מישהו מכיר

fuertecito

New member
מישהו מכיר

בסגנון של נייטוויש שיהיה פאוור מטאל או גות' עם סולנית (!!!) אני מחפש להקות פחות מוכרות אז בבקשה לא לזרוק לי שמות כמו אפיקה או ווית'אין טמפטיישן ... רעיונות למישהו

fuertecito

New member
ניסיתי מזמן...

הם התעצבנו שהעליתי את המילה גות וחשבתי שפה יהיו פלות עוינים ויותר מתמצאים...

LadySilkworm

New member
אוקיי אוקיי :}

בסגנון של נייטוויש [פחות או יותר, כן?] יש את visions of atlantis beautiful sin [לזמרת יש קול גבוה אך לא אופראי] lunatica [אבל לא את האלבום האחרון שלהם edenbridge גות' עם סולנית יש לי הרבה להמליץ P: venin noir tristiana trail of tears therion [למרות שזה זמרות אורחות] wings of fury - שמעתי רק שירים שלהם מהאתר שלהם והם נשמעים לי די טובים, אבל לא מצאתי שירים במקום אחר. sins of thy beloved avrigus beseech cassiopeia chalice silentium draconian darkwell estatic fear lacrimosa אמממ ובינתיים זה נראה לי מספיק. אם אתה רוצה עוד תגיד :}

fuertecito

New member
תודה רבה!!!

ממש עזרת לי... מה מהם הכי מתקרב לסגנון של נייטוויש? חוץ מ- VOA יש לי את שני האלבומים שלהם

LadySilkworm

New member
אמממ לדעתי beautiful sin

מבחינת המוזיקה.. למשל ההתחלה של השיר שלהם take me home מזכירה את נייטוויש. אבל קשה בהתחלה להתחבר לקול של הסולנית, למרות שאני חושבת שיש לה קול יפה.

fuertecito

New member
פעם הבאה

שאני אצטרך אני כבר יודע את מי לשאול שאלה כזאת... ואם יש לך עוד שמות תודיעי לי...

LadySilkworm

New member
בכיף :} תמיד שמחה לעזור.

ואם אני אמצא עוד שמתאימים לדעתי אני אשלח לך.

FeLL67

New member
שירה @!

לאכול אותך

ברור שפאוור מטאל יתעצבנו,

כשאתה מבקש גות' בפורום פאוור זה נורא מטומטם אחי

fuertecito

New member
אני מבין

אבל הגיוני שאנשים שאוהבים פאוור מטאל יאהבו גות'... בכל אופן אל תיעלב...בגלל זה שאלתי פה...

למעלה