מישהו עוקב אחרי המתמודד?

BROWN BOMBER

New member
מישהו עוקב אחרי המתמודד?

הריאליטי שואו של SLY ו - Sugar Ray Leonard. לאחרונה קוראים שם דברים מעניינים...

קלעת בול ,

זה עומד להיות קרב חם,למרות שאני יודע מי ינצח בסוף הקרב הזה. שלך בפורום, אורי צבי,

Guy Schlesnar

New member
אני לא נהנה מזה כל כך

התוכנית הזאת יותר מדי קוצי מוצי. המשפחה שלי,האבא שלי,האח שלי,הילדים שלי,בלה בלה בלה. הדגש הוא על המשפחה שלהם ולא על האיגרוף,וחבל. לעומת זאת,TUF היה תוכנית מעולה,ואני מחכה בקוצר רוח לעונה השנייה.

BROWN BOMBER

New member
עם אתה מדבר על קוצי מוצי...

אתה מדבר רק על הצד החיצוני של האיגרוף - כאסח!!! כאסח!!! כאסח!!! כאן נותנים לך הזדמנות להציץ מאחורי הקלעים ולהכיר את הצד האנושי של האנשים הקשוחים האלא שאתה כל כך נהנה לראות נלחמים אחד בשני ונותנים 150%ממה שיש להם. לדעתי יש לכך חשיבות עליונה...

Guy Schlesnar

New member
צריך להיות ממש נאיבי/טיפש

כדי לא לדעת שלכל אחד יש צד רך,לא משנה מה המקצוע שלו. מה שעוד מעצבן זה שהקרבות ערוכים,לא רואים אימונים,ויש משימות די טיפשיות. אני מניח שהם ערכו את התוכנית ככה בגלל שזה משודר בNBC,רשת ארצית ולכל המשפחה,ולכן עידנו את התוכנית כדי שאפילו הפאוור ריינג'רס יראו קשוחים לידם. האיזכור היחיד לאיגרוף בתוכנית הוא הקרבות בסוף התוכנית,שזה כבר לא טוב. ומסתבר שלא רק אני חושב שזאת תוכנית גרועה. כל הבאז מסביבה,הרייטינג לא ההיה טוב כמו שחשבו,וטוב עשו NBC שביטלו אותה. אי אפשר לקחת ספורט,כל ספורט שיהיה,ולהפוך אותו לדובוני איכפת לי. זה פשוט לא מסתדר.

הכל שאלה של השקפה,

לדעתי האישית,טוב שמראים גם את האנושיות של המתאגרפים.

Guy Schlesnar

New member
זה העניין

אם היו מראים גם| את הצד האנושי שלהם,זה היה בסדר גמור. אבל זה כל מה שמראים.

רצו ליצור משהו שונה,

אך קצת פיספסו את העיקר,אך בכל זאת אני נהנה מתוכנית ריאליטי הרבה יותר מעניינת מהאחרות,ואני חושב כי יש להסתכל על "המתמודד" כסידרת ריאליטי ולא מעבר לזה.אם מחפשים את הקרבות והאקשן,הם קיימים בערוצי הספורט השונים. שלך בפורום, אורי צבי,

broccoli

New member
../images/Emo45.gifTUF הייתה מדהימה!

The Ultimate Fighter - אין מה לדבר, מותק של תוכנית, העונה הראשונה הייתה ממש טובה, ודווקא ציפיתי שהיא תהיה חרטה. שודרה בערוץ emule, ושתגיע העונה השנייה בהקדם!

Guy Schlesnar

New member
22 באוגוסט,יש למה לחכות

כמו שפירסמו כבר בגמר,העונה השנייה תהיה משקל כבד ו-וולטרוויט. מעניין מי יהיו המאמנים. אני מניח שקן שמרוק יהיה המאמן במשקל כבד,ואולי מאט יוג'ס כוולטרוויט. אבל זה יהיה שונה,כי בראשונה היו שני מאמנים של לייט-הביוויט,שאימנו קבוצה של לייט הביוויט ומידלוויט,שזה די דומה. עכשיו זה משקל כבד ו-וולטרוויט,אז המאמנים יהיו יותר שונים אחד מהשני.

המתמודד,

הינה תוכנית שאמורה לעניין גם אנשים הלא קשורים לאגרוף וכל ה"קוצי מוצי",זה בשביל הצופים הללו,מלבד זאת אני סבור שהסידרה יפה ומעניינת. שלך בפורום, אורי צבי,

Guy Schlesnar

New member
כל מה שאני אומר זה שבלתי אפשרי

לקחת נושא שמעניין מגזר מסוים,ולהפוך אותו למגזר אחר לגמרי. יש סיבה למה TUF הצליחה בגדול וגם tough enough של הWWE הצליחה,לעומת המתמודד שנכשלה בגדול,וזה ששתי התוכניות הראשונות לא ניסו לעבוד על אף אחד בעיניים. היה להם נושא ידוע ובו עסקו. המתמודד מוגדרת כדרמה וריאליטי על איגרוף,אבל בסופו של דבר אין בה איגרוף. בערך כמו שאם היו אומרים שרמת אביב ג' עסקה בחברת בגדים.

AmitNHB

New member
הכל יחסי

למתמודד היה רייטינג גבוה מל TUF ול TOUGH ENOUGH גם יחד אך כמובן יחסית ל TIME SLOT ולכסף שהושקעו ביח"צנות, המתמודד לא הצליחה להיות ה"דבר הבא" כמו שהמפיקים רצו, בעוד ש TUF ו TOUGH ENOUGH הצליחו יחסית לציפיות הנמוכות.

Guy Schlesnar

New member
אני לא כל כך בטוח

צריך עוד לבדוק את זה. הרייטינג בארה"ב נמדד בשיטה קצת שונה. רייטינג לכבלים ורייטינג ברשת ארצית הם שונים לחלוטין. כך שאם אתה מדבר על מספרים בלבד,זה לא כל כך בטוח. המתמודד משודרת ברשת ארצית גדולה,NBC,בפריים טיים. TUF משודרת בכבלים,בספייק טי וי,וtough enough שודרה בכבלים בMTV. כאמור,מספרית בלבד המדידה בין רשת ארצית לכבלים שונה. וגם אם המתמודד קיבלה רייטינג גבוה יותר אחרי ההשוואה בין שתי סוגי המדידה,עדיין אפשר ליחס את זה לשידור ברשת ארצית בפריים טיים,יחצ"ון בטונות והשתתפות של כוכבים בסדרה.

AmitNHB

New member
הרייטינג בארה"ב ובישראל.

בארה"ב הוא נמדד במדד נילסן שזהו מדד של נק'. כל נק' רייטינג שווה קצת יותר ממיליון צופים (מיליון ו 50 אלף בערך) וזהו הנתון החשוב. לשם נוחות, הרבה פעמים פשוט מוותרים על הנק' ומדברים פשוט במיליונים. כמו כן מדד נילסן מציין גם את ה SHARE, כלומר אחוז מכלל הצופים באותו הזמן. בארץ הרייטינג מתייחס תמיד לאחוז מכלל משקי הבית היהודים שיש בהם טלויזיה. הרייטניג של TUF היה משהו סביב 1.5-2.0,אולי קצת יותר לקראת הסוף. TOUGH ENOUGH, אני מעריך שעושה משהו דומה. לשם השוואה, תכניות הדגל של ה WWE, RAW ו SMACKDOWN הם סביב ה 4.0 בשנים האחרונות, כאשר בשיא (99-00) הגיעו אף ל 7.0-8.0 והיו לתכניות הכי נצפות בכבלים. אבל... כשמדברים על תכניות בפרים טיים ברשתות הגדולות, גם 8.0 זה רייטינג נמוך. התכניות הנצפות ביותר בארה"ב בקטגורה זו (מסיינפלד, חברים ואי. אר פעם, ל"הישרדות" אמריקן איידול, ועד לעקרות בית נואשות, CSI וכו...) משיגות רייטינג של 15.0-20.0 ובשיא אפילו מגיעות ועוברות את ה 30.0 ה"מתמודד" נעה סביב רייטינג של 5.0-10.0 אם אינני טועה, לא כישלון קולוסאלי אך בהחלט לא רייטינג שמצדיק עונה שנייה.

Guy Schlesnar

New member
זה מה שאני אומר

למרות שהסברת את זה יותר טוב ממני. אם 4 נחשב בסדר,קצת מאכזב,וזה בכבלים,אז 5 ברשת ארצית זה נוראי.

למעלה