הו, זה אתה? הייתי בטוח שרונה קינן, .
Y yaareit New member 12/2/06 #14 הרבה זמן לא הייתי כאן!! ובגלל זה שם:יערית גיל:17 מקום מגורים:רמת - גן אייקון שמסמל אותי:
ש שישיץ New member 13/2/06 #57 היי יערית ../images/Emo13.gif_../images/Emo79.gif שמישהו ישרשר את זה לשרשור תמונות
B bזוהר New member 13/2/06 #68 מזכירה טיפה.. אבל את בוללללללל אבל ק=ו=פ=י בצורות מפחידות(!!!!!!!!!!!!!!!) של מישהי שאני מכירה שקוראים לה אלינור את לא מבינה זה מפחיד את כפילה שלה!
מזכירה טיפה.. אבל את בוללללללל אבל ק=ו=פ=י בצורות מפחידות(!!!!!!!!!!!!!!!) של מישהי שאני מכירה שקוראים לה אלינור את לא מבינה זה מפחיד את כפילה שלה!
ל ליביברבי New member 12/2/06 #15 אניאניאני שם: ליבי גיל: 18.2 (זה מוזר שבקופת חולים כותבים ככה, אבל בעצם אני בת 18 וחודשיים. ונגיד. כשאני אהיה בת 18 ועשרה חודשים אני אהיה בת 19? כי הם לא יודעים לחשב שבר עשרוני?) מקום מגורים: מודיעין. אייקון שמסמל אותי : (נו. זה הקטן גדולה יהיה)
אניאניאני שם: ליבי גיל: 18.2 (זה מוזר שבקופת חולים כותבים ככה, אבל בעצם אני בת 18 וחודשיים. ונגיד. כשאני אהיה בת 18 ועשרה חודשים אני אהיה בת 19? כי הם לא יודעים לחשב שבר עשרוני?) מקום מגורים: מודיעין. אייקון שמסמל אותי : (נו. זה הקטן גדולה יהיה)
ס סתם אבודה New member 12/2/06 #17 עכשיו אני! שם: שי גיל: בקרוב 17 מקום מגורים: שדמות דבורה (שתקו.) אייקון שמסמל אותי:
T the cow New member 12/2/06 #19 ../images/Emo205.gifגמני../images/Emo24.gif שם:תאיר גיל:15 וחצי מקום מגורים:כפר-יונה אייקון שמסמל אותי: וגם (סתם כי הוא חמודד..)
../images/Emo205.gifגמני../images/Emo24.gif שם:תאיר גיל:15 וחצי מקום מגורים:כפר-יונה אייקון שמסמל אותי: וגם (סתם כי הוא חמודד..)
ש שוודה New member 12/2/06 #21 זוהר את כה חמודה ../images/Emo99.gif תתחתני עם הבן שלי!! ותעשי לי נכד!