מישהו מכיר את אייר אוזבקיסטן??

• פותח הנושא noet
  • פורסם בתאריך

adi6007

New member
אז כנראה שלא צריכה להיות בעייה

בבנגקוק עם הכרטיס החד כיווני

Erap

New member
לימודי סינית? בתאילנד?

מעניין. אפשר לשאול איפה? למה דווקא בתאילנד ולא בסין או בטאיוואן? והאם אפשר לקבל מלימודי סינית ויזת סטודנט? Xie Xie Nin Erap

noet

New member
ni hao ma?

לימודי סינית - כי בכל מקרה רצינו ללמוד סינית חיים בבנגקוק- כי בכל מקרה רצינו לחיות קצת בבנגקוק וככה יצא לימודי סינית בבנגקוק אנחנו לומדים בבי"ס פרטי קטן שמסיבה לא ברורה מוכר ע"י משרד החינוך כמו האוניברסיטאות , עם מורה פרטי שמלמד אותנו בבית, מורה ממש נחמד וזה נורא כיף, הוא גם מלמד אותנו קצת תאלינדית בסוף כל שיעור והמון המון על התרבות

adi6007

New member
ממש בהצלחה לכם !!!

אפילו שלא כל-כך הבנתי מי זה אנחנו

IndianaJones

New member
אוזבקיסטן? ג'ורדן? גלף? ויזה ? בייג

מסכים עם כל הסופרלטיבים שנתנו פה ל ROYAL JORDANIAN , אני אפילו די מצטער שלפני כמה שנים אני הייתי בין אלה שבכל היזדמנות נתנו להם סופרלטיבים ... כך המחיר עלה לו מי 600 $ לכרטיס ליותר מ 900 $ ... ERAP - לא תמיד צריך לספר לכולם כל דבר טוב,יש דברים שעדיף לשמור . המחיר של הירדנים כלכך עלה שבפעם האחרונה שהייתי בארץ המחיר שלהם היה ממש דומה למחיר של הגנבים הלאומיים שלנו ... ולכן טסתי עם אוזבקיסטן ! אוזבקיסטן חברה בינונית. האוכל היה בינוני,השירות היה בינוני,המטוס היה בינוני . לא רע במיוחד וגם לא טוב במיוחד באף תחום ! ההמתנה בטשקנט היתה פחות גרועה ממה שחשבתי - חוויה בפני עצמה - מקום מאוד משעשע ובהחלט ניתן להעביר שם כמה שעות . מסעדה מצחיקה שנראית כמו הבר בסרט אינדיאנה ג'ונס הראשון ... ושאחת המנות בה היא מרק עם קראפלאח ... וככה בדיוק קרא להם המלצר האוזבקי ... היה מאוד משעשע . טיסת ההמשך ... יכול מאוד להיות שהדיילים לא דיברו אנגלית ... יכול מאוד להית שהאוכל היה גרוע (אני אכלתי מרק עם קראפלאח+פילאף אורז במסעדה בטאשקנט) אני פשוט שידרגתי לי את מקום הישיבה למחלקה ראשונה וישנתי לי כל הדרך עד לנחיתה בדון מואנג :) (תודות לשחיתות ברפובליקות הסובייטיות לשעבר - :) לגבי ויזה וכרטיס המשך מתאילנד - לא אין שום בעיה ! ישראלי שמגיע לתאילנד ללא ויזה מקבל במקום ויזה לחודש . אין צורך בשום כרטיסי המשך ! יש בבנגקוק צ'יינה-טאון גדול , והסינים בארצות רבות במזרח דומים מאוד ליהודים ויש להם מתנ"סים ובתי ספר ללימודי סינית והתרבות הסינית ... נשמע לי הרבה יותר מגניב לגור בבנגקוק וללמוד סינית מאשר בביג'ינג ! יישר כוח ! :)

mikit56

New member
טיסות למיזרח הרחוק

חברת תעופה סדירה למזרח הרחוק גם זול וגם מהר. חברת Golf Air מבצעת טיסות סדירת למיזרח הרחוק.ולכול היבשות פרט לישראל.טיסה זו משולבת עים חברת ארקיע שלה טיסה סדירה בימים ב ו- ושישי בעה 13 מישדה בן גוריון טרמינל 3. משך הטיסה כ-30 דקות והנחיטה היא בעמאן שבירדן. בעמאן עולים לטיסת פנים עים חב גולף אייר לבחריין.משך הטיסה שעתיים.המטוס מרווח ונוח. כול המטוסים הינם איירבוס חדישים. בבחריין שזה נמל הבית של גולף אייר עולים לטיסה למקום היעד.משך הטיסה כ- 10 שעות. מחירים- מ-תא להונג קונג עים ארקיע וגולף אייר 750 $ ניתן לירכוש את הכרטיסים באלפא קלאב שבתחנה המרכזית ליד מקדונלד-

למעלה