מישהו מכיר? למישהו יש?

נ.תהילה

New member
מישהו מכיר? למישהו יש?

את הספר "דברים שצריכים לעבור" של ורד מוסנזון?

sad

New member
לי יש!פה עכשיו!רק תגידי מה

ספר שליווה אותי בגיל 16 ולא מזמן מצאתי אותו אחרי שהעלה אבק הרבה זמן והוא פה לידי! אז מה?

sad

New member
לתהילה. שיר מגיל 16

ורד מוסינזון/דברים שצריכים לבור לפני כמה לילות דיברתי עם איש אחד שהיה לי חכם נורא דיברנו הרבה על אהבות ןאכזבות וחתולים. אמרתי לו שהתכונה שאני הכי אוהבת מעריצה בחתולים וקצת גם בי זה שלא משנה מאיזה גובה הם יפלו או מאיזה גובה יזרקו אותם תמיד הם ינחתו על הרגלים יחייכו חיוך חתולי אדיש ומתנשא וימשיכו ללכת כאילו כלום לא קרה ואף אחד לא נפל ובטח לא הם. כשאמרתי את זה לאיש שהיה לי חכם נורא הוא שתק רגע ואח"כ ענה שזה בכלל לא ככה אלא אחרת לגמרי שבעצם החתולים רק עושים כאילו שכלום לא כואב והם נפלו על הרגלים בעצם הם נופלים על הגב ונשברים כל פעם מחדש לרסיסים אבל הם חתולים ויודעים שזה חלק מהתדמית שלהם ושכלם מצפים שהם יפלו על הרגלים אז הם לא מראים לאף אחד שזה לא ככה באמת................

sad

New member
הי את!

מה שלומך?? לא בדיוק בבלט, שם הייתי עסוקה בלהכניס את הבטן אבל מהסביבה..

היי גם לך

שלומי הוא לא מוגדר היום. מהצד החיובי של הענין. (כאילו שאם אני אשים לו מלים תעבור לי ההרגשה). אז אני משאירה אותו ככה. מתנדנד בין גיל 16 ל-60. אוי כמה פלסף בשביל להגיד שאני בסדר גמור.. תבואי פה מהר לחיבוק

sad

New member
את חבקנית אמיתית, אחת

נשבעת לך שזה עובר אלי מהמסך!

נ.תהילה

New member
יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo13.gif

סליחה על התגובה המאוחרת... הלכתי וחזרתי עכשיו. אני כבר כותבת לך מכתב למה וכו´, טוב? לילה טוב לך ולכולם (רציתי סימן של פרח, אבל משום מה זה לא עולה לי, אז תדמייני טוב?...)

היי, גם אני כאן

חג לכולם, שמח למי שאפשר. מורד מוסינזון אני יכול לתת רק את מה שאני זוכר עוד מימי הנעורים, שאיך נאמר, כבר חלפו עברו להם, אבל זכורה לי לטובה...

היי ניתן, והיי ....

מה אני אכתוב ? עצובה ? או אחות ? שמח לפגוש אותך כאן בכל מקרה. ותהילה יקירה, זה רק עניין של זמן. לכל דבר זמן ומועד, והגיע זמנך להכיר גם את ורד מוסינזון, ואיזו היכרות נעימה מצפה לך. אני כמעט מקנא.

השעה מקשה

השעה - השעה עצמה, או השעה - העת עצמה. לא חשבתי על זה לפני שכתבתי, אבל הולם במיוחד. ואכן, מזלנו כי טעויות ניתן לתקן... ומה על ורד מוסינזון ? או שההודעה בעניין הייתה מן הפרטיות הללו ?

נ.תהילה

New member
ממש פילסופים לשעת לילה מאוחרת

הולכים פה. משל שאין מחר בי"ס... ובקשר לורד - פשוט ראיתי את הספר המדובר, ושאלתי למי יש אותו כי אהבתי מתוכו כמה שירים, ופשוט תהיתי. ומה יש בינך לבין גברת מוסנזון?

sad

New member
תהיללוש!

שאלה שגם אני תהיתי לגביה, אבל בגילך עוד אפשר לשאול..

ביני לבינה

כלום ולא כלום, מלבד העובדה שבימי בחרותי העבירה לי (בספרה) כמה וכמה לילות וימים. נהניתי לקרוא, בפשטות, בדיוק ועם המון דמיון. ועוד מעט, לא רק פילוסוף, אלא לכובען משוגע אהפוך.

למעלה