מישהו מכיר את אייר אוזבקיסטן??

• פותח הנושא noet
  • פורסם בתאריך

noet

New member
מישהו מכיר את אייר אוזבקיסטן??

אני מתלבטת אם לטוס איתם, מכירים?

Erap

New member
זולים אבל...

שירות וטיסות די על הפנים. לטיסות לארץ, Royal Jordanian עדיפים בהרבה.

noet

New member
איזה באסה

מה זאת אומרת טיסות די על הפנים? שירות לא מעניין אותי, פשוט אני לא רוצה לטוס מעל ארצות ערביות ואל על מפציצים במחיר, אני גם רוצה כיוון אחד מישראל לבנגקוק ואל על לא נותנים כיוון אחד. תוכל בבקשה לפרט מה לא בסדר איתם לדעתך? תודה

Erap

New member
אם זה מה שאתה מחפש...

אז אתה בהחלט יכול לטוס איתם. הטיסה מבן-גוריון לטשקנט היתה סבירה. בטיסה מטשקנט לבנגקוק היה מטוס קצת מיושן, אף אחד מצוות הדיילים לא דיבר אנגלית, והאוכל היה די על הפנים. גם ההמתנה בטשקנט קצת מתישה. אבל אם זה פחות מפריע לך, אז אתה יכול לטוס איתם - סדרי העדיפויות והבחירה הם שלך.

adi6007

New member
מישהו טס פעם מירדן עצמה לבנגקוק?

שמעתי שזה הרבה יותר זול אני אשמח לשמוע תגובות תודה

laolaole

New member
מעולה

אני טסתי איתם מירדן לתאילנד והם ממש מצויינים.

מיכל אה

New member
נעים לטוס איתם

טסטי איתם..שרות טוב מאוד...היה עיכוב של שלוש שעות בעמן וקיבלנו מלון בשדה עם ארוחת ערב....היה כיף לטוס איתם....מומלץ

Erap

New member
מקרה של חוסר הבנה?

לא נראה לי שעדי התכוון לטיסות מבן-גוריון לבנגקוק של Royal Jordanian עם טרנסיט בעמאן, אלא דווקא לטיסות מירדן פרופר עם חברות כמו Gulf Air או Qatar Airways. במקרה כזה, אני חושב שההבדל הוא משהו כמו 80-100 US$ לכל כיוון, אבל אל תתפסו אותי במלה... תיאור לא מחמיא של Qatar Airways אפשר למצוא למטה.

adi6007

New member
Erap - רק אתה מבין אותי!

ומדובר בחסכון של אפילו 200$ העניין הוא איך להגיע לעמן והאם זה מסוכן? מה אם מצריים אולי משם זה גם טוב?

noet

New member
אם יש לי ויזת סטודנט אתם חושבים

שיעשו לי בעיות להכנס לתאילנד עם כרטיס כיוון אחד?

adi6007

New member
ויזת סטודנט לתאילנד? לכמה זמן?

למיטב ידיעתי גם בלי ויזה מכניסים ישראלים עם כיוון אחד

noet

New member
הויזה עד סוף ינואר, פשוט אמרו לי

שעושים בעיות בכניסה

adi6007

New member
מי אמר לך , שמעת שהחזירו מישהו?

כמה עולה הויזה הזאת ומה צריך כדי לקבל אותה?

izzy g

New member
אי אפשר דרך גשר אלנבי

ישראלים לא יכולים להיכנס לירדן דרך גשר אלנבי אלא רק דרך גשר שיח חסין בבית שאן או דרך מעבר ערבה ליד אילת. שני המעברים רחוקים מרבת עמון כמה שעות נסיעה. הכי מהיר (וכמובן יקר משמעותית) להגיע לירדן זה בטיסה. רק 25 דקות מנתבג.

adi6007

New member
אוטובוס לבית שאן זאת לא הבעיה

השאלה היא מה אני עושה מפה , כמה זמן ומרחק עד רבת עמון וכמה עולה הנסיעה? אם אני לא טועה שמעתי שמקבלים ויזה בכניסה לירדן וזה עולה כמה דולרים

noet

New member
מבחינתי הוצאת ויזת סטודנט זה היה

סיוט שלא נגמר.... הוא עדיין לא נגמר... צריך להרשם לבי"ס שמוכר ע"י משרד החינוך שלהם, ואז אתה הולך לשגרירות תאילנד בארץ זרה (אני עשיתי בלאוס) , כאשר אתה נכנס לארץ הזרה אתה מצלם את הדרכון שלך ושולח לבי"ס בפקס את הצילום של החותמות שיצאת מתאילנד ושנכנסת לארץ אחרת, מחכה מספר ימים (במקרה הטוב, לי זה לקח שבועיים) ואז מגיע לשגרירות אומר להם שמחכה לך פקס לויזת סטודנט , אם מתמזל מזלך והם מוצאים את הפקס שהבי"ס שלח לך (שהפקס הזה הוא אישורים ממשרד החינוך שהבי"ס מוכר ע"י) אתה משאיר להם את הדרכון ויום יומיים למחרת (באמצע שבוע) אתה משלם להם 52 דולר ולוקח את הדרכון עם הויזה הנכספת!!! במקרה שלי , אני לא בטוחה שזה תמיד ככה, אתה מקבל ויזה לשלושה חודשים ואח"כ הולך למשרד הגירה ושם לאחר שהם מוציאים לך את הנשמה ולוקחים לך 1900 בהט , הם מאריכים לעוד 8 חודשים, ואח"כ זה ממשיך ככה. וכל 3 חודשים אתה צריך לחזור למשרד הגירה בכדי לאמת את הכתובת שלך, ולפי שאתה יוצא מהמדינה אתה גם צריך ללכת להודיע להם ולשלם כמה מאות או אלפים וכנ"ל כאשר אתה חוזר מחו"ל. אני חושבת שהויזה הזאת נותנת גם אישור עבודה אבל אני לא סגורה על זה. וזהו

adi6007

New member
מה את הולכת ללמוד בתאילנד? ואיפה?

דרך אגב שאלתי אותך אם שמעת על מישהו שהחזירו אותו משדה התעופה בגלל כרטיס חד כיווני ?

noet

New member
לא שמעתי על אף אחד כזה

אני לומדת כבר חצי שנה סינית

למעלה