מישהו פה יודע להסביר

mri10

New member
מישהו פה יודע להסביר

מה הצורך לתעד את זוועות הטרור. "תיעוד רגע הדריסה" "תיעוד הדקירה" "צפו,רגעי האימה ברכבת ההגנה"

אולי מישהו בנוה אילן או בערוץ 10 חושב שהתיעוד יסלק את המחשבה שלנו שאולי בסה"כ המחבל בא לתרום או להתרים לבנק הדם??

קשה לכבוש את ייצר הסקרנות,אבל לטווח הארוך יהיה קשה יותר להתמודד עם האפקט של אותן מראות.כשאותו טווח ארוך יהפוך להווה דני קושמרו לא יבוא להחזיק לכם אצבעות.אפילו אם תבטיחו לו שצלם פאפרצ'י מתעד את הכל.

אין לי ספק שזה מיפר את האיזון הנפשי.בטח ובטח לקשישים והטף.ובואו נודה על האמת,גם אנחנו לא נהפכים ליותר שלווים.

למען האמת אני גם לא מבין מדוע ענקית התרופות 'טבע' צריכה לפרסם את עצמה במדיות השונות. ממש אין צורך.התיעודים הללו מכניסים בבת אחת אלפים אלפים של בני אדם למאגר הלקוחות הפוטנציאלי.

מישהו פה אמר רייטינג??

מה שהכי יפה בתקשורת זה שהם עצמם יכולים בציניות מופלגת להעלות את הנושא הזה לדיון.
כמובן בלי שום מסקנות מעשיות.רק כדי לתת תחושה שהכל מתנהל תחת ביקורת וכל הנושאים,ולו הקשים שבהם,פתוחים לדיון.צביעות בהתגלמותה.

אני מחכה בקוצר רוח למגיב או המגיבה שיאמרו לי: "מי ביקש ממך בכלל לצפות"??

Bs Bane

New member
אותו הצורך של אינסטגרמציה של ארוחות צהריים.

יש שני סוגי אנשים.
אחד שברגע שהוא מביט בפיגוע טרקטור, מוציא את הפלאפון ומתחיל לצלם (תמיד אנכי, תמיד) ואומר את המובן מלאליו לאנשים סביבו: "שרמוטה מנסה להפוך את האוטובוס ... בנזונה לא מת ... כושילירבק איך הוא ירה בו, יא ווארדי ... זרוק, זרוק לו באבן, זרוק".
ויש את אלה שיברחו לכיוון השני.
אני מקווה שאני מהסוג השני. ועוד יותר מקווה שלא אצטרך לבדוק את זה.
&nbsp
&nbsp
זה למה אנשים מצלמים את זה. כי הם לא יודעים משהו אחר. אבל למה זה בטלויזיה?
רגע, זה בטלויזיה, אתה אומר? אני בדר"כ צריך להתקל בזה ברשת (לא אחרי חיפוש מאוד מעמיק).
זה באמת לא צריך להיות בחדשות (לפחות לא מצונזר), זה לא בשביל כולם, וחדשות זה כן בשביל כולם. אבל חדשות בסה"כ מוכרים לך מוצר... וזה באמת מוכר. אין להם באמת סיבה חוץ מלמשוך אותך אליהם.
&nbsp
נקודה אחרונה: ההשפעה לטווח הארוך דווקא הפוכה. ככל שתחשף יותר למראים כאלו, כך תתאלחש מפניהם והם יציקו לך פחות ופחות.
חלק יגידו שזו בעיה בפני עצמה, אבל קח את זה לאן שבה לך.

dori78

New member
מי ביקש ממך לצפות?

ועכשיו ברצינות:
בימי מלחמת צוק איתן, שתי זכייניות ערוץ 2 נקטו בגישות שונות;
רשת עם "the voice" החליטה שהציבור בוודאי ירצה להתעדכן בכל רגע נתון באקטואליה, לכן הפסיקה את שידור התוכנית ובחרה לשדר את זוועות המלחמה, משני הכיוונים.
המחשבה היתה שזה מה שהקהל רוצה, ואם לא ניתן לו את זה - הוא יזפזפ.
קשת עם "האח הגדול", החליטה שאין פה עניין של פוליטיקלי קורקט או מה "נכון" - הם זרמו עם התכנית שלהם ובניגוד להנחת היסוד של רשת - גרפו רייטינג נאה.

מה זה אומר?
שלא ברור מי רוצה יותר - השדרנים לשדר או הצופים להרגיש הכי מעודכנים שיש.
כל מקרה - יש לי תחושה שזה לא יסתיים בקרוב. ע"ע מסך מפוצל.

ולמה חברת החשמל, שהיא ספקית החשמל היחידה במדינה צריכה להשקיע כסף בפרסומות?
הרבה דברים נעלמים מעינינו.

mri10

New member
ואם הצופים ירצו פורנו??

כמובן שהנושא עם טבע נאמר לפי טבע כתיבתי כאן בפורום.

הפרסום של חברת החשמל נועד לתחזוק השוטף ולא לצורך גיוס לקוחות.הוא נועד לתת תחושה שמדובר בחברה שלמרות היותה בלעדית בשוק היא חברה אטרקטיבית ומסבירת פנים.בניגוד לדימוי המסואב שיש לה.

רגע,מה עם אנרגיה סולארית??

ההווה מרשת כל מקום במצלמות אבטחה, מצלמות בשביל הביטוח,

מצלמות לבייביסיטר, מצלמות לאקסטרים. העתיד יהיה רווי מצלמות בכל מקום.
וכנראה שמישהו כן צופה בדברים האלו גם כשלא גנבו שום דבר ולא היה שום אירוע טרור.
עדות אישית מחברה בעלת כמה סניפים שלא שדדו אותה אף פעם: הלקוח הישראלי המעצבן מטריד בשאלות והאשמות
שניתן להפריך אותן בקלות על ידי הגשת הראיה שהוא זה שהיה לא בסדר וטועה דרך תיעודו במצלמה.
&nbsp
אתם מחטטים באף במעלית? יש מצלמה. דברים ממש מטורפים, מצחיקים, קשים ומשעממים קיימים אי שם במצלמות...
אף אחד לא תיעד שום אירוע, אלו מצלמות ניטור, האח הגדול צופה, נא להעלות פוסטים בהתאם...

mri10

New member
חיטוט אף מעלייתי

ידידי,זה המינימום שבמינימום.
אתה יודע איזה ריקודים אני מרביץ במעלית.לצערי המעליות בזמן האחרון טסות חיש קל ליעד.אין זמן להתארגן על הריקוד.

אני בדרך כלל תוקע בחצוצרה...

ומשחק רולטה רוסית האם יכנס מישהו בדיוק כאשר אצא, והאם הוא יהנה מניחוח בישוליי..

דידי 9

New member
אולי

תגיד איזה שיר של בנג'מין אתה הכי אוהב?
אפשרי? אולי תחדש לי משהו שטרם הקשבתי לו.
אתה מייצג בניק הזה.

הכול רייטניג

נקודה עצוב פשוט לראות גם שמפרסמים תמונות בכל הרשת שאל אלו שהרביצו למחבל ,וממש לזמן להם שאולי אם יראו אותם יתקיפו אותם קרוביהם של המחבלים הארורים הללו!

זה כבר מגעיל תקשורת הרסנית יש לנו כאן ,כאחד שעובד בתחום הפרסום אצלם ,מזוויע ואכן בהקדם לצנזר אותם ככה יהיה בריאות ושקט נפשי טוב יותר לכולם!

ולאצריך תמיד לדעת או לראות הכול לא בריא לאדם

לא ברור

אבל אני גם לא צופה בזוועות האלה. לא בטלוויזיה, לא במחשב ולא בהודעות בוואטסאפ.
אין לי פופ אפים שקופצים לאייפון מאתרי חדשות.
משתדלת להימנע מקריאת עיתונים בציבור.
לא יכולה לשאת את זה.

mri10

New member
מעניין לעשות מחקר

על הקשר בין צרכנות תקשורת להפרעות חרדה.

כן

רק שאני לא אדם חרדתי.
זה פשוט עושה לי עצוב ואני מתחילה לבכות וממש לא בא לי לבכות בציבור.
&nbsp
מעניין יש מחקר כזה... לדעתי יש.
&nbsp

דידי 9

New member
בעיני זה לא רק רייטינג-

זו הפקרות ממש.
גם כל ניתוחי המלחמות לפרטי פרטים, כל שידורי הלייב שמשרתים את הצד השני
בצורה כמעט מושלמת-הפקרות מכל כיוון אפשרי.
ומה שעוד בעייתי בעיני, רוב התקשורת מונחית על ידי שמאלנים שלפעמים קיצוניים,
וזה המגמה. מפחיד ולא אחראי.

mri10

New member
בשבית הבעיה הזאת

יש צנזורה.אם היא לא אסרה לשדר משמע מותר לשדר.

למעלה