? ברוך השם,אנחנו קרוב ל 5.4 מיליון איש בארצינו!! ביום שימציאו את הפצצה שיכולה למחוק קרוב ל 4 מיליון איש--גם אני אגיד "הכחדת מדינת ישראל". סליחה על הקיצוניות!! אבל גם אם ייהרגו (חס וחלילה) מיליון איש--זה עדיין לא נחשב ל "הכחדת מדינת ישראל"!!

bhnadav

New member
אנחנו ממש לא מגזימים.

אם ב-1945 זה היה המצב, אז היום בהחלט אפשר לדבר על הכחדת מדינת ישראל. ואם אנחנו לא חוששים מהכחדת תל אביב, הכחדת חיפה או הכחדת ערים אחרות, אנחנו בבעייה רצינית. אם מדובר רק בהכחדת תל אביב וחיפה, אנחנו צריכים להיות רגועים? ושוב, זה לא המצב, כי פצצת אטום אירנית בימינו (ולאו דווקא אחת) היא נשק שבאמצעותו יוכל הנשיא האירני להחריב את מדינת ישראל כולה.

bhnadav

New member
ואתה עושה רושם של דביל.

אם אתה יוצא מנקודת הנחה שפצצת אטום אחת תחריב מליון איש, האם ראש ממשלת ישראל וראשי העולם כולו לא צריכים לדאוג?
ושוב - לא מדובר כאן רק במליון איש. מדובר הרי בשטח קטן מאוד, עם צפיפות רבה מאוד.

omri120

New member
אני לא דביל!!!!!! ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif

אני לא דביל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אם רצחו לנו 6 מיליון איש ובכל זאת העם היהודי לא נכחד...ועוד אח"כ הקים את מדינת ישראל לתפארת!!!..אז שום פצצת אטום (אעלק) ככל שתהיה מסוכנת...לא תגרום ל "הכחדת מדינת ישראל"!!!!!!! תפסיקו לבלבל את השכל!! ולזרוע פחד. לפני שנה,נהרגו קרוב ל 100 אלף איש בגלל "גל צונאמי" מעפאן אחד....והנה...החיים ממשיכים כרגיל!! ושום מדינה לא נמחקה. למרות שבאותו יום זה היה נראה כמו "סוף העולם"!! "סכנת טבע ממש". והנה...שנה אחריי--הכל כרגיל!! ואותה מדינה ,ממשיכה להתקיים.(עד כמה שזכור לי). ולהבדיל אלף אלפי הבדלות!!!!!גם אם,חס וחלילה,איראן תמשיך באיומים שלה ובסוף גם תבצע....עדיין יהיו פה קרוב ל 3 מיליון איש (ובטוח יותר!!!) שימשיכו את קיומה של מדינת ישראל!!!!! גם אחרי שייהרגו (חס וחלילה) 2 מיליון איש. כל הטרנד הזה של "הכחדת מדינת ישראל" "סוף העולם" "סוף הבריאה" ובלה בלה בלה-----פשוט של אנשים ריקים מתוכן. טיפשים!!

bhnadav

New member
אני אמרתי שאתה דביל?

אני אמרתי שאתה עושה רושם של דביל. זו הבעייה שלך שאתה עושה רושם כזה, לא שלי. ואל תקרא לי טיפש

mean girl 16

New member
באתי לכתוב על הירושימה../images/Emo26.gif

מאז אותה הפצצה איומה, העולם נבעת מהרעיון של מלחמה גרעינית. החשש הזה מרחף באויר כל הזמן. איך פצצה אחת, יכולה למחוק מדינה שלמה מעל פני האדמה, כמו כלום. אם לאיראן יש פצצה גרעינית, זה איום שחג מעל העולם כל הזמן. פעולת תגמול שלנו על החיזבאללה? בעייה, האיום האיראני. כך בכל דבר- עד לקל שבקלים, החלטות יומיומיות, יתבצעו ע"י שיקול הגרעין של איראן. זה בעייתי עבור כל העולם, גם המדינות הערביות המתונות, כמו מצרים וירדן. יש בהם פלגים קיצונים שמאיימים ברקע כל הזמן. אם יש להם את הגב של איראן, הם עלולים להשתלט ללא בעייה. האיום האיראני מאיים גם על כל העולם החופשי, אם יחכו יותר מדי עד שלאיראן יהיה גרעין, עלולה להתפתח מלחמה גרעינית. סבירות גבוהה מאוד שארה"ב תגמור את העניין הזה בקרוב.

bhnadav

New member
../images/Emo45.gif

יש לזכור, בנוסף, שאם איראן אכן תשיג נשק גרעיני - ערב הסעודית ומצרים לא יוכלו להישאר מאחור. זה ייצור מירוץ חימוש רצחני בחבית הנפץ הזו שנקראת המזרח התיכון.

ElvisAlive

New member
אז ככה

דבר ראשון, יש פצצת אטום. שהיא ממש ממש חזקה. ויש פצצת מימן שהיא פי כמה יותר חזקה ממנה. עכשיו רק תחשוב שהמטורף הזה שולח 2 שלושה פצצות. אחת על הכנסת, אחת על הכור הגרעיני בדימונה, ועוד אחת על איזה מקום צבאי אסטרטגי חשוב. חוץ מזה שמאות אלפים ימותו ויותר ממיליון יפצעו (וזה כולל נזקים לטווח הארוך: בעיות בהולדת ילדים, ילדים עם מו"מים שונין וכו'). רק תחשוב מה אז יקרה.

למעלה