מישהו מכיר

ממ כמה להקות שלא הזכירו פה:

After forever epica (טוב, שתיהן דיי מוכרות, אבל אם אתה לא מכיר אז כדאי שתכיר :]) Arwen (הלהקה היחידה פחות או יותר חוץ מנייטוויש שהם פאוור עם סולנית. 0.0) Battlelore Delain (פרוייקט מצויין, בין היתר מרקו מנייטוויש, ליב מליבס אייז ושארון מוויד'ין) Elis Mediaeval Baebes (ותודה גולן
) Theatre of Tragedy (יותר דום אבל חפיף)

danduuu

New member
באתי בדיוק להמליץ לו על אפטר ../images/Emo3.gif

אם כבר הזכרת את ליב אז גם Leaves' Eyes כלהקה הוא גם יכול
הו כן ו-Mortal Love [קשת
] שהם גם להקה ממש טובה ואם אתה ממש רוצה תחכה ליום רביעי שקשת תהיה פה והיא מכירה כמעט את כל הלהקות גות' שקיימות נראה לי חחחח

danduuu

New member
כן אבל אם כבר גות' אז המלצתי על מה

שאני עוד מכירה
חחח לא נורא העיקר שאני זכרתי
[נדפקתי בזמן האחרון אני לא יודעת מה נסגר איתי
]

fuertecito

New member
הלהקה החדשה של ליב קריסטין- מכיר

מורטאל לאב-? לא מכיר. מהם בדיוק?

danduuu

New member
אממ גות' חחח זה מה שאני יודעת עליהם

והם נורבגים או משו :| קשת יודעת הכי טוב
[איפה היא לעזעזאל אני מתגעגעת כ"כ
]

LadySilkworm

New member
אע זה לא שם את הקישור.

אין לי כוח לשים אותו עכשיו, יצאתי כבר מהאתר. XD

LadySilkworm

New member
אוקיי 2 לא הזכרתי כי לא הכרתי

והוא ביקש לא כל כך מוכרות אז לכן לא רשמתי :X :}

fuertecito

New member
אמממממממ

אפיקה יש לי כל דבר שלהם כולל הספר שלהם שיצא עכשיו... אפטר פוראבר אני גם מכיר- הלהקה הקודמת של ג'נסן מאפיקה ארוון גם מכיר וממש אוהב אבל רוב השירים הזמר שר... - מעולם לא שמעתי על Battlelore Delain נבדוק את זה TOT- מכיר זאת ליב קריסטין שרה לא? Elis Mediaeval Baebes - נבדוק תודה

Lillith Dirge

New member
ולי יש הצעה אחרת לגמרי.

הרדיו הזה. www.gothmetal.net אם לא net אז com זה פשוט גות' על כל סוגיו מכל העולם :]

TheImpactBoy

New member
נכנס למועדפים שלי,

כמו שאמרתי לנועה, גות' זה הדבר הכי נעים ומרגיע שיש למוח שלי...

Lillith Dirge

New member
אני אכתוב בכל זאת..

את כל הלהקות שמזכירות אותם או משהו בסגנון שיש לי במחשב. after crying After Forever Apocalyptica (זה יפה.. רק מוזיקה) Avrigus Blackmore's Night Charon (הם נחמדים... אבל הם זכרים) Dark Sanctuary (גות'. כל כך יפה.) Draconian Dragon Force Edenbrige Elegeion (הו כן, כל כך מדהים במיוחד scars) Epica Gothica (אני חושבת שאפשר להבין מה זה.) Graveworm Haggard Incubus Succubus Lacuna Coil L'ame Immortal (אני מניחה שלא הרבה יכירו אם בכלל. זאת להקה מצרפת. ויש להם שירים ממש חמודים.) Lullacry Moonsorrow Nightwish (דה!!!) Silentium Sirenia Sonata Arctica (ולא אכפת לי שזה רק בנים :p זה פאוור מעולה) Stratovarius The 3rd And The Mortal Timo Kotipelto Tristania Tristesse De La Luna Venin Noir (שליטה.) Visions Of Atlantis Chalice Theatre Of Tragedy Estatic Fear Penumbra Wintersun Within Temptation וזהו בעיקרון הדברים היפים שיש לי. יש לי עוד :p אבל חחח זה מספיק ^__^

למעלה