מישהו מוכן להסביר לי??

omri120

New member
ההווווו...אז עכשיו אתה מסביר יפה

ברגע שהכנסת כרגע את מימד ה "נזקים לטווח ארוך" "בעיות בהולדת ילדים..." "ילדים עם מומים וכו'...."-----אז התמונה כבר משתנה!!! עכשיו אני מבין את גודל הסכנה. תודה. סוף סוף בנאדם חכם אחד בכל הפורום הזה,שמסביר כמו שצריך מבלי לדקלם. עכשיו ברור הכל.
 

bhnadav

New member
ועכשיו אני תוהה -

האם קראת את הקישורים ששמתי כאן? "80,000 איש נהרגו כתוצאה מיידית מהתפוצצות הפצצה בהירושימה. 60,000 איש נוספים מתו עד סוף 1945 כתוצאה מפגיעות שגרמה להם הפצצה, ורבבות אנשים נוספים סבלו מנזקי הפצצה במשך שנים רבות."
 
ילד.......

לך תשאל את אבא מה זה 'אינטגרלי'
 
לא רק מדינת ישראל תושמד

גם המדינות מסביבה יושמדו, אני לא יודע באיזה רדיוס, אבל מה שבטוח שזה רדיוס שיילך ויתפשט. מלבד זה צריך לקחת בחשבון את ההשלכות הנוראות לעולם כולו אם יטילו פצצת אטום איפשהו בעולם. ראשית גשם חומצתי שיאכל הכל, קרינה רדיואקטיבית שתזהם הכל, פאניקה נוראית שהיא בדה תחסל לא מעט אנשים ועוד. בקיצור: בוא נקווה כולנו שבחיים זה לא יתרחש.
 

ElvisAlive

New member
העניין הוא

זה לא רק ההשפעה הפיזית של הפצצה. היא הרסנית אבל פצצה או שתיים וגם שלוש לא ישמידו את העולם והכל יהרס. העניין שפצצת אטום לדעתי תפתח במלחמת עולם שלישית.
 

mean girl 16

New member
מלחמת עולם שלישית תהיה כך או כך.

בקרוב מאוד לדעתי, בין העולם המערבי לעולם המוסלמי. הסכנה היא שזאת תהיה מלחמה גרעינית. מה שלדעתי לא יקרה, כי ארה"ב תדאג לנטרל את זה בזמן.
 

mean girl 16

New member
אתה רק עושה כאילו.. או.. ??

העולם הערבי, העולם המוסלמי. סוריה, איראן וכדומה. ובקיצור- האיסלם הקיצוני. מלחמת תרבויות. זה לא רק "מה שנראה לי", זאת השערה של רבים שלדעתי גם תתממש.
 

sharonhaimov

New member
אז ככה:

כידוע כל החומר מורכב מאטומים (האמת רק 4%, השאר חומר אפל ואנרגיה אפלה, אבל זה לא הזמן להסביר..), האטומים מורכבים מגרעינים במרכז, ואלקטורנים שנעים סביבם במהירות גבוהה. ביקוע האטום למעשה משחרר אנרגיה גרעינית (הכוח שמחבר את המטענים החיובים של הפרוטונים)? חלק מהחומר בגרעין (פרוטונים וניטרונים), הופכים לאנרגיה עפ"י הנוסחא של אינשטיין, E=MC2 אני לא אסביר איך בידיוק, אבל האנרגיה שמשתחררת היא עצומה. למשל בפצצת האטום בהירושימה 0.7 גרם של מסה הפכה לאנרגיה, ואנחנו יודעים מה היו התוצאות. היום הנשק הגרעיני הרבה יותר מפותח, ולכן אפשר להפוך יותר מסה לאנרגיה ואז האנרגיה הרבה יותר הרסנית, בנוסף ישנה גם פסולת רדיואקטיבית שנפלטת, הפסולת מקרינה, אותה קרינה מסוגלת לפגוע ברצץ הד.נ.א שלנו, ולגרום למוטיציות גנטיות, שהתוצאות הם בעיקר סרטן, וילדיהם של הנפגעים, סביר להניח שיסבלו ממומים גנטים קשים.
 
למעלה