מבחינתי הוצאת ויזת סטודנט זה היה
סיוט שלא נגמר.... הוא עדיין לא נגמר... צריך להרשם לבי"ס שמוכר ע"י משרד החינוך שלהם, ואז אתה הולך לשגרירות תאילנד בארץ זרה (אני עשיתי בלאוס) , כאשר אתה נכנס לארץ הזרה אתה מצלם את הדרכון שלך ושולח לבי"ס בפקס את הצילום של החותמות שיצאת מתאילנד ושנכנסת לארץ אחרת, מחכה מספר ימים (במקרה הטוב, לי זה לקח שבועיים) ואז מגיע לשגרירות אומר להם שמחכה לך פקס לויזת סטודנט , אם מתמזל מזלך והם מוצאים את הפקס שהבי"ס שלח לך (שהפקס הזה הוא אישורים ממשרד החינוך שהבי"ס מוכר ע"י) אתה משאיר להם את הדרכון ויום יומיים למחרת (באמצע שבוע) אתה משלם להם 52 דולר ולוקח את הדרכון עם הויזה הנכספת!!! במקרה שלי , אני לא בטוחה שזה תמיד ככה, אתה מקבל ויזה לשלושה חודשים ואח"כ הולך למשרד הגירה ושם לאחר שהם מוציאים לך את הנשמה ולוקחים לך 1900 בהט , הם מאריכים לעוד 8 חודשים, ואח"כ זה ממשיך ככה. וכל 3 חודשים אתה צריך לחזור למשרד הגירה בכדי לאמת את הכתובת שלך, ולפי שאתה יוצא מהמדינה אתה גם צריך ללכת להודיע להם ולשלם כמה מאות או אלפים וכנ"ל כאשר אתה חוזר מחו"ל. אני חושבת שהויזה הזאת נותנת גם אישור עבודה אבל אני לא סגורה על זה. וזהו