כבר חשבתי שנעלמת לנו
ה האח של נטע New member 11/12/01 #16 ועוד דבר אחד קטן אני בכובע אח של, אבל אפשר כמובן להחליף לכובע בן של... אבל יודעות מה, שיהיה מפגש אחים, ואחיות, מתאים לערב הזה.
ועוד דבר אחד קטן אני בכובע אח של, אבל אפשר כמובן להחליף לכובע בן של... אבל יודעות מה, שיהיה מפגש אחים, ואחיות, מתאים לערב הזה.
S sad New member 11/12/01 #26 תהילה כתבתי לך צייל שלדעתי לא עבר וליתר ביטחון כתבתי לך הודעה דרך תיבת המסרים בתפוז, את תציצי
נ נ.תהילה New member 11/12/01 #38 לא בדקתי את המייל- אבל עניתי לך לגביי מה ששלחת לתיבת המסרים בהודעה חדשה למעלה.
א אחת מהצד New member 11/12/01 #40 מפיתום זה אם כבר אז כבר כשצוחקים.. כמו כשצוחקים כמו שכשבוכים..אז זה כמו כשבוכים אם הצלחתי להסביר את עצמי.. וכנראה שלא טוב. הייתי צריכה כבר ללכת לישון
מפיתום זה אם כבר אז כבר כשצוחקים.. כמו כשצוחקים כמו שכשבוכים..אז זה כמו כשבוכים אם הצלחתי להסביר את עצמי.. וכנראה שלא טוב. הייתי צריכה כבר ללכת לישון
ה האח של נטע New member 11/12/01 #29 ולי דווקא אין אבל יש, רק לא בחיים. ואם כך נגזר, אז אחיה גם עם זה.
S sad New member 11/12/01 #32 הי לא תאמינו-גם לי אין! אחות (אבל מעולם גם לא היתה) אבל חסר לי אח, מישהו ראה?
ה האח של נטע New member 11/12/01 #35 אני יכול לתת לך שירותי אח. אין לי אח להציע, אבל שירותים של אחד שנשאר מובטל, בשמחה.
S sad New member 11/12/01 #39 הי אתה חמוד! כל כך נדיב מצדך זה רעיון מדהים לאמץ אח! אף פעם לא עלה על דעתי
ה האח של נטע New member 11/12/01 #41 רגיל מהבית אמנם את אחותי כבר אין לי, אבל יש לי אי אילו כמה וכמה אחיות מאומצות שהתווספו במהלך הדרך. אז בשמחה, אני כאן כאח לעת מצוא.
רגיל מהבית אמנם את אחותי כבר אין לי, אבל יש לי אי אילו כמה וכמה אחיות מאומצות שהתווספו במהלך הדרך. אז בשמחה, אני כאן כאח לעת מצוא.