מישהו עשה ספארי בטנזניה ובזנזיבר?

sela v

New member
כן ממליץ

טנזניה אחד המדינות היותר יפות בהן ביקרתי. לגבי זנזיבר זהו אי קטן, לכן אין מה לעשות בו יותר משבוע, אבל טנזניה עצמה היא מדינה מאד גדולה. כדאי לקנות/להשאיל ממישהו ספר, ולקרא מה יש לעשות. יש את האי פמבה שליד זנזיבר ועוד. השאלה מה בדיוק מעניין אתכם? מסע תענוגות בפאר או טבע, ומגע עם האוכלוסיה המקומית ועוד...?

malit

New member
מעניין אותנו יותר טבע, חיות, נופים.

קצת איים, בטן גב (בכל זאת ירח דבש... אבל לא הרבה). היינו שנה שעברה בברזיל בטיול מאוד מגוון שבו חווינו מכל סוגי הנופים-מפלי האיגוואסו, ריו, אמזונס, פנטנל, סלבדור, איים-מורו דה סאו פאולו ואיליה גרנדה והיה מדהים. היינו רוצים משהו בסגנון הזה...

sela v

New member
אם לא מוצאים את מה שרוצים

בטנזניה, למה לא לשלב את זה עם מדינה נוספת? לפי מה שאת כותבת אתם רוצים להגיע ליעדים התיירותים הקלאסים, אני טועה? לא מצאתי חומר על טנזניה בלונלי פלנט המתורגם באתר YNET, אבל אפשר גם לקרא לגבי האטרקציות באתר של לונלי פלנט באנגלית.

sela v

New member
קניה, מלאוי, אתיופיה

המדינה החביבה עלי אוגנדה, שיש לה גם גבול עם טנזניה.

morin1983

New member
טנזניה

בת דודה שלי הייתה בטנזניה בחופשה עם בעלה ונהנתה מאוד...אבל היא חזרה עם מלריה למזלה המלריה התפרצה בארץ ולא שם אבל בכל מקרה לבדוק 10 פעמים על החיסונים..

אין חיסון

למרליה. יש תרופות שלוקחים למיזעור החולי. היו מליון דיונים בפורום בנושא הזה, אפשר לעשות חיפוש.וגם לי היתה מלריה במלאווי. אני חיה : )

למעלה